pored dzeke imamo hodzica koji ima sansu da postane drugi napadac. od ostalih se mogu samo mijenjati na spisku...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hodžić ne djeluje kao da će izrasti u neku klasu, ipak puni 24 ove godine a minutaža u Dinamu mu je varljiva... Na prvi Džekin izostanak ćemo se hvatati za glavu jer ćemo imati gori izbor nego za desnog beka, sad kad nema ni Ibiševića da bude kakva-takva zamjena.muhamedhulk je napisao/la:ma kodro je svakako izgubljen trenutno. svi su ispred njega.
pored dzeke imamo hodzica koji ima sansu da postane drugi napadac. od ostalih se mogu samo mijenjati na spisku...
potpis druze!pazzarac je napisao/la:Ahmetovica sam gledao u ruskoj ligi i dobro je izgledao cak sam negde video poredjenje slika njega i Ibre po stilu i frizuri koju je tad furao... a dobro je izgledao i na americkoj turneji,ako upadne u neku ludu formu a ovi potencijali ne kupe minute...sto da ne
Polen ga malo yebe, možda je zato bio dobar u Rusiji jer nije toliko izražen, valjda im pčele slabo oprašuju ko će ga znatiedinjo-bih je napisao/la:potpis druze!pazzarac je napisao/la:Ahmetovica sam gledao u ruskoj ligi i dobro je izgledao cak sam negde video poredjenje slika njega i Ibre po stilu i frizuri koju je tad furao... a dobro je izgledao i na americkoj turneji,ako upadne u neku ludu formu a ovi potencijali ne kupe minute...sto da ne
pa isao sam logikom da ima najvecu minutazu od svih potencijalnih; racuna se na njega u dinamu ozbiljno, inace bi letio zimus. bajic nista ove sezone, ibisevic se oprostio, djuric poslije povrede 0 bodova, mesanovic nema kvalitet, koljic je trenutno neozbiljna opcija a ahmetovic je dobar ali nije to perspektiva za buducnost.Zglavkar je napisao/la:Hodžić ne djeluje kao da će izrasti u neku klasu, ipak puni 24 ove godine a minutaža u Dinamu mu je varljiva... Na prvi Džekin izostanak ćemo se hvatati za glavu jer ćemo imati gori izbor nego za desnog beka, sad kad nema ni Ibiševića da bude kakva-takva zamjena.muhamedhulk je napisao/la:ma kodro je svakako izgubljen trenutno. svi su ispred njega.
Da ga polen ne yebe mogao je biti novi Ibrahimovic ali fortuna nije bila na njegovoj straniRokoko87 je napisao/la:Polen ga malo yebe, možda je zato bio dobar u Rusiji jer nije toliko izražen, valjda im pčele slabo oprašuju ko će ga znatiedinjo-bih je napisao/la:potpis druze!pazzarac je napisao/la:Ahmetovica sam gledao u ruskoj ligi i dobro je izgledao cak sam negde video poredjenje slika njega i Ibre po stilu i frizuri koju je tad furao... a dobro je izgledao i na americkoj turneji,ako upadne u neku ludu formu a ovi potencijali ne kupe minute...sto da ne
Ne racuna se "ozbiljno", svakako je Gavranovic ispred Hodzica.muhamedhulk je napisao/la:pa isao sam logikom da ima najvecu minutazu od svih potencijalnih; racuna se na njega u dinamu ozbiljno, inace bi letio zimus. bajic nista ove sezone, ibisevic se oprostio, djuric poslije povrede 0 bodova, mesanovic nema kvalitet, koljic je trenutno neozbiljna opcija a ahmetovic je dobar ali nije to perspektiva za buducnost.Zglavkar je napisao/la:Hodžić ne djeluje kao da će izrasti u neku klasu, ipak puni 24 ove godine a minutaža u Dinamu mu je varljiva... Na prvi Džekin izostanak ćemo se hvatati za glavu jer ćemo imati gori izbor nego za desnog beka, sad kad nema ni Ibiševića da bude kakva-takva zamjena.muhamedhulk je napisao/la:ma kodro je svakako izgubljen trenutno. svi su ispred njega.
Trenutno nemoze niko osim Dzeke. Demirovic je mozda najblizi, ali i to iskljucivo zbog perspektive i nekog ludog optimizma, sto nam malo i treba.Moggi je napisao/la:hodzic i ozbiljno ne mogu u istu recenicu
Nigdje veze! Demirovic ima bukvalno 3 minute seniorskog fudbala, dok Hodzic vec ima neko iskustvoTristan10 je napisao/la:Trenutno nemoze niko osim Dzeke. Demirovic je mozda najblizi, ali i to iskljucivo zbog perspektive i nekog ludog optimizma, sto nam malo i treba.Moggi je napisao/la:hodzic i ozbiljno ne mogu u istu recenicu
Kodro je mozda jedini od tih igraca koji je dobio poziv u pravi momenat. Hodzic i Bajic nisu, oni su trebali ranije dobiti poziv u A reprezentaciju, kad su se pokazali u domacoj ligi a bili nekoliko godina mladji. Nije ni sada kasno za njih, ali trebaju da pokazu da biljeze neke minute u svojim klubovima. Raniji poziv u A reprezentaciju bi valjalo i reprezentaciji i njima samim. Isti slucaj sa Gojakom. Ljudi moraju da razumiju da je Zdravo Mamic poslovan covjek, on ce forsirati nekad igrace koji se vise isplate u smislu prodaje. To znaci ako si iz BiH da igras za A reprezentaciju, ako ne igras, onda je logicnije forsirati igraca iz npr Hrvatske koji samo igra u21. I ne, nije ovo nikakva diskusija da neko misli da su bosanci diskriminirani, nego nekad ako su igraci slicnog kvaliteta, onda se samo gleda na racunicu.theKuPuS je napisao/la:Nigdje veze! Demirovic ima bukvalno 3 minute seniorskog fudbala, dok Hodzic vec ima neko iskustvoTristan10 je napisao/la:Trenutno nemoze niko osim Dzeke. Demirovic je mozda najblizi, ali i to iskljucivo zbog perspektive i nekog ludog optimizma, sto nam malo i treba.Moggi je napisao/la:hodzic i ozbiljno ne mogu u istu recenicu
kako je to prosle sezone lijepo izgledalo s Kodrom i Bajicem
Ko nam je alternativa? Ja sam rekao da nemamo trenutno ozbiljnog napadaca od u19 pa do A reprezentacije osim Dzeke, i Demirovica kao potencijal. Nekad su i Ibisevic i Dzeko isto tako bili neozbiljni pa su uspjeli, a neko mora igrati. Niko ovde nepravi nista od Demirovica, ali momak je barem za nasu u21 pokazao kvalitet, i tako zasluzuje poziv kad se mogucnost otvori.Jaozinho22 je napisao/la:I od tog Demirovića pravite Drogbu a nema ni ozbiljnog a ni neozbiljnog seniorskog staža.
Razumijem ja sta ti mislim. I ima to smisla za igrace kao Soudani i Gavranovic koji bas dominiraju. Ovo sam vise mislio na mladje i perspektivne igrace na kojim on i bas uzima velike novce.Moggi je napisao/la:da bas mu je racunica da mu gavranovic, svicarac od 28 banki kojeg svica podjahkad pozove da bude 4. napadac, igra ispred hodzica...
za gojaka opet, potrebniji je u21
Upravo takobhfanatic14 je napisao/la:Ok hvala na informacijiRaonffa je napisao/la:
Ako ćeš iskreno Fanatiče, ja ga nešto ne vidim kao igrača koji može biti od neke veće koristi reprezentaciji, mislim ja mu želim svu sreću daBogda on bio novi Džeko al' ono što sam ja gledao, mislim da nije to taj kalibar.
Recimo Bajić, Hodžić i Mešanović su se nekako puno više izdvajali kao igrači u našoj ligi nego što je to Koljić radio dok je igrao za Krupu, jest doduše da su igrali za Želju i Zrinjski dok je Koljić igrao za Krupu (koja je objektivno slabija), al' svejedno se ta neka razlika i kvalitet uvijek primjete, nebitno koji je klub u pitanju. Dao je on nekih golova ove i prošle sezone, al' kao što si i sam rekao, dosta tih golova (možda čak i polovina) je bila iz penala, tako da nije on baš tako efikasan kako se na prvu može reći.pomalo mi je bilo cudno da ga Lech doveo ipak je to velikan u poljskoj i solidan klub za koljica...vidjet cemo kako ce se tamo razvit i mozda igru svoju moze popravit i podic na visi nivo..nikad se nezna. Ali sigurno zasad da nije kalibar za repku, neka se tamo pokaze Ako ima sta ponudit onda cemo razmislit o njemu
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, katalinski, Lekqqq1921 i 24 gosta.