Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Svaka cast Rafi ako nije sada sa samo 24 god najbolji svih vremena onda za par godina ce sigurno biti !
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao meč, imao sam obaveza(čitaj, ispit rano jutros). Nadam se da ću danas pogledati snimak na Euro Sportu pa da vidim Rafinu dominaciju. Iako sam bio za Novaka, uopće mi nije krivo što je Rafa osvojio US Open i kompletirao GS. Bravo za majstora, kapa dolje i sretno u nastavku karijere.
@Mister No,
Bitno je samo da niko ne dira Viškovića, zar ne?
@Mister No,
Bitno je samo da niko ne dira Viškovića, zar ne?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Monolog
Viškovića sam onako usput pomenuo ( a ne treba ga dirati bar ne tako primitivno ), da moje primjedbe na ponašanje Đokovićeve familije ne bi steklo neke druge konotacije izuzev onako ljudske i sportske primjedbe na ponašanje.svjestan sam ja da je ovo Balkan i da bi se slično i naši ponašali da imamo ikakvih uspjeha, ali što je previše previše je.Vidjeti ponašanje Nadalove lože i sve ti je jasno.Ljudi su skočili na kraju meča, kada i treba skakati jer ne osvaja se US Open svaki dan ali ne udaraju se po prsima i ne skaču kada Nole lopticu izbaci u aut..
Viškovića sam onako usput pomenuo ( a ne treba ga dirati bar ne tako primitivno ), da moje primjedbe na ponašanje Đokovićeve familije ne bi steklo neke druge konotacije izuzev onako ljudske i sportske primjedbe na ponašanje.svjestan sam ja da je ovo Balkan i da bi se slično i naši ponašali da imamo ikakvih uspjeha, ali što je previše previše je.Vidjeti ponašanje Nadalove lože i sve ti je jasno.Ljudi su skočili na kraju meča, kada i treba skakati jer ne osvaja se US Open svaki dan ali ne udaraju se po prsima i ne skaču kada Nole lopticu izbaci u aut..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cestitam Rafi,ali saberi se brate za najboljeg "svih vremena" treba mnogo mnogo visee......Fedex je najveci i uvjeren sam da Rafa ga nikada nece prestici u Grand slamovima...sada ce realista sigurno reci da hoce,ali ja vjerujem i znam da nece....jer Fedex ce na kraju imati 20 grand slamova sigurnoo.....!!!Nadal ne vise!juznjak> je napisao/la:Svaka cast Rafi ako nije sada sa samo 24 god najbolji svih vremena onda za par godina ce sigurno biti !
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
Samo da ga povrede zaobiđu jedno 3-4 godine on će stići Federera ,pa samo da osvoji četri Rolan Garosa on će biti treći najbolji svih vremena ,a osvojiće i još neki Gran Slam .volimliverpool je napisao/la:Cestitam Rafi,ali saberi se brate za najboljeg "svih vremena" treba mnogo mnogo visee......Fedex je najveci i uvjeren sam da Rafa ga nikada nece prestici u Grand slamovima...sada ce realista sigurno reci da hoce,ali ja vjerujem i znam da nece....jer Fedex ce na kraju imati 20 grand slamova sigurnoo.....!!!Nadal ne vise!juznjak> je napisao/la:Svaka cast Rafi ako nije sada sa samo 24 god najbolji svih vremena onda za par godina ce sigurno biti !
Jutrošnji meč sjajan dominacija Rafe u svakom pogledu svaka čast majstore .
On je svoje ispunio i sam je rekao da želi US open i sad neka polako nastavi sve će doći.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
Cestitke Rafi,pokazao je da je bez premca ove godine,mada je roger uglavnom podbacio kad je najvise trebalo i na RG,Wimbledonu i sada US openu sto je samo otvorilo put rafi ka tim trofejima.
Rafa je usao u historiju kao najmladji teniser koji je uzeo Career GS u Open eri i zasita sve cestitke,jednostavno prejak je i iako sam veliki Rogerov fan,sa sportske strane ne mogu a da ne iskazem postovanje i divljene za sve ono sto Rafa pravi u svijetu Bijelog sporta.
Sa 9 osvojenih GS turnira i sa samo 24 godine,rafa ima vrlo dobre sanse da mozda i prestigne federera i bude najveci svih vremena,iako tu ima jos stvari koje cine rogere najvecim al vrijeme ce jos pokazat.Misljenja sam da Roger jos nije rekao svoju posljednju rijec,bar sto se tice toga da moze osvojit jos 2-3 Gs.I vec ce iduce sezone aBd to pokazat.
ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION
SIMPLY THE BEST

Rafa je usao u historiju kao najmladji teniser koji je uzeo Career GS u Open eri i zasita sve cestitke,jednostavno prejak je i iako sam veliki Rogerov fan,sa sportske strane ne mogu a da ne iskazem postovanje i divljene za sve ono sto Rafa pravi u svijetu Bijelog sporta.
Sa 9 osvojenih GS turnira i sa samo 24 godine,rafa ima vrlo dobre sanse da mozda i prestigne federera i bude najveci svih vremena,iako tu ima jos stvari koje cine rogere najvecim al vrijeme ce jos pokazat.Misljenja sam da Roger jos nije rekao svoju posljednju rijec,bar sto se tice toga da moze osvojit jos 2-3 Gs.I vec ce iduce sezone aBd to pokazat.
ROGER FEDERER - POETRY IN MOTION
SIMPLY THE BEST

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sinoc je vrijedilo ostati do pola 5 i svjedociti pisanju historije. Kakav je igrac Rafael Nadal, kakav spoj svega sto ima veze sa tenisom, kakav kompletan igrac. Nakon meca je komentator na Eurosportu dobro rekao da bi Djokovic sa onom igrom pobijedio svakoga osim Nadala. Kakav mec, kakve razmjene udaraca, pucalo je na sve strane, Djokovic malo neforsiranih gresaka, Nadal skoro nikako, atomski tenis na djelu. Ovo je dobar period za tenis, ko zna da li cemo za 10-ak godina gledati takve igrace kakvi su Nadal, Federer, Djokovic i Murray... kada su se oprostili Sampras, Agassi, Rafter, Ivanisevic, Becker i kompanija mislio sam da ce tenis zapasti u krizu, i jest jedno vrijeme, kada su kolo vodili Hewitt, Roddick i slicni, sreca pa dugo nije potrajalo... ovi sada su najbolji 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- VolimLiverpool
- Kontakt:
ja sam rekao sta ja mislim a ja mislim da ce Fedex na kraju karijere imati 20 ili 21 grand slam a Nadal ga nece dostici,po mom misljenju.Jer Nadal nikada nece rijesiti probleme sa koljenima,sam je priznao da u bilo kojem trenutku moze da se povrijedi...legenda reala je napisao/la:Samo da ga povrede zaobiđu jedno 3-4 godine on će stići Federera ,pa samo da osvoji četri Rolan Garosa on će biti treći najbolji svih vremena ,a osvojiće i još neki Gran Slam .volimliverpool je napisao/la:Cestitam Rafi,ali saberi se brate za najboljeg "svih vremena" treba mnogo mnogo visee......Fedex je najveci i uvjeren sam da Rafa ga nikada nece prestici u Grand slamovima...sada ce realista sigurno reci da hoce,ali ja vjerujem i znam da nece....jer Fedex ce na kraju imati 20 grand slamova sigurnoo.....!!!Nadal ne vise!juznjak> je napisao/la:Svaka cast Rafi ako nije sada sa samo 24 god najbolji svih vremena onda za par godina ce sigurno biti !
Jutrošnji meč sjajan dominacija Rafe u svakom pogledu svaka čast majstore .
On je svoje ispunio i sam je rekao da želi US open i sad neka polako nastavi sve će doći.

You'll never walk alone.
Nadal je jednostavno riješio problem sa koljenima, jedini problemi koji su ga mučili u posljednje vrijeme su oni sa žuljevima, ali Nike će to već nekako riješiti. Igra puno pametnije, manje se troši, više se fokusira na svoj servis, a brejk dolazi sam po sebi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma igra rafa za 10,ali ja ga ne volim.meni se zgadio prije 2 godine,kada je redovno uzimao federera i djokovica,a u svim tim mecevima je imao nevjerovatne doze srece.da me ne shvate ljudi pogresno igrao je on i zasluzeno dobijao,ali u kljucnim trenutcima taj lik je bio miljenik srece.mislim navodim neke meceve,vraca se sa 0 -40,pogadja vrhove mreze i lopta pada na protivnikovu stranu,onda pogadja linije,pogadja iz nemogucih situacija.neko ce reci da je to znanje,slazem se da jeste ali i velika doza srece i to bas velika.on trenutno zaista jeste najbolji ,ali mislim da nece biti jos dugo,iz razloga sto se puno trosi u mecevima.puno trci ,jako udara,on ljude uzima jer igra daleko od osnovne linije,fakticki ne mozes ostvariti winer,osim ako liniju ne pogodis.e sad taj atomski tenis koji igra,doveo je do problema sa koljenima,on nastavlja tako igrati ,dominira ali vidjecete da nece jos dugo.puno se on trosi.
VOLIM TE ŽELJO
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jarane ovo sto si ti naveo su dokazi da jemajstor cuj otkad je sreca sto momak ima 10 x vise snage i kondicije od bilo kog tenisera na svijetu trenutno,sto ima sjajan top spin udarac,i sto lopta nekada skoro dotice mrezu kada prelazi,to jejarane majstorstvo a ne sreca...jordan 23 je napisao/la:ma igra rafa za 10,ali ja ga ne volim.meni se zgadio prije 2 godine,kada je redovno uzimao federera i djokovica,a u svim tim mecevima je imao nevjerovatne doze srece.da me ne shvate ljudi pogresno igrao je on i zasluzeno dobijao,ali u kljucnim trenutcima taj lik je bio miljenik srece.mislim navodim neke meceve,vraca se sa 0 -40,pogadja vrhove mreze i lopta pada na protivnikovu stranu,onda pogadja linije,pogadja iz nemogucih situacija.neko ce reci da je to znanje,slazem se da jeste ali i velika doza srece i to bas velika.on trenutno zaista jeste najbolji ,ali mislim da nece biti jos dugo,iz razloga sto se puno trosi u mecevima.puno trci ,jako udara,on ljude uzima jer igra daleko od osnovne linije,fakticki ne mozes ostvariti winer,osim ako liniju ne pogodis.e sad taj atomski tenis koji igra,doveo je do problema sa koljenima,on nastavlja tako igrati ,dominira ali vidjecete da nece jos dugo.puno se on trosi.

P.S. Congrats' TO RAFONJA...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
izvinjavam se,majstorstvo je sto lopta dotice mrezu?Arsenalisation je napisao/la:Jarane ovo sto si ti naveo su dokazi da jemajstor cuj otkad je sreca sto momak ima 10 x vise snage i kondicije od bilo kog tenisera na svijetu trenutno,sto ima sjajan top spin udarac,i sto lopta nekada skoro dotice mrezu kada prelazi,to jejarane majstorstvo a ne sreca...jordan 23 je napisao/la:ma igra rafa za 10,ali ja ga ne volim.meni se zgadio prije 2 godine,kada je redovno uzimao federera i djokovica,a u svim tim mecevima je imao nevjerovatne doze srece.da me ne shvate ljudi pogresno igrao je on i zasluzeno dobijao,ali u kljucnim trenutcima taj lik je bio miljenik srece.mislim navodim neke meceve,vraca se sa 0 -40,pogadja vrhove mreze i lopta pada na protivnikovu stranu,onda pogadja linije,pogadja iz nemogucih situacija.neko ce reci da je to znanje,slazem se da jeste ali i velika doza srece i to bas velika.on trenutno zaista jeste najbolji ,ali mislim da nece biti jos dugo,iz razloga sto se puno trosi u mecevima.puno trci ,jako udara,on ljude uzima jer igra daleko od osnovne linije,fakticki ne mozes ostvariti winer,osim ako liniju ne pogodis.e sad taj atomski tenis koji igra,doveo je do problema sa koljenima,on nastavlja tako igrati ,dominira ali vidjecete da nece jos dugo.puno se on trosi.

You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
Kad jednom u meču slučajno pogodi liniju to je sreća, ali kad u jednom meču pogodi deset puta liniju onda je to majstorstvo i trening ,a malo koji teniser pogađa više puta od jednom u meču osim Rafe.Arsenalisation je napisao/la:Jarane ovo sto si ti naveo su dokazi da jemajstor cuj otkad je sreca sto momak ima 10 x vise snage i kondicije od bilo kog tenisera na svijetu trenutno,sto ima sjajan top spin udarac,i sto lopta nekada skoro dotice mrezu kada prelazi,to jejarane majstorstvo a ne sreca...jordan 23 je napisao/la:ma igra rafa za 10,ali ja ga ne volim.meni se zgadio prije 2 godine,kada je redovno uzimao federera i djokovica,a u svim tim mecevima je imao nevjerovatne doze srece.da me ne shvate ljudi pogresno igrao je on i zasluzeno dobijao,ali u kljucnim trenutcima taj lik je bio miljenik srece.mislim navodim neke meceve,vraca se sa 0 -40,pogadja vrhove mreze i lopta pada na protivnikovu stranu,onda pogadja linije,pogadja iz nemogucih situacija.neko ce reci da je to znanje,slazem se da jeste ali i velika doza srece i to bas velika.on trenutno zaista jeste najbolji ,ali mislim da nece biti jos dugo,iz razloga sto se puno trosi u mecevima.puno trci ,jako udara,on ljude uzima jer igra daleko od osnovne linije,fakticki ne mozes ostvariti winer,osim ako liniju ne pogodis.e sad taj atomski tenis koji igra,doveo je do problema sa koljenima,on nastavlja tako igrati ,dominira ali vidjecete da nece jos dugo.puno se on trosi.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Možda se dečko pogrešno izrazio, ali svakako je majstorija, malo igrača ima takav udarac da im loptica leti toliko nisko.volimliverpool je napisao/la:izvinjavam se,majstorstvo je sto lopta dotice mrezu?![]()
----
nisam znaooo
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nabasah na jedan dobar tekst koji uspoređuje Nadala i Federera u približno istim godinama.
By Joshua Rey
Monday, September 13, 2010
Rafael Nadal completed the career Grand Slam Monday, adding the 2010 US Open championship to his five titles at the French Open, two at Wimbledon and one at the Australian Open.
He is more than two-and-a-half years younger than Roger Federer was when the Swiss accomplished the Slam sweep at the 2009 French Open.
As of Sept. 13, Nadal is 24 years, three months and 10 days old. Federer was the same exact age on Nov. 18, 2005.
While tennis media and fans debate about the greatest player of all time, Nadal is ahead of Federer's pace in several key categories.
Federer vs. Nadal at the Very Same Age
Nadal on 9/13/10 Federer on 11/18/05
Overall Record 460-98 390-119
Winning Pct. .824 .766
Titles 42 33
Major Titles 9 6
Majors Played 26 27
Davis Cup Titles 3 0
Olympic Gold Medals 1 0
Longest Win Streak 32 34
Rank 1 1
Weeks at No. 1 60 93
Record vs. No. 1 14-6 2-3
By Joshua Rey
Monday, September 13, 2010
Rafael Nadal completed the career Grand Slam Monday, adding the 2010 US Open championship to his five titles at the French Open, two at Wimbledon and one at the Australian Open.
He is more than two-and-a-half years younger than Roger Federer was when the Swiss accomplished the Slam sweep at the 2009 French Open.
As of Sept. 13, Nadal is 24 years, three months and 10 days old. Federer was the same exact age on Nov. 18, 2005.
While tennis media and fans debate about the greatest player of all time, Nadal is ahead of Federer's pace in several key categories.
Federer vs. Nadal at the Very Same Age
Nadal on 9/13/10 Federer on 11/18/05
Overall Record 460-98 390-119
Winning Pct. .824 .766
Titles 42 33
Major Titles 9 6
Majors Played 26 27
Davis Cup Titles 3 0
Olympic Gold Medals 1 0
Longest Win Streak 32 34
Rank 1 1
Weeks at No. 1 60 93
Record vs. No. 1 14-6 2-3
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Možda se dečko pogrešno izrazio, ali svakako je majstorija, malo igrača ima takav udarac da im loptica leti toliko nisko.volimliverpool je napisao/la:izvinjavam se,majstorstvo je sto lopta dotice mrezu?![]()
----
nisam znaooo

You'll never walk alone.
- Arsenalisation
- Kontakt:
jarane nemoj se brukat ovdj epo forumu jedom lopta udarila u mrezu i ti se toga uhvatio a sam sebe pobijas sa tim kako lopte pogadjaju linije i kako nadal nemoguce zabija poene...stoga suti kad nemas arguemente msm imas tu jednu situaciju u svakom trecem mecu...volimliverpool je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Možda se dečko pogrešno izrazio, ali svakako je majstorija, malo igrača ima takav udarac da im loptica leti toliko nisko.volimliverpool je napisao/la:izvinjavam se,majstorstvo je sto lopta dotice mrezu?![]()
----
nisam znaooo
![]()
![]()
![]()
![]()
..smijesna a i glupa konstantacija ti je skrozz...,.,.,.naravno da to nije majstorija majstorija jeste kada ona malo leti iznad mreze ali naravno da nije kada dotakne mrezu i "zezne" protivnika...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
jarane nemoj se brukat ovdj epo forumu jedom lopta udarila u mrezu i ti se toga uhvatio a sam sebe pobijas sa tim kako lopte pogadjaju linije i kako nadal nemoguce zabija poene...stoga suti kad nemas arguemente msm imas tu jednu situaciju u svakom trecem mecu...Arsenalisation je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Možda se dečko pogrešno izrazio, ali svakako je majstorija, malo igrača ima takav udarac da im loptica leti toliko nisko.volimliverpool je napisao/la:izvinjavam se,majstorstvo je sto lopta dotice mrezu?![]()
----
nisam znaooo
![]()
![]()
![]()
![]()
..smijesna a i glupa konstantacija ti je skrozz...,.,.,.naravno da to nije majstorija majstorija jeste kada ona malo leti iznad mreze ali naravno da nije kada dotakne mrezu i "zezne" protivnika...

istina Nadal ima sjajne pasing shoot-ove i ponekad pogadja nemoguce,ali drug moj ti meni govoris kako ja nemam argumente

You'll never walk alone.
Đoković takođe uzima dosta vremena između poena, ali to su nebitne stvari.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
naravno da su bitne stvari jer to dekocentrise protivnika..i kad je Nadal vadio gacice iz *uzice Soderling je izgubio strpljenje ....ali necu da se raspravljam ...Virtu4l je napisao/la:Đoković takođe uzima dosta vremena između poena, ali to su nebitne stvari.

You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.