FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma da su zeljeli da se Kosevo napravi davno bi to zavrseno bilo,al lopovima iu vlasti nije u interesu da neko sve napravi na Kosevu sa svim pratecim sadrzajima,onda nebi inali pinku od koncerata,raznih renti oko stadiona,pomocnih terena itd to je jedina istina
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Obzirom na autoput do Stupa i prilaze Butmiru sa skidanja s autoputa kroz Vlakovo-Lužane-Butmir ili Vlakovo-Ilidža-Butmir, prije će onaj iz Visokog doći u Butmir nego iz Vogošće na Koševo kad je gužva. Jedino iz Centra i Starog Grada bi bilo gore. U svakom evropskom gradu stadion je kilometrima van grada.Stroj1946 je napisao/la:Koševo ima odličnu lokaciju, plus što nam je najveća baza navijača iz centra i starog grada, veliki dio dolazi iz novog grada i Ilidže, još raje dolazi van grada kao iz Visokog i Vogošće, pa i drugih gradova gdje ulaz u grad upravo na sjevernom dijelu grada, a Koševo je upravo na tom ulazu. Tako da pravimo novi stadion van centra, bila bi veliki gubitak navijačke baze i glupost.
Samo Koševo treba urediti, al morat će se jednog dana. Sa nama ili bez nas. Nadam se što prije, jer za koju godinu nećemo moći igrati ni pretkola kako je krenulo pooštravanje uslova UEFA-e.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije u Monaku brate. Taman u centru grada. Al ako makneš kilometar od njega napustio si i grad i državu. Njima besqrac za lokaciju, u isto vrijeme i u centru grada i na periferiji, niko se ne žali.SarajevoJeBordo je napisao/la:Obzirom na autoput do Stupa i prilaze Butmiru sa skidanja s autoputa kroz Vlakovo-Lužane-Butmir ili Vlakovo-Ilidža-Butmir, prije će onaj iz Visokog doći u Butmir nego iz Vogošće na Koševo kad je gužva. Jedino iz Centra i Starog Grada bi bilo gore. U svakom evropskom gradu stadion je kilometrima van grada.Stroj1946 je napisao/la:Koševo ima odličnu lokaciju, plus što nam je najveća baza navijača iz centra i starog grada, veliki dio dolazi iz novog grada i Ilidže, još raje dolazi van grada kao iz Visokog i Vogošće, pa i drugih gradova gdje ulaz u grad upravo na sjevernom dijelu grada, a Koševo je upravo na tom ulazu. Tako da pravimo novi stadion van centra, bila bi veliki gubitak navijačke baze i glupost.
Samo Koševo treba urediti, al morat će se jednog dana. Sa nama ili bez nas. Nadam se što prije, jer za koju godinu nećemo moći igrati ni pretkola kako je krenulo pooštravanje uslova UEFA-e.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa srusili smo, prve tri domace tekme smo ispusili.skoroalen je napisao/la:Vala si tu u pravu, i tačno mogu zamislit nekog nadr.kanog pljuvača s istoka: 'mene je moj babo na Koševo dovodio a oni sad klub sele u xy, yebo ih stadion, ima televizija'.Stroj1946 je napisao/la:
Znaš i sam kakav smo mentalitet.
Hajmo srušit i tu Pecaru, ove godine smo nakon 15 godina uzeli na Bilinom, uzeli u Zapadnom Mostaru a i tamo imamo lošu statistiku, kone nas dobile na Koševu iako se to dešava vrlo rijetko, oni dobili na Pecari što nisu nikad ni sa Wailrusom uspjeli... ove godine se tradicije ruše, idemo i mi srušit još jednu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U pravu si.Sabinho je napisao/la:
Pa srusili smo, prve tri domace tekme smo ispusili.

Ma idemo još jednu, vidiš da je krenulo ove sezone.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Tako će i kod nas biti kad se Senaid Memić ocijepiskoroalen je napisao/la:Nije u Monaku brate. Taman u centru grada. Al ako makneš kilometar od njega napustio si i grad i državu. Njima besqrac za lokaciju, u isto vrijeme i u centru grada i na periferiji, niko se ne žali.SarajevoJeBordo je napisao/la:Obzirom na autoput do Stupa i prilaze Butmiru sa skidanja s autoputa kroz Vlakovo-Lužane-Butmir ili Vlakovo-Ilidža-Butmir, prije će onaj iz Visokog doći u Butmir nego iz Vogošće na Koševo kad je gužva. Jedino iz Centra i Starog Grada bi bilo gore. U svakom evropskom gradu stadion je kilometrima van grada.Stroj1946 je napisao/la:Koševo ima odličnu lokaciju, plus što nam je najveća baza navijača iz centra i starog grada, veliki dio dolazi iz novog grada i Ilidže, još raje dolazi van grada kao iz Visokog i Vogošće, pa i drugih gradova gdje ulaz u grad upravo na sjevernom dijelu grada, a Koševo je upravo na tom ulazu. Tako da pravimo novi stadion van centra, bila bi veliki gubitak navijačke baze i glupost.
Samo Koševo treba urediti, al morat će se jednog dana. Sa nama ili bez nas. Nadam se što prije, jer za koju godinu nećemo moći igrati ni pretkola kako je krenulo pooštravanje uslova UEFA-e.![]()

Ako samo igraci budu slusali Husrefa i njegove zamisli proveli u djela i ako sudija bude na nivou, mogu slobodno reci da cemo u nedelju slaviti, cak ih i mozda potopiti..
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma vala kako Tana nadjose, ja se smijem kladit uz malo truda da se i investitori za stadion mogu vrlo lako naci...
1946~
Ajnadzic ima jos dvije godine roka da ispuni obecanje. Rekao je da ce se napravit stadion. Ne budem li vidio skele do 2019te ebat cu mu mamu..ThrillerHz je napisao/la:Ma vala kako Tana nadjose, ja se smijem kladit uz malo truda da se i investitori za stadion mogu vrlo lako naci...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ako pričamo o stadionu, bolje da uprava i klub samostalno traži nekog da pravi stadion neovisno o vlasti. Što se tiče Koševa, biće rekonstruisano samo ako se vlast može ugraditi, kod Bošnje je vazda "imal mene tu? - nema? - razguli". Doduše i individualno da nađemo investitora isto će biti jer bi te raznim dozvolama ucjenjivali.Kipembe je napisao/la:Ajnadzic ima jos dvije godine roka da ispuni obecanje. Rekao je da ce se napravit stadion. Ne budem li vidio skele do 2019te ebat cu mu mamu..ThrillerHz je napisao/la:Ma vala kako Tana nadjose, ja se smijem kladit uz malo truda da se i investitori za stadion mogu vrlo lako naci...
pa tan je investitor, samo sto su ga zajebali pa sad ne da nista. da su mu dali kosevo on bi renovirao stadion i sagradio sportski kommpleks, hotel, trgovacki centar itd. covjek zivi od toga
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma kad je u pitanju stadion uz pratece sadržaje bilo kojem nivou vlasti bi isplativo bilo da od sebe da zemljište i na neki način se ugrade u profit. Al štaš kad mi imamo idiote na pozicijama.bihuzur je napisao/la:pa tan je investitor, samo sto su ga zajebali pa sad ne da nista. da su mu dali kosevo on bi renovirao stadion i sagradio sportski kommpleks, hotel, trgovacki centar itd. covjek zivi od toga
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice 

Esallamu alejkum, bordo braco. Hocemo li dobiti listicane u nedjelju s bozijom pomoci. 

Oborit će me na prvom paru. Yebo li me Besiktas i šugava turska liga.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dobar dan, ocekujemo pobjedu. Pozdrav.fks74 je napisao/la:Esallamu alejkum, bordo braco. Hocemo li dobiti listicane u nedjelju s bozijom pomoci.
Sabrine mi moje!
HahahBosnianKingdom je napisao/la:Dobar dan, ocekujemo pobjedu. Pozdrav.fks74 je napisao/la:Esallamu alejkum, bordo braco. Hocemo li dobiti listicane u nedjelju s bozijom pomoci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno, najsugavije nesto sto postoji.skoroalen je napisao/la:Oborit će me na prvom paru. Yebo li me Besiktas i šugava turska liga.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dobro je nisi sinoć čeko Lazio oba daju za novce. Ako si upratio kako im se igrač pretvori u Hebiba...MortemHz je napisao/la:Bukvalno, najsugavije nesto sto postoji.skoroalen je napisao/la:Oborit će me na prvom paru. Yebo li me Besiktas i šugava turska liga.SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Kaunas, keli, Lavcina, Lecler, makron, MaroonBjelave, Napapijri, samoFKS, Vanja8 i 117 gostiju.