Pop ima najsiru ekipu u ligi.alemsa je napisao/la: D'Antoni ima mozda najsiru ekipu u ligi, Spoelstra meh, Stevens ok, Casey ok. Pop bez Kawhija, sa 19 razlicitih postava je trenutno 3i na zapadu, da se nagrada daje danas on je bez premca. Medjutim kao sto i sam vidis 2 tekme razlije su izmedju Spursa i Clippa, tako da se to sve moze izmjenit do kraja sezone, ako odrzi 3e mjesto, onda je on bez premca
NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mozda dublju jer mu svako igra, bolje role igrache nea, 5,6,7,8,9, 10, 11: Ariza, Anderson, Luc, Tucker, Nene, Green i sad Joe.Kawhi je napisao/la:Pop ima najsiru ekipu u ligi.alemsa je napisao/la: D'Antoni ima mozda najsiru ekipu u ligi, Spoelstra meh, Stevens ok, Casey ok. Pop bez Kawhija, sa 19 razlicitih postava je trenutno 3i na zapadu, da se nagrada daje danas on je bez premca. Medjutim kao sto i sam vidis 2 tekme razlije su izmedju Spursa i Clippa, tako da se to sve moze izmjenit do kraja sezone, ako odrzi 3e mjesto, onda je on bez premca
Green, Anderson, Bertans, Murray, Parker, Manu i Mills je jace od toga. Jos ima jace ostale igrace kad neko fali.alemsa je napisao/la:Mozda dublju jer mu svako igra, bolje role igrache nea, 5,6,7,8,9, 10, 11: Ariza, Anderson, Luc, Tucker, Nene, Green i sad Joe.Kawhi je napisao/la:Pop ima najsiru ekipu u ligi.alemsa je napisao/la: D'Antoni ima mozda najsiru ekipu u ligi, Spoelstra meh, Stevens ok, Casey ok. Pop bez Kawhija, sa 19 razlicitih postava je trenutno 3i na zapadu, da se nagrada daje danas on je bez premca. Medjutim kao sto i sam vidis 2 tekme razlije su izmedju Spursa i Clippa, tako da se to sve moze izmjenit do kraja sezone, ako odrzi 3e mjesto, onda je on bez premca
Je bolje, u Spurslandu.
btw
btw
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Chinaglia je napisao/la:
haha ET dobio opkladu protiv Drayja i uzeo mu $100, jaka scena
ET’s hustled the blazers for $17 mil a year and now hustled Dre for $200 bucks

Pa ako racunas Greena tu, onda racunaj Gordona ili Capelu ovamo, uzmi eto 4 prve opcije pa racunaj resto, i vidi dokle si dosao. Nea sanseKawhi je napisao/la: Green, Anderson, Bertans, Murray, Parker, Manu i Mills je jace od toga. Jos ima jace ostale igrace kad neko fali.
Ili uzmi 2, 3 ne bitno ali onda moras ubacit Gordona i Capelu u drugu skupinu
Ni jedan kojeg si nabrojo nije bolji igrac od Capele
Slobodno onda ako ces tako racunat uzmi Kawhi, LMA pa resto a ovamo CP, Harden pa resto, i nea sanse svakako
Last night was the 15th time in Russell Westbrook's career he has registered a triple-double with 20 points+ and 15+ assists.
That is as many such games as the rest of the active players in the NBA have COMBINED.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pa Green nije top 4 Spursa. Kawhi, LMA, Gay, Gasol. U Raketama Harden, Capela, CP3 i Gordon. Fali Kawhi (i Gay doduse) , ali to opet nije razlog da se kasni 10 tekmi za Raketama.alemsa je napisao/la:Pa ako racunas Greena tu, onda racunaj Gordona ili Capelu ovamo, uzmi eto 4 prve opcije pa racunaj resto, i vidi dokle si dosao. Nea sanseKawhi je napisao/la: Green, Anderson, Bertans, Murray, Parker, Manu i Mills je jace od toga. Jos ima jace ostale igrace kad neko fali.
Ili uzmi 2, 3 ne bitno ali onda moras ubacit Gordona i Capelu u drugu skupinu
Ni jedan kojeg si nabrojo nije bolji igrac od Capele
Slobodno onda ako ces tako racunat uzmi Kawhi, LMA pa resto a ovamo CP, Harden pa resto, i nea sanse svakako
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako su vam Gay i Gasol u top 4 onda imate 15 pobjeda vise nego sto bi trebali imati 

Sarmelino je napisao/la:Last night was the 15th time in Russell Westbrook's career he has registered a triple-double with 20 points+ and 15+ assists.
That is as many such games as the rest of the active players in the NBA have COMBINED.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
tuzlak1987 je napisao/la:Ako su vam Gay i Gasol u top 4 onda imate 15 pobjeda vise nego sto bi trebali imati

Istjerat iz lige kome su ovaj Gasol i Gay top 4 igrachi.
Ma @kawhi gledo strikno po poenima, gledas najbolja 4 igracha, Gerald Green ce dati poena vishe od Luca i Tuckera ali ce ovi igrat uvjek prije i vishe od njeg jer su bolji igrachi kralju.
Gay i Gasol su bolji igraci od Gordona sigurno.tuzlak1987 je napisao/la:Ako su vam Gay i Gasol u top 4 onda imate 15 pobjeda vise nego sto bi trebali imati
Nisam gledao po poenima. Kawhi, LMA, Gasol i Gay je jaca cetvorka od Harden, Capela, CP3 i Gordon. Dati ce i Mills vise poena od Andersona i Greena pa nije ni blizu bitan za ekipu poput njih dvojice. Al opet je ogroman luksuz imati takvog PGa kao 10-11 igraca.alemsa je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Ako su vam Gay i Gasol u top 4 onda imate 15 pobjeda vise nego sto bi trebali imati![]()
Istjerat iz lige kome su ovaj Gasol i Gay top 4 igrachi.
Ma @kawhi gledo strikno po poenima, gledas najbolja 4 igracha, Gerald Green ce dati poena vishe od Luca i Tuckera ali ce ovi igrat uvjek prije i vishe od njeg jer su bolji igrachi kralju.
Mislim, o cemu mi pricamo ovdje. Ispade sad Pop s levatima igra. Najgore je sto je on doveo do takvog misljenja jer je LaMarcusa yebao prosle dvije godine. Covjek top 15 igrac lige kod nas nije licio ni blizu necemu takvom prosle dvije sezone. Ko zna bi li i sada da je Kawhi zdrav.
Kyle je recimo jaci igrac od Robersona iz Oklahome, al Roberson je na vrijeme dobio sansu pa je on sila dok su Kylea ismijavali jer mu Pop nije zelio dati sansu.
Cak sam i pogledao. Gordonu PER 14 u sistemu koji dozvoljava igracu da nabija sve statistike. Gayu 17, Gasolu 19 u sistemu koji ti yebe sve statistike. Gasol bi u Raketama imao haman ko Capela i Paul 25. Covjek je jos elitni centar.
Kad ispadnu u 6 od Oklahome ili Raketa bit ce losi ili Pop senilan 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
šarić u februaru na procentima šuta od 52-46-91 %
@kawhi
Samo da mi je znati dal' bi iko normalan odradio sad trade Gordon, Capela za Gay, Gasol. Na suho bez pikova niti iceg
Samo da mi je znati dal' bi iko normalan odradio sad trade Gordon, Capela za Gay, Gasol. Na suho bez pikova niti iceg
E jbg sad ne vjerujem sta procita majke mi, kad imate takvo misljenje o onakvim igracima onda je jasno sto se zalite na popa, a realnost je da su dosta dosta slabiji od te procjene
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne znaju ni oni sto se zale...Pa upravo ih Popov sistem,odmaranja,te doziranja minutaze i cini ovako efikasnim s obzirom na godine Gasola i povredu iz koje je Gay izasao.Nadalje,roster SA jeste sirok,ali davati toliki kredit samo igracima bez da se pomene da su ih RC i Pop "pronasli",a trening staff razvijao je van pameti.Oni su pronasli Forbesa,Murraya,razvili Bertansa da bude sada vec pristojan defanzivac i skakac,Kyleu dali sansu(da, tek ove godine je i on proigrao kako treba,jer ranije nije bio spreman,posto niti je imao ikakav sut,niti je znao sistem,a nije bio ni upola defanzivac kakav je danas,a imao je svoje sanse),vratili Millsa iz Kine kad niko vise nije racunao na njega itd itd.Jedini problem ove ekipe je zdravlje igraca i nista drugo,al haj ti to dogovori pojedincima...
Kawhi, LMA, Gasol i Gay niko normalan i iole pri zdravoj pameti ne bi uzeo za Hardena,Cpa, Capelu i Gordona. Al svako ima svoje misljenje i treba ga postovat 

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Kawhi bolji od Hardena, LMA i CP3 tu negdje, Capela bolji od Gasola, Gay bolji od Gordona.
Sad ispade Anderson nije igrao odbranu do ove sezone samo da se opravda Pop za kriminalan odnos prema njemu.
Sad ispade Anderson nije igrao odbranu do ove sezone samo da se opravda Pop za kriminalan odnos prema njemu.
Kawhi zdrav bolji, al koliko moze biti zdrav je pitanje, Cp je institucija za Lma, oba su krnjavi sa ozljedama, al o doprinosu ekipi ne treba pricat. Gasol ima 100 godina on je u rangu Nenada Markovica sad, Gay isto KawhiKawhi je napisao/la:Kawhi bolji od Hardena, LMA i CP3 tu negdje, Capela bolji od Gasola, Gay bolji od Gordona.

To je moje misljenje barem sto ne znaci da je tacno ili nesto, ili da je tvoje subjektivno misljenje tacno. Kako kazu, misljenje je ko guzica, svako ga ima.

Da pravim tim prije bi uzeo Hou cetvorku nego Sa cetvorku. A zdravlje je jedan od bitnjiih faktora, zar bi Lac dao Griffina da je imo neke manje ozljede kroz karijeru za taj paket za koji su ga dali

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.