FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 16 feb 2018, 01:24

Ma da su zeljeli da se Kosevo napravi davno bi to zavrseno bilo,al lopovima iu vlasti nije u interesu da neko sve napravi na Kosevu sa svim pratecim sadrzajima,onda nebi inali pinku od koncerata,raznih renti oko stadiona,pomocnih terena itd to je jedina istina

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 feb 2018, 01:47

Stroj1946 je napisao/la:Koševo ima odličnu lokaciju, plus što nam je najveća baza navijača iz centra i starog grada, veliki dio dolazi iz novog grada i Ilidže, još raje dolazi van grada kao iz Visokog i Vogošće, pa i drugih gradova gdje ulaz u grad upravo na sjevernom dijelu grada, a Koševo je upravo na tom ulazu. Tako da pravimo novi stadion van centra, bila bi veliki gubitak navijačke baze i glupost.
Samo Koševo treba urediti, al morat će se jednog dana. Sa nama ili bez nas. Nadam se što prije, jer za koju godinu nećemo moći igrati ni pretkola kako je krenulo pooštravanje uslova UEFA-e.
Obzirom na autoput do Stupa i prilaze Butmiru sa skidanja s autoputa kroz Vlakovo-Lužane-Butmir ili Vlakovo-Ilidža-Butmir, prije će onaj iz Visokog doći u Butmir nego iz Vogošće na Koševo kad je gužva. Jedino iz Centra i Starog Grada bi bilo gore. U svakom evropskom gradu stadion je kilometrima van grada.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2018, 07:59

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Koševo ima odličnu lokaciju, plus što nam je najveća baza navijača iz centra i starog grada, veliki dio dolazi iz novog grada i Ilidže, još raje dolazi van grada kao iz Visokog i Vogošće, pa i drugih gradova gdje ulaz u grad upravo na sjevernom dijelu grada, a Koševo je upravo na tom ulazu. Tako da pravimo novi stadion van centra, bila bi veliki gubitak navijačke baze i glupost.
Samo Koševo treba urediti, al morat će se jednog dana. Sa nama ili bez nas. Nadam se što prije, jer za koju godinu nećemo moći igrati ni pretkola kako je krenulo pooštravanje uslova UEFA-e.
Obzirom na autoput do Stupa i prilaze Butmiru sa skidanja s autoputa kroz Vlakovo-Lužane-Butmir ili Vlakovo-Ilidža-Butmir, prije će onaj iz Visokog doći u Butmir nego iz Vogošće na Koševo kad je gužva. Jedino iz Centra i Starog Grada bi bilo gore. U svakom evropskom gradu stadion je kilometrima van grada.
Nije u Monaku brate. Taman u centru grada. Al ako makneš kilometar od njega napustio si i grad i državu. Njima besqrac za lokaciju, u isto vrijeme i u centru grada i na periferiji, niko se ne žali. :lol: :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 16 feb 2018, 11:59

Joooš 53 sataaaaa :pray: :pray:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2018, 12:00

skoroalen je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Znaš i sam kakav smo mentalitet.
Vala si tu u pravu, i tačno mogu zamislit nekog nadr.kanog pljuvača s istoka: 'mene je moj babo na Koševo dovodio a oni sad klub sele u xy, yebo ih stadion, ima televizija'. :lol:
Hajmo srušit i tu Pecaru, ove godine smo nakon 15 godina uzeli na Bilinom, uzeli u Zapadnom Mostaru a i tamo imamo lošu statistiku, kone nas dobile na Koševu iako se to dešava vrlo rijetko, oni dobili na Pecari što nisu nikad ni sa Wailrusom uspjeli... ove godine se tradicije ruše, idemo i mi srušit još jednu.
Pa srusili smo, prve tri domace tekme smo ispusili. :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2018, 12:15

Sabinho je napisao/la:
Pa srusili smo, prve tri domace tekme smo ispusili. :lol:
U pravu si. :lol:
Ma idemo još jednu, vidiš da je krenulo ove sezone. :mrgreen:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 feb 2018, 14:21

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Nije u Monaku brate. Taman u centru grada. Al ako makneš kilometar od njega napustio si i grad i državu. Njima besqrac za lokaciju, u isto vrijeme i u centru grada i na periferiji, niko se ne žali. :lol: :lol:
Tako će i kod nas biti kad se Senaid Memić ocijepi :kafa:

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 16 feb 2018, 16:11

Ako samo igraci budu slusali Husrefa i njegove zamisli proveli u djela i ako sudija bude na nivou, mogu slobodno reci da cemo u nedelju slaviti, cak ih i mozda potopiti..

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 16 feb 2018, 16:22

Ma vala kako Tana nadjose, ja se smijem kladit uz malo truda da se i investitori za stadion mogu vrlo lako naci...
1946~

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 16 feb 2018, 16:24

ThrillerHz je napisao/la:Ma vala kako Tana nadjose, ja se smijem kladit uz malo truda da se i investitori za stadion mogu vrlo lako naci...
Ajnadzic ima jos dvije godine roka da ispuni obecanje. Rekao je da ce se napravit stadion. Ne budem li vidio skele do 2019te ebat cu mu mamu..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 feb 2018, 16:33

Kipembe je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Ma vala kako Tana nadjose, ja se smijem kladit uz malo truda da se i investitori za stadion mogu vrlo lako naci...
Ajnadzic ima jos dvije godine roka da ispuni obecanje. Rekao je da ce se napravit stadion. Ne budem li vidio skele do 2019te ebat cu mu mamu..
Ako pričamo o stadionu, bolje da uprava i klub samostalno traži nekog da pravi stadion neovisno o vlasti. Što se tiče Koševa, biće rekonstruisano samo ako se vlast može ugraditi, kod Bošnje je vazda "imal mene tu? - nema? - razguli". Doduše i individualno da nađemo investitora isto će biti jer bi te raznim dozvolama ucjenjivali.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 16 feb 2018, 16:39

pa tan je investitor, samo sto su ga zajebali pa sad ne da nista. da su mu dali kosevo on bi renovirao stadion i sagradio sportski kommpleks, hotel, trgovacki centar itd. covjek zivi od toga

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 feb 2018, 18:35

bihuzur je napisao/la:pa tan je investitor, samo sto su ga zajebali pa sad ne da nista. da su mu dali kosevo on bi renovirao stadion i sagradio sportski kommpleks, hotel, trgovacki centar itd. covjek zivi od toga
Ma kad je u pitanju stadion uz pratece sadržaje bilo kojem nivou vlasti bi isplativo bilo da od sebe da zemljište i na neki način se ugrade u profit. Al štaš kad mi imamo idiote na pozicijama.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 feb 2018, 19:23

Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice :tokralju:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 feb 2018, 19:50

Esallamu alejkum, bordo braco. Hocemo li dobiti listicane u nedjelju s bozijom pomoci. :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2018, 19:51

SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice :tokralju:
Oborit će me na prvom paru. Yebo li me Besiktas i šugava turska liga.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 feb 2018, 20:02

fks74 je napisao/la:Esallamu alejkum, bordo braco. Hocemo li dobiti listicane u nedjelju s bozijom pomoci. :hmmmmm:
Dobar dan, ocekujemo pobjedu. Pozdrav.
Sabrine mi moje!

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 16 feb 2018, 20:18

BosnianKingdom je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Esallamu alejkum, bordo braco. Hocemo li dobiti listicane u nedjelju s bozijom pomoci. :hmmmmm:
Dobar dan, ocekujemo pobjedu. Pozdrav.
Hahah

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2018, 20:19

skoroalen je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Kad smo vec kod Makedonaca, vratite nam Jahovica! Trpa nemilice :tokralju:
Bukvalno, najsugavije nesto sto postoji. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 feb 2018, 20:36

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Bukvalno, najsugavije nesto sto postoji. :lol:
Dobro je nisi sinoć čeko Lazio oba daju za novce. Ako si upratio kako im se igrač pretvori u Hebiba...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”