Jedan je TIm Duncan to sam siguran(bar se nadam) a drugi da nije Nowitzki i on je presao ali ne znam kada.Raul_64 je napisao/la:Koja 2 igrača su prošle godine u NBA prebacila granicu od 20 000 poena

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedan je TIm Duncan to sam siguran(bar se nadam) a drugi da nije Nowitzki i on je presao ali ne znam kada.Raul_64 je napisao/la:Koja 2 igrača su prošle godine u NBA prebacila granicu od 20 000 poena
svaka čast...daljeDevil je napisao/la:Jedan je TIm Duncan to sam siguran(bar se nadam) a drugi da nije Nowitzki i on je presao ali ne znam kada.Raul_64 je napisao/la:Koja 2 igrača su prošle godine u NBA prebacila granicu od 20 000 poena
tacno Sheffild i GenoaWolverine je napisao/la:sheffild je najstariji engleski, to sam siguran i bez guglanja. dok za talijane ne bih znao, mozda genoa?
Nije, Sheffield Fc koji je sada nizeligas negde oko 8 lige.juznjak> je napisao/la:Zar nije Notts County najstariji
Ajde malo sacekaj sa pitanjima odgovori predhodno,da ne bude guzva bespotrebno.aS_Roma je napisao/la:ehhh da vidimo .... Prodajom kojeg igraca je S.S Lazio zaradio najvise para ??![]()
Jel Veron? Ili on ili CrespoaS_Roma je napisao/la:ehhh da vidimo .... Prodajom kojeg igraca je S.S Lazio zaradio najvise para ??![]()
Prihvatam 9,a rezultat je fudbalski eto da pomognem.Raul_64 je napisao/la:mislim da je igralo 9 ili 10 igrača al koji je rezultat bio![]()
dobar dobar .... Christian Vieri– £32m tamo 1999 godine ja mislimjuznjak> je napisao/la:mene budale stam je dosa iz mance u lazioCek Nedved ili mozda Vieri
e yebiga ako je 8:9 fudbalski rezultataS_Roma je napisao/la:8:9 nakon produzetaka
Fudbalski rezultat ne vaterpoloaS_Roma je napisao/la:8:9 nakon produzetaka
Nije,posto idem i ja doci cu posle, da kazem da je rezultat bio 1:0.Raul_64 je napisao/la:2:1 i ako nije ja se povlačim..i previše sam puta pokušao
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, kraljttbvb, xinxee i 15 gostiju.