FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tesko je na zimu nesto furat na duze staze. Ako se napravi neka pozitivna prica sad na proljeće, sumnjam da će bit problem zadržat te igrače. Ako želimo nešto napraviti sljedeće sezone moramo ih zadržat, uz nadogradnju, naravno. Ja vjerujem da će se Todorović prodat, a za njim i Smajić
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Ide se na sve ili nista. Kraj.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kakve veze ima dali je ugovor na 3 mjeseca, na 3 godine, kad naš pri-pravnik svakako popuši svaku pravnu bitku. Imali su validne dugoročne ugovore i Kostić,Fatić,Mehidić,Zec pa smo ostali kratkih rukava.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Svi igraci koji su potpisali do kraja sezone su htjeli iskljucivo takve ugovore i potpisat, bilo je il to il odo ja u Celik, Gosk, Mladost.. nismo bili u situaciji da bas sve igrace odj.ebemo, mada neke i jesmo.solinas je napisao/la:Ima ovih mladjih sa duzim profesionalnim ugovorom ali ovo sve sto doslo na 6 mjeseci potpisali....nikakvog plana na duze staze. ..staragarda je napisao/la:Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
Ma imali smo mi ugovore s klauzulama, ako izborimo Evropu, pa... 
Niko, niko, samo Sloboda
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Valjda Krpa bude zadnji koji nas je preveslao.
Ugovori su za polusezonu jer su to igrači koji traže angažman vani i za duže ugovore sa njima treba para koje mi trenutno nemamo.
Ugovori su za polusezonu jer su to igrači koji traže angažman vani i za duže ugovore sa njima treba para koje mi trenutno nemamo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
sloboda kad bi abd kup osvojila svi bi oni trazili da produze jer bi para bilo a oni ni jedan nemaju ljubavi prema slobodi kao mi obicni navijaci
fukare
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mi ne zarađujemo platu tako treba i to imati na umu. Prosla su vremena kad se lopte igralo iz ljubavi da je bogdom i dalje tako.fukaroni je napisao/la:sloboda kad bi abd kup osvojila svi bi oni trazili da produze jer bi para bilo a oni ni jedan nemaju ljubavi prema slobodi kao mi obicni navijaci
Ali opet imaju igrači od riječi (Ordaga) i oni bez obraza i čija riječ ne znači ništa (pirija, zec, krpa...).
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
tesko je danas naci fudbalera sa karakterom u bh fudbalu sve se svelo na marku i lopovluk
fukare
Mi kad smo bili kao "najjaci" ostajali smo bez igrača. Sarić i Ahmetović odoše u Sarajevo, a mi lafo klauzule imamo. Hahaha. Kad se dovedes u nezavidnu situaciju u kakvoj smo mi sad, nemas izbora. Moras dovest provjerene igrace, platiti dosta skuplje i valjda se tu nauce pameti
Niko, niko, samo Sloboda
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nadam se da će Celo popraviti igru kada se protiv nas parkira autobus.
To smo uvijek tesko dobijali pa i kad smo se borili za duplu krunu iz kontri smo ubijali, a kada se ekipa brani na guzove jedva.
Rustem i Bekic uz Peru ce biti najbolji igrači u ovoj polusezoni.
To smo uvijek tesko dobijali pa i kad smo se borili za duplu krunu iz kontri smo ubijali, a kada se ekipa brani na guzove jedva.
Rustem i Bekic uz Peru ce biti najbolji igrači u ovoj polusezoni.
Dobro je to. Za male pare ga imaš tri mjeseca. Ako je to top igrač potpisi za bolje pare ako nije cao.dvokorak je napisao/la:#HPCompaq je napisao/la:Ulimwengu zadovoljio ukuse struke i Petrovića. Ako ne bude velika procedura oko papira, potpisat će za nas.
Ukoliko regulise papire do petka, a uz sto samo na tri mjeseca potpisuje. Po meni cista glupost na tako kratak vremenski period igraca vezati za klub. Ukoliko proradi ode on bez dinara obestecenja.
Najgore je da ga sad vratiš a nemaš pojma ustvari sta su mu mogućnosti realne
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Koji to ozbiljan igrač potpisuje za tim koji se bori za opstanak? Nije realno. Ako ostanemo onda je druga pričastaragarda je napisao/la:Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A koji to ozbiljan klub potpise pola ekipe na 3 mjeseca...jel to realno...i opet se vraćamo na pare... svako ce igrat i za Mackove kikace samo da dobro plati...ovi ne daju pare i vode se onom"drzi vodu dok majstori odu"....na ljeto ce ti ovi uhljupi opet po jubilarni 17 put podnijeti ostavke a izgubit ces i pola ekipeHitman22 je napisao/la:Koji to ozbiljan igrač potpisuje za tim koji se bori za opstanak? Nije realno. Ako ostanemo onda je druga pričastaragarda je napisao/la:Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Duga je tema i široka o ozbiljnosti kluba i sl. Ja se bojim ko će ovo i na tri mjeseca plaćati i koliko košta a kamo li šta duže
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Pa mačak će, zar nije on rekao "on će meni govoriti idi vodi Kikace, vidit ćemo sad ko ce prvu titulu donijet, Husic ili Mujkanović"Hitman22 je napisao/la:Duga je tema i široka o ozbiljnosti kluba i sl. Ja se bojim ko će ovo i na tri mjeseca plaćati i koliko košta a kamo li šta duže
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nece svako igrati svagdje ni za pare. Mozda nasi PL igraci na kraju karijere.staragarda je napisao/la:A koji to ozbiljan klub potpise pola ekipe na 3 mjeseca...jel to realno...i opet se vraćamo na pare... svako ce igrat i za Mackove kikace samo da dobro plati...ovi ne daju pare i vode se onom"drzi vodu dok majstori odu"....na ljeto ce ti ovi uhljupi opet po jubilarni 17 put podnijeti ostavke a izgubit ces i pola ekipeHitman22 je napisao/la:Koji to ozbiljan igrač potpisuje za tim koji se bori za opstanak? Nije realno. Ako ostanemo onda je druga pričastaragarda je napisao/la:Sve potpisati na 3 mjeseca... doslo 6,7 igrača....svi na 3 mjeseca... smijurija
A ostavke i promjene zavise i od rezultata. Ako klepe kup mijenja se priča.
Puno zavisi od prve utakmice kako ce se otvoriti nastavak prvenstva za nas. Jako je vazno da sigurno odigraju i pobjede Mladost onda je sve moguće.
Pa covjek je u igri. Realnowobly92 je napisao/la:Pa mačak će, zar nije on rekao "on će meni govoriti idi vodi Kikace, vidit ćemo sad ko ce prvu titulu donijet, Husic ili Mujkanović"Hitman22 je napisao/la:Duga je tema i široka o ozbiljnosti kluba i sl. Ja se bojim ko će ovo i na tri mjeseca plaćati i koliko košta a kamo li šta duže
Niko, niko, samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U tom i jest problem....sto nije u igri,realno....al eto...imaju ljudi kredita,štaškatarakta je napisao/la:Pa covjek je u igri. Realnowobly92 je napisao/la:Pa mačak će, zar nije on rekao "on će meni govoriti idi vodi Kikace, vidit ćemo sad ko ce prvu titulu donijet, Husic ili Mujkanović"Hitman22 je napisao/la:Duga je tema i široka o ozbiljnosti kluba i sl. Ja se bojim ko će ovo i na tri mjeseca plaćati i koliko košta a kamo li šta duže
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
wobly92 je napisao/la:Pa mačak će, zar nije on rekao "on će meni govoriti idi vodi Kikace, vidit ćemo sad ko ce prvu titulu donijet, Husic ili Mujkanović"Hitman22 je napisao/la:Duga je tema i široka o ozbiljnosti kluba i sl. Ja se bojim ko će ovo i na tri mjeseca plaćati i koliko košta a kamo li šta duže
Kako će Bunda donijet titulu kad je podnio ostavku i tu je privremeno (čiaj: mimo svoje voolje, jer neće niko da vodi klub) do ove skupštine koja treba da se održi sad do kraja Februara.
Možda je kontirrao Azmiru da neće osvojiti titulu 1. Federalne.
A kad pogledamo i sa tog aspekta Husić makar ima tu jednu titulu 2 lige
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.