Ne kazem plastika je kurava, i vjetar i cuvaj da se ne ozljedis, nece niko da uleti klizni sprzices guzove...ali trka je losa bila...jbg ja bi pomjerio tekmu dan onda , al vi i sutra igrate jednu za ove ostale jel tako? Znaci oni kontaju sprema ok tj. Trazi se ritam, forma....sa tog aspekta je bilo taraba onda....nebitno sta ja mislim, tako su vasi izorganizovali...Alipasino je napisao/la:Jaki smo ko tonbe.Jal do vjetra,a more bit do umjetne trave,a mozda su i previse plivali u Antaliji ali ovo danas nema veze sa fudbalom.Ko zna zdamo je i iluzija,ma Adzemove carolije nema sta drugo.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Komšije prvaci, bez dileme!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Slobodo, od đubrišta si postala, na đubrište se i vraćaš
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la:Slobodo, od đubrišta si postala, na đubrište se i vraćaš

kroatiše pupi was ist los? seid ihr nicht die kroatišen blumen?HElo je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Slobodo, od đubrišta si postala, na đubrište se i vraćaš

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
ich liebe dichtungCapajebo je napisao/la:
seid ihr nicht die kroatišen blumen?![]()
![]()

grozota
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Achtung achtung carajebo swajne
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
i ne cudi me sto je tema otisla u kujac, nema žara i borbe, nema elementarnog znanja kako nekome verbalnu cusku opaliti, isprovocirati, podapeti, gurnuti, odg., danas mi je tezak dan bio, treca ex. koka mi se udala, pa sam depresivan, idem logikom sto je nekad bilo moje to je samo moje

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
daj nam link njenog fb da je obaspemo cestitkamaCapajebo je napisao/la:i ne cudi me sto je tema otisla u kujac, nema žara i borbe, nema elementarnog znanja kako nekome verbalnu cusku opaliti, isprovocirati, podapeti, gurnuti, odg., danas mi je tezak dan bio, treca ex. koka mi se udala, pa sam depresivan, idem logikom sto je nekad bilo moje to je samo moje![]()

nema ona vremena za fb., digla je ona nocas sve cetiri visoko u nebooooo 

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Jel bila barem dobra ckapi da mozes zaliti za njom. Jedna se otegla druga se protegla.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jok, svakako je bila vatrena navijacica bejha, sarajva i đeka, krivo mi sto sada neko koristi nesto sto sam ja koristio to je sve, hebi joj seku, trebo sam je u podrum medju stare stvari, ovako sve se koke poudavase samo ja osta nezenja,a mi vokri

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Eto te pises kao Jason
cuj u podrum medju stare stvari. Koja bitanga zemberek te ****.
Nista bice to sve udure idi se pridruzi onoj temi ljubav i sex nemoj nama ovdje kuknjava jos posebno kad nije bila dobra. Ako hoces zatrpat cemo je porukama kako mi samo znamo

Nista bice to sve udure idi se pridruzi onoj temi ljubav i sex nemoj nama ovdje kuknjava jos posebno kad nije bila dobra. Ako hoces zatrpat cemo je porukama kako mi samo znamo

- MocMahale444
Uzmi samog sirabihuzur je napisao/la:posto ti je kajmak?Zukanovic je napisao/la:Nove cijene sam stavio 15.02 idu online

@Zuka de ti nama reci sto mrzis PLBIH?
bice udure, ima seka tek srednju zavrsila, pa cu se svetiti
oni tamo lazu sve sto pisu a cke nisu godinama vidjeli, a neki i nikako
ne volim biti u takvom drustvu, mogu krenut name ko zombiji, vidis da ja visim ovdje medju uzivaocima opojnih droga, gdje se psuje, vrijedja, razvrat teski, taki sam i sam sta vise da ti kazem, cekam da svane pa da na jutarnju kafu idem

oni tamo lazu sve sto pisu a cke nisu godinama vidjeli, a neki i nikako

Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Sad se jos hvalis pa taman si za najgore teme na forumu, cuci ti vopra. Pijes kafu ha, porast ce ti rep.
I ove pickice s ove teme ko pande spavaju. Ima i s ove teme muflona sto pisu na toj
temi.
U gluho doba ovdje mi smetas dok ucim za ispit
sigurno si na MDMA cim si hiperaktivan toliko.
I ove pickice s ove teme ko pande spavaju. Ima i s ove teme muflona sto pisu na toj

U gluho doba ovdje mi smetas dok ucim za ispit

ma ovo je jad i bijeda, ko u redu u pekari, jok ja, zamijenio samo dan za noc, ti si propali student i od tebe nece nista biti, i to ti znas, gori si od onog malog zeljo92, samo sto si ti namazan za razliku od njega i to te vadi, njemu ipak aco rijesava probleme svake prirode, ko da ga je on pravio 
haj vrijeme je da bjezim, znas gdje me mozes naci i kada, ne pravi sranja, ni sebi ni drugima
evo ti i jedna otpozdravna, toliko od mene, sjutra cu orgijati jer sam slobodan, pa cu pijan doc na temu, ima ovdje nerasciscenog posla koji se mora zavrsiti do proljeca, znas ono proljetno ciscenje, prociscavanje duse i tijela itd
điha, điha, điha

haj vrijeme je da bjezim, znas gdje me mozes naci i kada, ne pravi sranja, ni sebi ni drugima

evo ti i jedna otpozdravna, toliko od mene, sjutra cu orgijati jer sam slobodan, pa cu pijan doc na temu, ima ovdje nerasciscenog posla koji se mora zavrsiti do proljeca, znas ono proljetno ciscenje, prociscavanje duse i tijela itd

điha, điha, điha
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog
- MocMahale444
Primio se hljeba mi da ja ucim, samo bismilet
od mene nece biti nista i ja to znam. Jednom godisnje primim platu jbga
I'm a piece of shit it ain't hard to fuckin tell
Hajde lagano s zadatkom, desnom stranom. Odo i ja sad tek pocinje festa za ovu jednu svadbu, jaran doveo neku tek je upoznao

I'm a piece of shit it ain't hard to fuckin tell

Hajde lagano s zadatkom, desnom stranom. Odo i ja sad tek pocinje festa za ovu jednu svadbu, jaran doveo neku tek je upoznao

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' te to jevrejska zajednica BiH gura? Ko te ne zna moj Muha..MocMahale444 je napisao/la:Primio se hljeba mi da ja ucim, samo bismiletod mene nece biti nista i ja to znam. Jednom godisnje primim platu jbga
![]()
I'm a piece of shit it ain't hard to fuckin tell![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.