Laka vam noc , pa se cujemo sutra

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Igralo se 1979/80 na Koševu pred rekordnim brojem gledalaca (bio stari stadion)završeno 3:3 (Hrubeš majku j,b.)Pod dva trener HSV-a Felix Magath a Sarajeva da me ubiješ ne znam ćini mi se Višnjevac a ovo treče pojma nemam.secer je napisao/la:evo, tri pitanja za malo starije forumase![]()
1. koje je godine igralo sarajevo protiv hamburga u kupu uefa i kojim se rezultatom zavrsila uzvratna utakmica?
2. ko je bio trener hamburga, a ko sarajeva?
3. taj trener hamburga je dolazio u bosnu i spijunirao sarajevo. protiv kojeg kluba je igralo sarajevo kada ih je spiunirao trener hamburga i kojim se rezultatom zavrsila ta utakmica?
mozete naci odgovore na prvo i drugo pitanje, ali na trece...hmmm
Ne bih da ja pametuje ovdje, jer tada nisam bio ni u vidu postojanja, ali ako ne postoje dva Felixa Maghata ne znam kako je ovaj (koji je trener Schalkea trenutno) uspio voditi HSV jer se on poceo 95 baviti trenerskim poslom (ako je vjerovati Wikipedi), mada je tada igrao za HSVsekac je napisao/la:Igralo se 1979/80 na Koševu pred rekordnim brojem gledalaca (bio stari stadion)završeno 3:3 (Hrubeš majku j,b.)Pod dva trener HSV-a Felix Magath a Sarajeva da me ubiješ ne znam ćini mi se Višnjevac a ovo treče pojma nemam.secer je napisao/la:evo, tri pitanja za malo starije forumase![]()
1. koje je godine igralo sarajevo protiv hamburga u kupu uefa i kojim se rezultatom zavrsila uzvratna utakmica?
3. taj trener hamburga je dolazio u bosnu i spijunirao sarajevo. protiv kojeg kluba je igralo sarajevo kada ih je spiunirao trener hamburga i kojim se rezultatom zavrsila ta utakmica?
Ma jbg zahebano je tosekac je napisao/la:joj u pravu si Magath je igrao jbg-a prolupo tek ustao maloprije dok upalim igro i onj Kalc bek;Čobo branio za Sarajevo znam da nas je sudija masakrirao u Hamburgu 2-3 crvena.
vjeruj da nisam pijuckam kafu i čitam novine i svi odgovori su iz glave vjerujmi nisam ni pogledai ni wikipediu niti info o Sarajevu ma sve iz glave nešto ali dok se razbudim iči će!guber_90 je napisao/la:Ma jbg zahebano je tosekac je napisao/la:joj u pravu si Magath je igrao jbg-a prolupo tek ustao maloprije dok upalim igro i onj Kalc bek;Čobo branio za Sarajevo znam da nas je sudija masakrirao u Hamburgu 2-3 crvena.zato prvo odes na one spamerske teme, da mozak dostigne radnu temperaturu, pa onda dodjes na ove gdje je potrebno malo "kontat"
.
1.) 1979./1980.secer je napisao/la:evo, tri pitanja za malo starije forumase![]()
secer je napisao/la:tanko, tanko![]()
´ajde, strucnjaci, da vidim kakvi ste kad se ne moze osloniti na jarana googlcevica![]()
evo, nesto novije![]()
kad sam bio zadnji put na tusnjuhmmm, bilo je to one godine kada je e. mesanovic bio najbolji strijelac nase lige. dakle, interesuje me zadnja utakmica te sezone odigrana na tusnju
![]()
1. protiv koga je igrala sloboda![]()
2. koliko je golova zabio mesanovic u toj utakmici
Ubaci ti !Devil je napisao/la:Ajde nek baci neko kakvo pitanjce da pocnemo dok sam ovde.
U fudbalu 18,trebaju li ti i godine?Raul_64 je napisao/la:evo ti domaća zadaća...
koliko je Zvezda osvojila prvenstvenih titula u Yugoslaviji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.