FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 14 feb 2018, 21:42

A i na istoku nije bio od kad nije ni na forumu. Kontam aktivirat ce se sad i tamo kad je i ovdje :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 feb 2018, 21:43

hilmo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Ma jesam, kako nisam. Clan sam foruma od 2008. :mrgreen: nisam, istina, pisao u posljednjih mozda dvije godine. Znas onu staru, zivot se desi j.ebe ti mater da valja i onda ti forumi i slicne stvari nisu bas na listi prioriteta.
Pa si zadnjih dana navalio da nadoknadiš sve :mrgreen: :mrgreen:

Lijepo je vidjeti taj grah na avataru, često puta sam se pitao gdje si ti, a ima ih još koji se odavno nisu javili ovdje. Došle neke nove generacije :D
Hehehe, tako nekako. Imam sad malo vishe slobodnog vremena, malo manje briga i tako. Joj zaboravvio sam sifru na infu, mail s kojeg sam se registrovao, a nikako ne mogu da se natjeram da otvorim novi acc. sve danas, sutra. pozelio sam zapalamuditi s nekom rajom i od tamo, Muhamed Alijem i ostalom klapom.

Neka omladine, na mladjima svijet ostaje - samo kakav svijet nisam siguran.

E, ba... grah je jedino jelo koje pecenju moze pera odbit. Cetnici su se zajebali sto su dopustali humanitarne konvoje s grahom - zato su i izgubili rat.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 14 feb 2018, 22:20, ukupno mijenjano 3 puta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 14 feb 2018, 21:43

Opet su se pocele dizati tenzije. Sacekajmo nedelju pa sudimo. A ja garantujem da ce komentari biti dobri!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2018, 21:45

VanBasten je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sto ti nisi prije pisao ovdje?
Ma jesam, kako nisam. Clan sam foruma od 2008. :mrgreen: nisam, istina, pisao u posljednjih mozda dvije godine. Znas onu staru, zivot se desi j.ebe ti mater da valja i onda ti forumi i slicne stvari nisu bas na listi prioriteta.
:thumbup: :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 feb 2018, 21:46

Hirurg je napisao/la:Ovo mu je druga duža pauza sa foruma, u prvoj je osvajao vrhove Mount Everesta, pretpostavljam da je ovaj put pao Kilimandžaro.
Jok , pao je Mosul :mrgreen:

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 14 feb 2018, 21:52

VanBasten je napisao/la:
Hirurg je napisao/la:Ovo mu je druga duža pauza sa foruma, u prvoj je osvajao vrhove Mount Everesta, pretpostavljam da je ovaj put pao Kilimandžaro.
Haha... tišu ba, pomisliće dušmani da si impresioniran radikalizmom pa će ti bubicu postaviti u zvonce. :mrgreen:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 feb 2018, 21:55

VanBasten je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 14 feb 2018, 22:17

Pisao je on, samo tad vi, mlađahni, niste ovdje bili. Sjećamo ga se mi, koji smo ovdje od 2008. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 14 feb 2018, 22:30

High je napisao/la: Pisao je on, samo tad vi, mlađahni, niste ovdje bili. Sjećamo ga se mi, koji smo ovdje od 2008. :mrgreen:
Kakvu si ono ti himnu spominjao, ima li sta od toga? :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 14 feb 2018, 22:30

VanBasten je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Pa jbte prije rata su se dovodili masovno igrači iz ovih manjih klubova tipa Bosna Visoko, Famos ili UNIS Vogošća, pa se naprave dobri igrači. Ovo nije loša stvar, ima što neko reče Torlak, Suljić. Treba pružiti šansu i pokušati, ovi će se više truditi, trenirati i roviti.

Ma i fazon je brate sto su to jako male investicije sa potencijalnim peterosterukim povratom. Decko je garant dobio neki minimalac od ugovora, hvala Bogu danas smo u takvoj situaciji da nam 5-6 glava dodatnog mjesecnog troska za platu ovom mladicu nece zavrnuti vodu u svlacionici zbog racuna.
Haj kad vec pricamo ovih dana o mladim golmanima da bacim joj jednu kobajagi pametnu. Nasa reprezentacija nema dostojnu zamjenu za Begovica koji polahko ulazi i u godine .. alternative su mu blago receeno ispod evropskog prosjeka. Ta pozicija, mozda od bilo koje druge, nam je deficitirana, zamjene nisu mnogo mladje. Nadam se da su u kljbu svjesni te situacije... Da sam ja netko, vec od sljedece sezone bi gurnuo u vatru KOvacevica, ne molgu licno da dam neku relevantnu ocjenu o njegovom talentu i potencijalu jer ga nisam gledao u 'akciji' ni pribilzno dovoljno da bi dao neki sud. Medjutim ljudi koji jesu, a eto cije misljenje cijenim i smatram da znaju o cemu pricaju kazu da je decko jako talentovan. Ako jeste, kako kazu i misle u klubu, odmah ga od sljedece u vatru... na oci selektorima. Vjerovatno nece dobiti poziv u 6 mjeseci, ali mozda hoce za godinu..

KOntam da su to u zeljeznicaru mudro vec provalili te ovog Kjosovskog guraju i rukom i nogom.
Ma i ja bi ga odavno gurnuo fizikom je oerfektan,visok,duge ruke samo dobar trening i iskustvo,takodje i Sefkiju sigurno je bolji od pvih nasih kvazi bekova,vezni red je popunjen,i Imamovica ni isforsiro

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2018, 22:31

High je napisao/la:
Pisao je on, samo tad vi, mlađahni, niste ovdje bili. Sjećamo ga se mi, koji smo ovdje od 2008. :mrgreen:
I mislio sam na ovaj sad period. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 feb 2018, 22:34

High je napisao/la: Pisao je on, samo tad vi, mlađahni, niste ovdje bili. Sjećamo ga se mi, koji smo ovdje od 2008. :mrgreen:
Ili 2009. :mrgreen:
Da je da se i @ sarajlic@ vrati, pa @ oerde...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 feb 2018, 22:40

Hirurg je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Haha... tišu ba, pomisliće dušmani da si impresioniran radikalizmom pa će ti bubicu postaviti u zvonce. :mrgreen:
znaci bilo bi pametno da zamjenim ovaj ringtone na mobu

:mrgreen:

Hirurg
Kontakt:

Post Postao/la Hirurg » 14 feb 2018, 22:42

hilmo je napisao/la:
Ili 2009. :mrgreen:
Da je da se i @ sarajlic@ vrati, pa @ oerde...

Trebao si ranije misliti o tome, kada su stariji odlazili i zašto su odlazili. Mada, nikad nije kasno.
Znaš ti vrlo dobro koga prije svih treba vratiti, samo što šutiš...
1946

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 14 feb 2018, 23:33

šehić je dobar golman,bolji od begovića,jupolovci su skoro uvijek imali bolju školu golmana ruku na srce

VVVBK

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 14 feb 2018, 23:33

Gledao sam neki dan jednog malog celavog lijevog bocnog, igra u juniorima ne znam mu ni ime ni prezime ..a li me odusevio mali. Jeste da je bila prijateljska protiv slavije ali ako ovako nastavi bice strasan. Garantujem vam da sad ima bolji centarsut od Bekica 100% i u trku i kas lopta miruje. Nadam se da ce nastaviti da napreduje i da ce dobiti sansu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 14 feb 2018, 23:45

Here we go.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 14 feb 2018, 23:46

AlfredNobel je napisao/la:

Here we go.. :kafa:
:salut:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 feb 2018, 23:58

nukleusmember je napisao/la:šehić je dobar golman,bolji od begovića,jupolovci su skoro uvijek imali bolju školu golmana ruku na srce

VVVBK
Sve i da je istina da je Sehic bolji golman, s cim se licno ne slazem ali to je manje bitno. U dobroj je formi trenutno, ali nema garanta da ce to potrajati. Povreda, prelazak mozda u neki drugi klub gdje nece biti jedinica i eto problema. A i njemu je trajncika.
Kovacevic cu je 19, imace pravo jos 3 godine da nastupa za U21, a put do A je preko U21. Problem je sto ako ga uskoro ne gurnemo medju stative nece dobiti tu priliku da se promovise prvo na tom nivou. Pa ovaj mali nije nasha skola, mensecini da je relativno skoro dosao preko Akademije u nas klub.
Helem, moja je poenta je da treba gledati dva-tri koraka unaprijed.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 feb 2018, 00:00, ukupno mijenjano 2 puta.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 feb 2018, 00:00

Je l' Altiparmakovski promašio prazan gol na otvaranju drugog poluvremena? Kad je dobio loptu u sredinu s boka?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Dadox, keli, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, Oerde, Pena i 70 gostiju.