Cuj djeci u komsiluku, nemoj me provaljivati, evo stid me.
A moram tebe, znas da smo raja povodom ove teme.

Bassha je napisao/la:Cetvrtak 22.2
SK1
18:00 CSKA – BASKONIA
20:45 UNICAJA – MACCABI
SK3
18:45 FENERBAHCE – ARMANI
SK HD
20:00
OLYMPIACOS – VALENCIA
Petak 23.2
SK1
18:00 CROATIA – ROMANIA
20:00 BOSNIA & HERZEGOVINA – BELGIUM
SK3
18:00 KHIMKI – PANATHINAIKOS
20:45 BROSE – CRVENA ZVEZDA
SK HD
18:30 EFES – ZALGIRIS
21:00 BARCELONA – REAL MADRID
Subota 24.2
SK1
23:00 PHILADELPHIA – ORLANDO
Nedelja 25.2
SK1
15:00 RUSSIA – BOSNIA & HERZEGOVINA
SK3
21:30 CLEVELAND – SAN ANTONIO
Ima i na AS 2 u Petak,Subotu i Nedelju ANGT ( Euroliga mladi ), Petak i Subota 6 prenosa( krecu od 10h ),Nedelja 4 prenosa ( borba za plasman krece u 12h )filip13 je napisao/la:Bassha je napisao/la:Cetvrtak 22.2
SK1
18:00 CSKA – BASKONIA
20:45 UNICAJA – MACCABI
SK3
18:45 FENERBAHCE – ARMANI
SK HD
20:00
OLYMPIACOS – VALENCIA
Petak 23.2
SK1
18:00 CROATIA – ROMANIA
20:00 BOSNIA & HERZEGOVINA – BELGIUM
SK3
18:00 KHIMKI – PANATHINAIKOS
20:45 BROSE – CRVENA ZVEZDA
SK HD
18:30 EFES – ZALGIRIS
21:00 BARCELONA – REAL MADRID
Subota 24.2
SK1
23:00 PHILADELPHIA – ORLANDO
Nedelja 25.2
SK1
15:00 RUSSIA – BOSNIA & HERZEGOVINA
SK3
21:30 CLEVELAND – SAN ANTONIO
kosarke toliko da ne zna covjek sta gledati
da igra za Maribor/Dinamo bilo biirfo je napisao/la:koja je logika da obn ne prenosi romu, kad je to utakmica koju zbog Dzeke zeli da gleda 90% njihovog gledateljstva
kad bi Srna igro u pocetnoj, vjerujem da bi prenosilimiki_92 je napisao/la:da igra za Maribor/Dinamo bilo biirfo je napisao/la:koja je logika da obn ne prenosi romu, kad je to utakmica koju zbog Dzeke zeli da gleda 90% njihovog gledateljstva
Klepili su to od SK, oni su je prenosili prethodnih godina, mada ne znam da li su je radili ove sezone, nešto nisam upratio to na SK.legenda reala je napisao/la:Arena kupila prava za Škotsku ligu
Ma slaba gledanost i SK odustaje od tih lijevih liga, dok je za Arenu to ekskluziva njima je cilj samo da napune program pa sta bilo da prenos tako su kupili i prava za spanski futsal odbojkaske lige turske i sl otkupljuju ono sto niko neceRaonffa je napisao/la:Klepili su to od SK, oni su je prenosili prethodnih godina, mada ne znam da li su je radili ove sezone, nešto nisam upratio to na SK.legenda reala je napisao/la:Arena kupila prava za Škotsku ligu
Niko ne fali Arene oni su nižerazredna televizijahrustoni je napisao/la:Ovdje je ocito,da ko ima arene njih i hvali,odnosno ko ima sport klub njega hvali. A vecina nas je bila primorana uzeti ili moju tv ili druge operatere.
Mora se raditi HD prenos (još od kvala za Euro 2016 čini mi se), tako stoji u propisima UEFA-e i FIFA-e, mislim da krovne kuće rade prenos, BHT uzima signal.prisonbreak je napisao/la:A kakve kamere prenose repku? Jel bht radi prenos ili neko drugi kada repka igra?
Al zasto ne orenose ligqske utqkmice s tim kqmeramq, to mi je cudno, jer isto digitronomRaonffa je napisao/la:Mora se raditi HD prenos (još od kvala za Euro 2016 čini mi se), tako stoji u propisima UEFA-e i FIFA-e, mislim da krovne kuće rade prenos, BHT uzima signal.prisonbreak je napisao/la:A kakve kamere prenose repku? Jel bht radi prenos ili neko drugi kada repka igra?
Pa dobro legendo,ako ti tako kazes mozda i jesu nizerazredna tv. Za nas da kazem malo starije stovaoce Serie A,ruku na srce sigurno rade dobar posao. No dobro,uvijek moze bolje.legenda reala je napisao/la:Niko ne fali Arene oni su nižerazredna televizijahrustoni je napisao/la:Ovdje je ocito,da ko ima arene njih i hvali,odnosno ko ima sport klub njega hvali. A vecina nas je bila primorana uzeti ili moju tv ili druge operatere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.