Odmah u vatru, Šofranac na klupuDenchiNL je napisao/la:sad i ja gledamBenkara21 je napisao/la:2:1
Kurdić pogodio, bravo juniore![]()
a stopera mali igra

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odmah u vatru, Šofranac na klupuDenchiNL je napisao/la:sad i ja gledamBenkara21 je napisao/la:2:1
a stopera mali igra
pokretljiv je momak stavljaju ga nekad i na beka, neka ga pomalo srijedom nek uskače...Benkara21 je napisao/la:Odmah u vatru, Šofranac na klupuDenchiNL je napisao/la:sad i ja gledamBenkara21 je napisao/la:2:1
a stopera mali igra
da imaju klikera kupiš Olimpic i promjeniš imeMortemHz je napisao/la:Kako bi samo volio vidjeti Sarajevo II u 1. ligi FBiH.
Šuti, dok Husref nije došo nismo imali ni Sarajevo IMortemHz je napisao/la:Kako bi samo volio vidjeti Sarajevo II u 1. ligi FBiH.
Mora valjati.DenchiNL je napisao/la:![]()
Igrao je i on danas.DenchiNL je napisao/la: pokretljiv je momak stavljaju ga nekad i na beka, neka ga pomalo srijedom nek uskače...
čudi me da Ševkiju ne priključe ponekad...on bi mogao biti koristan...
Memara je napisao/la:Igrao je i on danas.DenchiNL je napisao/la: pokretljiv je momak stavljaju ga nekad i na beka, neka ga pomalo srijedom nek uskače...
čudi me da Ševkiju ne priključe ponekad...on bi mogao biti koristan...
Mehuljić je propao igrač, ništa od njega vjeruj meniStroj1946 je napisao/la:Znači na ovog Kurdića bi se moglo računati, ipak su nam dva stopera iz akademije otišla, Sadiku i Mihojević, imamo Mujakića još. Štancamao ove stopere fabričkiVolio bi još vidjeti Resića, Klarića, Salčina, Mehuljića i Imamovića uskoro na prijateljskim.
Ne znam šta da mislim o ovom potezu...ako ce Kovacevic dobiti tamo status prvog golmana i na ljeto u najmanju ruku postati drugi golman i konkurisati za prvog onda ok.MortemHz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, Amidzaa, johntravolta123, NazorUso, nedimmmm1337, r3m1, Tarapi, Varijantas8, vedinjo98 i 62 gosta.