Kuzman.skoroalen je napisao/la:Je l' Altiparmakovski promašio prazan gol na otvaranju drugog poluvremena? Kad je dobio loptu u sredinu s boka?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Kuzman.skoroalen je napisao/la:Je l' Altiparmakovski promašio prazan gol na otvaranju drugog poluvremena? Kad je dobio loptu u sredinu s boka?

Imala je odbrana propusta dosta, jednom nas je golman povadio dobro, izašli Visočani 1 na 1. Al dobro, ovdje je 8/11 igrača bilo onih koji neće svi zajedno dobit 100 minuta u nastavku.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako je ovaj savez smjesan sa brojem stranaca,i 9nako nikakav kvalitet hoce da jos smanje uvodje jem nekih idiotskih pravila koja nema niko u regiji. Savez je takodje preglup uslovima za reflektore i slicnim nebulozama,a tereni glavni i osnovni tj neodlozivi problem pa evo i klubovi ulazu u nekakve svlacionice,reflektore,wc prilaz stadionu itd a niko da pomisli na najvaznije tj na teren vec vazno je da mogu 2 kola odigrat na stadionu,a to sto ce igrat na kaljuzi i zivom blatu nema veze
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imamović vjerovatno. Strašan igrač, nije što je mojade43 je napisao/la:Gledao sam neki dan jednog malog celavog lijevog bocnog, igra u juniorima ne znam mu ni ime ni prezime ..a li me odusevio mali. Jeste da je bila prijateljska protiv slavije ali ako ovako nastavi bice strasan. Garantujem vam da sad ima bolji centarsut od Bekica 100% i u trku i kas lopta miruje. Nadam se da ce nastaviti da napreduje i da ce dobiti sansu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
U BiH će tek za 10 godina uslovi na stadionima biti kako treba. Tereni su glavni, ali za to treba barem 1,5 miliona KM da izgleda kako treba, a nema se para..
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jbt život pa ovaj dule je preloš defanzivno, tek živnuo poslije kad je s loptom prema naprijed mogao ići...šabanović profesor za njega....sta je s njim?
+ Radovac capitano

+ Radovac capitano

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 15 feb 2018, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakvih deset, da je za deset.KrajisnikBosnjak je napisao/la:U BiH će tek za 10 godina uslovi na stadionima biti kako treba. Tereni su glavni, ali za to treba barem 1,5 miliona KM da izgleda kako treba, a nema se para..
Ako pogledamo stanje kakvo je bilo prije 10 godina, kao liga nikako nismo napredovali. Mi smo prije 10 godina igrali treće pretkolo Lige prvaka, danas niko ni u evropskoj ligi ne može doć do trećeg pretkola. Tereni isti, uslovi, sve isto. Čak je i posjeta tad bila bolja na većini stadiona.
Savez je svoju šansu prokock'o sa svjetskim prvenstvom, tad smo dobili pare koje su se mogle uložit u ligu. A budući da onakvu generaciju reprezentativaca zadugo nećemo skupit, ne mogu vala bit ni optimističan pa da kažem da ćemo opet u skorije vrijeme otić negdje i zaradit neke pare. A i da zaradimo opet isto, liga ni feninga neće vidjet. Glavno je njima da smanje broj stranaca, eto baš ćemo tako napredovat, stranci godinama nose ovu ligu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da pare od brazila nisu pokradene, vec da su ulozene u domaci fudbal... dokle god su lopovi na krovu bh nogometa, ovde napretka nece biti, osim privatizacije klubova. Cekat drzavu ili savez nesto da poduzmu je ravno dugoj i teskoj bolesti koja vodi u smrt.KrajisnikBosnjak je napisao/la:U BiH će tek za 10 godina uslovi na stadionima biti kako treba. Tereni su glavni, ali za to treba barem 1,5 miliona KM da izgleda kako treba, a nema se para..
1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Taj broj stranaca je baš kretensko pravilo jer će liga biti još manje kvalitetna. Mi ih već sad imamo 6 ne računajući Crepulju i Novakovića. Reflektore guraju jer se zadnjih 3 ili 4 kola moraju igrati u istom terminu i onda dođeš u situaciju da igraš na 30 stepeni. Naravno, tereni su PRIORITET broj 1, ali kad bi klubove obavezali da to sami urade 9 od 12 bi se mogli ugasiti odma. Mogli su izmajmunisati od UEFAe da pravi trening centar, da učestvuje u renoviranju Bilinog, sad se prave ludi i sposobni su samo lupati kazne za baklje, dupli razglas, megafon i nikad nećemo imati normalne stadione dok u savezu sjede lopovi s ličnim interesima koji veze s fudbalom imaju kolko ja sa svemirskim programom!zagor1987 je napisao/la:Kako je ovaj savez smjesan sa brojem stranaca,i 9nako nikakav kvalitet hoce da jos smanje uvodje jem nekih idiotskih pravila koja nema niko u regiji. Savez je takodje preglup uslovima za reflektore i slicnim nebulozama,a tereni glavni i osnovni tj neodlozivi problem pa evo i klubovi ulazu u nekakve svlacionice,reflektore,wc prilaz stadionu itd a niko da pomisli na najvaznije tj na teren vec vazno je da mogu 2 kola odigrat na stadionu,a to sto ce igrat na kaljuzi i zivom blatu nema veze
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Vjerujem da je namjera Saveza ispravna. Cilj je ocigledno da PLBiH postane razvojna liga za nase mlade fudbalere u buducnosti. Kao sto su to lige u nasem komsiluku. Medjutim, da iskoristim onu izlizanu poslovicu: ne gradi se kuca od krova. Prvo idu temelji, u ovom slucaju to je investicija u omladinske skole fudbala izgradnjom infrastrukture, kvalitetnim obrazovanjem strucnog kadra, ozbiljnijim odnosom spram nasih omladinskih reprezentativnih selekcija... tako da prvo dobijes, osiguras konstatan priliv kvalitetnih mladih fudbalera na nivou komsiluka recimo. Ne znam da bi i jedan klub doveo nekog igraca iz komsiluka ako ima u svom omladisnkom pogonu mladog igraca koji je jednak ili bolji osim toga vjerovatno i upola jeftiniji.
Fakt je jednostavno da nasi omladinski pogoni ne proizvode dovoljan broj kvalitetnih igraca u odnosu na komsiluk, to je nazalost nepobitna cinjenica. Te su klubovi prinudjeni da traze i preplacuju igrace iz komsiluka. Bez gore navedenih reformi, ovo pravilo je besmisleno. Mjesto tih stranaca zamjenice djuturumi PLBiH, mozda i Dudica vrate iz penzije... ostatak ce popuniti mladji igraci, od kojih dobar broj ne posjeduje kvalitet za najvisi rang, kvalitet lige ce nastaviti da opada. sta si radio nista, sta si dobio nista.
Mozda nisam u pravu. Ali..
Fakt je jednostavno da nasi omladinski pogoni ne proizvode dovoljan broj kvalitetnih igraca u odnosu na komsiluk, to je nazalost nepobitna cinjenica. Te su klubovi prinudjeni da traze i preplacuju igrace iz komsiluka. Bez gore navedenih reformi, ovo pravilo je besmisleno. Mjesto tih stranaca zamjenice djuturumi PLBiH, mozda i Dudica vrate iz penzije... ostatak ce popuniti mladji igraci, od kojih dobar broj ne posjeduje kvalitet za najvisi rang, kvalitet lige ce nastaviti da opada. sta si radio nista, sta si dobio nista.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bravo majstore! Bolje da stvore strožije propise glede licenci za rad trenera u omladinskim selekcijama, tipa veći nivo licence za rad s juniorima nego što je sad. Apsolutno ti je svaka na mjestu! Al jok, savez postoji radi A repke jer samo ona donosi pare i uz to samo znaju trcati za odbjeglim sinovima po dijaspori!VanBasten je napisao/la:Vjerujem da je namjera Saveza ispravna. Cilj je ocigledno da PLBiH postane razvojna liga za nase mlade fudbalere u buducnosti. Kao sto su to lige u nasem komsiluku. Medjutim, da iskoristim onu izlizanu poslovicu: ne gradi se kuca od krova. Prvo idu temelji, u ovom slucaju to je investicija u omladinske skole fudbala izgradnjom infrastrukture, kvalitetnim obrazovanjem strucnog kadra, ozbiljnijim odnosom spram nasih omladinskih reprezentativnih selekcija... tako da prvo dobijes, osiguras konstatan priliv kvalitetnih mladih fudbalera na nivou komsiluka recimo. Ne znam da bi i jedan klub doveo nekog igraca iz komsiluka ako ima u svom omladisnkom pogonu mladog igraca koji je jednak ili bolji osim toga vjerovatno i upola jeftiniji.
Fazon je sto ce tako pokopati i A repku. Nece ova generacija trajati jos 10 godina. Polahko ali sigurno presusuje i bazen talenta u dijaspori. Dakle, u skoroj buducnosti domaci igraci ce uglavnom ciniti okosnicu reprezentacije.
Mislim, ne treba izmisljati toplu vodu. Ljudi u drugim savezima, drzavama, su vec to uradili. Bukvalno, nasi trebaju samo da malcice zasucu rukave, pogledaju primjere kako su to rijesili drugi, analiziraju i primjene, da ne kaem prepisu. Belgijanci su npr., bukvalno reorganizovali kompletan svoj sistem razvoja igraca ( sastali se celnici saveza sa predstavnicima klubova, e ba, obrukasmo se na EP jos domacini, ne ide ovo vako. Haj da vidimo dje smo zajebali), ne tako davno smo se s njihovom repkom mogli rapropravno nositi, jbt.. Sergej bio najvece ime na terenu u Zenici. Manje od 10 godina kasnije, sprdaju se s nama i to na onoj oranici. I vaze za jednu od najjacih evropskih repki.
Tesko da cemo ikad do tog nivoa, ali daj makar da ne idemo niz lijehe, tapkamo u mjesto, daj makar da napredujemo stepenicu, dvije vishe.
helem..
Mislim, ne treba izmisljati toplu vodu. Ljudi u drugim savezima, drzavama, su vec to uradili. Bukvalno, nasi trebaju samo da malcice zasucu rukave, pogledaju primjere kako su to rijesili drugi, analiziraju i primjene, da ne kaem prepisu. Belgijanci su npr., bukvalno reorganizovali kompletan svoj sistem razvoja igraca ( sastali se celnici saveza sa predstavnicima klubova, e ba, obrukasmo se na EP jos domacini, ne ide ovo vako. Haj da vidimo dje smo zajebali), ne tako davno smo se s njihovom repkom mogli rapropravno nositi, jbt.. Sergej bio najvece ime na terenu u Zenici. Manje od 10 godina kasnije, sprdaju se s nama i to na onoj oranici. I vaze za jednu od najjacih evropskih repki.
Tesko da cemo ikad do tog nivoa, ali daj makar da ne idemo niz lijehe, tapkamo u mjesto, daj makar da napredujemo stepenicu, dvije vishe.
helem..
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 feb 2018, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Normalno da će presušiti, sinovi roditelja koji su otišli tamo u ratu možda igraju za nas, al unuci garant neće. Što ti kažeš mnoge zemlje su promijenile SISTEM, pazi napravile su sistem, al mi smo navikli kod nas na HO RUK i šuplje priče za medije.VanBasten je napisao/la:Fazon je sto ce tako pokopati i A repku. Nece ova generacija trajati jos 10 godina. Polahko ali sigurno presusuje i bazen talenta u dijaspori. Dakle, u skoroj buducnosti domaci igraci ce uglavnom ciniti okosnicu reprezentacije.
Mislim, ne treba izmisljati toplu vodu. Ljudi u drugim savezima, drzavama, su vec to uradili. Bukvalno, nasi trebaju samo da malcice zasucu rukave pogledaju primjere kako su to rijesili drugi, analiziraju i primjene, da ne kaem prepisu. Belgijanci su npr., bukvalno reorganizovali kompletan svoj sistem razvoja igraca, ne tako davno smo se s njihovom repkom mogli rapropravno nositi, jbt.. Sergej bio najvece ime na terenu u Zenici. Manje od 10 godina kasnije, sprdaju se s nama i to na onoj oranici. I vaze za jednu od najjacih evropskih repki.
helem..
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Marko se osvrnuo na želju Sarajeva i Slobode da ga vide u svojim redovima, te objasnio šta se sve dešavalo ove zime, kada je u pitanju ovaj napadač.
”Da odmah budemo jasni, nikome ništa nisam obećavao. Pregovori sa Sarajevom su postojali, ali ja nisam imao slobode papire, iako sam želio doći u Bordo ekipu. O tom klubu imam odlično mišljenje, kao i o treneru, te ljudima sa kojima sam bio u kontaktu. Znam da sa bio velika želja, kako navijača tako i stručnog štaba, ali ponavljam neriješeni status u Aktobeu mi nije dozvoljavao dolazak na Koševo, ali ni oni nisu imali mnogo strpljenja. Nakon neuspjelog dolaska, morali su se opravdati navijačima, obzirom da nisu doveli pojačanja koja su bila želja navijača, a među njima sam i ja, pa su mene optužili, ali to me ne dotiče, to nek je njima na čast. Zaista im ne zamjeram niti jednu jedinu riječ, dok smo pregovarali bili su korektni, ja im na kraju želim da dođu do titule prvaka BiH, a zaista imaju odlične šanse da ostvare taj uspjeh.
”Da odmah budemo jasni, nikome ništa nisam obećavao. Pregovori sa Sarajevom su postojali, ali ja nisam imao slobode papire, iako sam želio doći u Bordo ekipu. O tom klubu imam odlično mišljenje, kao i o treneru, te ljudima sa kojima sam bio u kontaktu. Znam da sa bio velika želja, kako navijača tako i stručnog štaba, ali ponavljam neriješeni status u Aktobeu mi nije dozvoljavao dolazak na Koševo, ali ni oni nisu imali mnogo strpljenja. Nakon neuspjelog dolaska, morali su se opravdati navijačima, obzirom da nisu doveli pojačanja koja su bila želja navijača, a među njima sam i ja, pa su mene optužili, ali to me ne dotiče, to nek je njima na čast. Zaista im ne zamjeram niti jednu jedinu riječ, dok smo pregovarali bili su korektni, ja im na kraju želim da dođu do titule prvaka BiH, a zaista imaju odlične šanse da ostvare taj uspjeh.
- muhamedhulk
- Kontakt:
u po pregovora otisao u drugi klub na probu. bas je do nas... 
hajde Husrefe i igraci, ponovite istu igru i pristup sa priprema. rezultat onda nece izostati.

hajde Husrefe i igraci, ponovite istu igru i pristup sa priprema. rezultat onda nece izostati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne kontam šts hoćeš da kažeš!Hirurg je napisao/la:hilmo je napisao/la:Ili 2009.High je napisao/la: Pisao je on, samo tad vi, mlađahni, niste ovdje bili. Sjećamo ga se mi, koji smo ovdje od 2008.![]()
Da je da se i @ sarajlic@ vrati, pa @ oerde...
Trebao si ranije misliti o tome, kada su stariji odlazili i zašto su odlazili. Mada, nikad nije kasno.
Znaš ti vrlo dobro koga prije svih treba vratiti, samo što šutiš...
Koga to treba vratiti?
- muhamedhulk
- Kontakt:
sabanovic ispred hodzica za koje kolo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- muhamedhulk
- Kontakt:
@zuka dje update?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Tek je dan poceo
danas ce nekad sistem sve staviti.

- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad za sad Milos sa 250 na 400, Ahmet sa 350 na 400, Mico sa 400 na 350 i golman novi dobio 25k. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Oerde, rimljanin90, VolimoSarajevo i 60 gostiju.