FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2018, 16:57

haris004 je napisao/la:Mislim da je ovo pravilo sa 4 stranca katastrofalno i da će samo napraviti još veći jaz između nas i ostatka europe, što će se najbolje vidjeti u prvim pretkolima europskih natjecanja, dalje nećemo dugurati nikad više.
Čitam komentare na fejsu, Husara u sedmom nebu. Ovo najviše odgovara tim kvazimenadžerima jer će sad svoje amatere i nargilaše uvaljivat top klubovima, nećemo više moći dovoditi 'polovnjake' iz Srbije i Hrvatske. K'o što neko reče, daj nam zakon k'o u Srbiji, igrači iz ex-yu nisu stranci i ćao.
A u pravu si, nećemo nikog moći proći, samo nazadujemo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 feb 2018, 17:00

haris004 je napisao/la:Mislim da je ovo pravilo sa 4 stranca katastrofalno i da će samo napraviti još veći jaz između nas i ostatka europe, što će se najbolje vidjeti u prvim pretkolima europskih natjecanja, dalje nećemo dugurati nikad više.
Slažem se! Ovi nesposobnjakovići iz NSBiH nikako da unaprijede oranice/terene/stadione, na kojim ta ''naša'' djeca treba da igraju, sve pokradoše mamu im yebem, pa ako si predsjednik NSBiH idi kod političara traži da imamo makar 3 stadiona kako treba, jer klubovi ih ne mogu izgraditi, a ovi su to dužni! Ni njemcima, francuzima, englezima nisu stadione izgrađivali klubovi, nego evropska/svjetska prvenstva uz pomoć države u 80% slucajeva, rijetki su stadioni u evropi, pogotovo manjih klubova, gdje su izgradili klubovi. Evo imamo primjer šugavice, sve se radi da im se namakne i neka treba, jer je ono svinjac, ali i ostali ne trebaju biti zapostavljeni.

Znači ako u evropi hoćemo da napredujemo, treba uraditi i infrastrukturu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 feb 2018, 17:02

4 ekstra stranca mogu vuci cijelu ekipu. Golman, napadac, vezni i stoper. :kafa:
Ostalo popuniti sa potencijalnim domacim igracima, te Akademijom. Mada ni ovi povratnici u bh ligu tipa Ahmetovic nisu za odbaciti...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 12 feb 2018, 17:09

U ligi igraju prezaduženi klubovi, klubovi koji imaju zaostala dugovanja već godinama, klubovi na čijim stadionima se ne može potrčati poslije prve kiše, i savez pokušava zaustaviti razvoj klubova koji kvalitetno rade i koji su u stanju privući stranca u ekipu.
Ovo je zadnji korak koji savez poduzima kako bi se unaprijedio kvalitet takmičenja a ne prvi. Ovim se sve novonastale promjene režu u korijenu. Rijetko glupa i gadna odluka glavonja u savezu :puke:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2018, 17:13

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Blagojević nece u Igman nego u Zvijezdu 09 (prvoplasirani tim u RS-u), Kovačević ide u Slobodu MG a Smajlagić nas je napustio i potpisao je ugovor sa Goricom na cak 3 i po godine, izgleda da smo ga pustili dzaba.
Smajlagic,onaj napadac? :hmmmmm:
Da, da, onaj sto je trebao doci na red poslije Hadžića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 feb 2018, 17:32

Potpisan sponzorski ugovor: Domaća kompanija podržala fudbalske klubove Sarajevo i Željezničar

Sponzorski ugovor između kompanije Milkos i fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar potpisan je danas u Importanne centru u glavnom gradu BiH.

Predstavnicima medija ovom prilikom su se obratili direktor kompanije Milkos Adin Fakić, predsjednik FK Sarajevo Alen Hujić, direktor marketinga FK Željezničar Emir Dobrača, zatim kapiten bordo kluba Krste Velkoski i fudbaler Plavih Sinan Ramović.

“Drago mi je da Sarajevo i Željezničar sjede s nama, a da nije u pitanju derbi, odnosno press-konferencija pred utakmicu. Mi smo saradnju sa ovim ekipama počeli preko omladinskih pogona. Želim ekipama poželiti uspjeh i da se na kraju sezone plasiraju na prva dva mjesta”, istakao je Fakić ovom prilikom.

Predstavnici klubova izrazili su zadovoljstvo činjenicom da je cijenjena domaća kompanija poput Milkosa još jednom iskazala podršku ovim kolektivima.

Ella voda je inace od Milkosa. Nova off voda u ekipi. :thumbup:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 feb 2018, 17:48

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Blagojević nece u Igman nego u Zvijezdu 09 (prvoplasirani tim u RS-u), Kovačević ide u Slobodu MG a Smajlagić nas je napustio i potpisao je ugovor sa Goricom na cak 3 i po godine, izgleda da smo ga pustili dzaba.
Smajlagic,onaj napadac? :hmmmmm:
Da, da, onaj sto je trebao doci na red poslije Hadžića.
Ma onako na prvu kontam steta je ode jos jedan talenat đaba,a navodno ga je i Husref gotivio,ali evo kako drugi rekose i nije,nesportski zivot,nargile itd.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2018, 17:48

muhamedhulk je napisao/la:Potpisan sponzorski ugovor: Domaća kompanija podržala fudbalske klubove Sarajevo i Željezničar

Sponzorski ugovor između kompanije Milkos i fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar potpisan je danas u Importanne centru u glavnom gradu BiH.

Predstavnicima medija ovom prilikom su se obratili direktor kompanije Milkos Adin Fakić, predsjednik FK Sarajevo Alen Hujić, direktor marketinga FK Željezničar Emir Dobrača, zatim kapiten bordo kluba Krste Velkoski i fudbaler Plavih Sinan Ramović.

“Drago mi je da Sarajevo i Željezničar sjede s nama, a da nije u pitanju derbi, odnosno press-konferencija pred utakmicu. Mi smo saradnju sa ovim ekipama počeli preko omladinskih pogona. Želim ekipama poželiti uspjeh i da se na kraju sezone plasiraju na prva dva mjesta”, istakao je Fakić ovom prilikom.

Predstavnici klubova izrazili su zadovoljstvo činjenicom da je cijenjena domaća kompanija poput Milkosa još jednom iskazala podršku ovim kolektivima.

Ella voda je inace od Milkosa. Nova off voda u ekipi. :thumbup:
? a šta bi sa Oazom? ja što mrzim ova dijeljena sponzorstva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2018, 17:52

Ma nije to neki nesportski zivot, najveci majstori na svijetu rade gore stvari pa su majstore, **** nargile i to, glupost obicna.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 feb 2018, 17:54

vjerovatno istekao ugovor sa njima. inace mi je ovo najbolja domaca voda.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2018, 17:59

muhamedhulk je napisao/la:vjerovatno istekao ugovor sa njima. inace mi je ovo najbolja domaca voda.
ljetos šarnuli s oazom pa nije na po godine bio ugovor? :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 feb 2018, 18:04

MortemHz je napisao/la:Ma nije to neki nesportski zivot, najveci majstori na svijetu rade gore stvari pa su majstore, **** nargile i to, glupost obicna.
Ma ne znam brate,nekako mi previse olahko pustamo ove akademce,mozda nisam u pravu ali tako djeluje. Samo kad se sjetim kako je Catakovic otisao i za koju cifru.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 feb 2018, 18:19

MortemHz je napisao/la:Ma nije to neki nesportski zivot, najveci majstori na svijetu rade gore stvari pa su majstore, **** nargile i to, glupost obicna.
Jest, al to rade kad su na vrhuncu karijere i imaju milione. A svi su s 18 godina spavali s loptom i samo na fudbal mislili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2018, 18:21

zagorski je napisao/la:
Ma ne znam brate,nekako mi previse olahko pustamo ove akademce,mozda nisam u pravu ali tako djeluje. Samo kad se sjetim kako je Catakovic otisao i za koju cifru.
Najgori problem je taj sto smo ostali na 2 napadaca, ovo je fakat neozbiljno. Moramo se osloniti na nekoga ko nije toliko dobar na proljece i na nekoga koga nismo vidjeli nikako na djelu a nije mu karijera impresivna, ovo nam moze presuditi, brutalna greska pred sami start prvenstva. Igrat cemo 4-5-1 i opet imamo problem.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2018, 18:28

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Najgori problem je taj sto smo ostali na 2 napadaca, ovo je fakat neozbiljno. Moramo se osloniti na nekoga ko nije toliko dobar na proljece i na nekoga koga nismo vidjeli nikako na djelu a nije mu karijera impresivna, ovo nam moze presuditi, brutalna greska pred sami start prvenstva. Igrat cemo 4-5-1 i opet imamo problem.
Sad imamo veću širinu na krilima tako da ja računam i na Velkoskog kao napadača. Recimo, Velkoski naprijed, lijevo Halilović.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2018, 18:33

Moze i tako..

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2018, 18:33

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
imaš Krstu, pa i Rahmanovića koji je snalažljiv u 16-ercu a ima i visine....znači opcija itekako ima, a to je samo kad igramo u istoj postavci, ako bi se prilagodili nekome i pokušali iz kontri napadati a izaći sa defanzivnijom vezom...mogli bi opuhati nekoga sa brzim krilima i jednim od njih u vrhu...

High

Post Postao/la High » 12 feb 2018, 18:40

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Nije napad problem. Sve i da zagusti, Krste može gore.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 feb 2018, 18:42

Ljudi mi igramo u formaciji sa jednim napadacem. Imamo rezervu za njega plus jednu (polu)rezervu - Velkoskog. Sasvim dovoljno, a uz to krila i vezni red ekstra popounjeni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 feb 2018, 18:43

Sabinho je napisao/la:Ljudi mi igramo u formaciji sa jednim napadacem. Imamo rezervu za njega plus jednu (polu)rezervu - Velkoskog. Sasvim dovoljno, a uz to krila i vezni red ekstra popounjeni.
bekovi po meni najkritičniji, tu bi valjalo bar još jednog i zdravo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, kogmagie46, NazorUso, nedimmmm1337, Proximic, r3m1, riki46, said, Skojevska, Vanja8 i 82 gosta.