FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 15 sep 2010, 15:53

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:naravno da pricamo o igracima zelje, imaju svi oni moju podrsku(ustvari lazar je imao do prije 2-3 kola), vise je nema makar zabio 3 hat tricka, jer je covjek letva, panj, zovi ga kako hoces
a nije ni roWa nesto, ali je uglavnom bolji od lazara, a uostalom i nemamo boljeg na klupi od te dvojice, tako da ako lazar nece igrati, koga ces ubaciti, malog nikolica, pehilja?? ma daj ba, lazare daleko ti kuca od grbavice bila
Pa zar mu nije posao da zabije 3 hat tricka ne kontam te ja nikako, ako ciljas na to da bi nam valjao napadac slazem se, ako kazes da od Vazde nemamo napadaca i to se slazem ali imamo ove koje imamo i ne treba im jeb.avati majku jer su nasi kakvi god da su.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 sep 2010, 16:41

nick je napisao/la:mozda zato sto je kapiten bio ?
naravno da je zbog toga...rekao sam namjerno da skrenem paznju na tekst, jer ovako je ispalo kao da je prvi put usao...ipak je citiranje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ljožebizago
Kontakt:

Post Postao/la ljožebizago » 15 sep 2010, 18:32

pa zar mu nije ovo prva tekma na grbavici? Igrao jeste u lištici, ali nije na Grb?
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 15 sep 2010, 18:33

ljožebizago je napisao/la:pa zar mu nije ovo prva tekma na grbavici? Igrao jeste u lištici, ali nije na Grb?
pa igrao je i prosle sezone , mora da si ga pomjesao sa elvirom colicem ili sa zdravkom colicem :mrgreen:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 sep 2010, 18:36

Al' tebe volim volim te fakat
Ti si mi ljubav jedina
Ooo igraj Zeljo za nas pobjedi
Ori se pjesma sa juga
Ole oleo ole oleo ole ole ole olaaa
Nanananana nanananana nanananananana!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 sep 2010, 18:43

EdinTM87 je napisao/la:Al' tebe volim volim te fakat
Ti si mi ljubav jedina
Ooo igraj Zeljo za nas pobjedi
Ori se pjesma sa juga
Ole oleo ole oleo ole ole ole olaaa
Nanananana nanananana nanananananana!
Dobra mi je ova na Balasevic fazon. A vidite koliko je gledalaca bilo na Kosevu danas, pa i ne moze se reci da je u nas losa bila posjeta sinoc.
Osim - drugo ime za Želju !

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 15 sep 2010, 18:51

Stole iz Bora je napisao/la:Sta je bolje uradio Rocanin juce za razliku od Lazara protiv Leotara? I po cemu bi neko mogao skontati u jucerasnjoj utakmici da je Rovcanin bolji od Lazara?
Stavio sam namjerno Leotara kao usporedbu jer su oni igrali istim "kvalitetom" kao i Rudar juce. Mozda je Rudar cak i bolje odigrao.

Samo da te podsjetim da je Lazaru prosla lopta kroz noge na asistenciju stanica a bio je 2 metra od praznog gola.......
a i nesto se ne sjecam kad je Lazar penal izborio.....
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 sep 2010, 19:04

C.Ronaldo_9 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sta je bolje uradio Rocanin juce za razliku od Lazara protiv Leotara? I po cemu bi neko mogao skontati u jucerasnjoj utakmici da je Rovcanin bolji od Lazara?
Stavio sam namjerno Leotara kao usporedbu jer su oni igrali istim "kvalitetom" kao i Rudar juce. Mozda je Rudar cak i bolje odigrao.

Samo da te podsjetim da je Lazaru prosla lopta kroz noge na asistenciju stanica a bio je 2 metra od praznog gola.......
protiv travnika :mrgreen:
i ne bi kroz nego ispod nogu :mrgreen:
kakav lazar rovcanin je za njega ronaldinjo!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 sep 2010, 19:37

U travniku!
EDIT : nisam vidio da je vec odgovorio neko...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 sep 2010, 19:50

Ja mislim da je bilo manje od 2 metra...1,56m tačnije!

Normalno da se ne sjećaš balavac, kad Želju pratiš ko ja šahovsku olimpijadu...

Opet pojedinci pljuju po igračima Željezničara...Danas je to Lazar, a sutra neko drugi pa dokle više?

Za koga ti navijaš uopšte?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 15 sep 2010, 20:04

otpravnik_vozova je napisao/la:

Ja mislim da je bilo manje od 2 metra...1,56m tačnije!

Opet pojedinci pljuju po igračima Željezničara...Danas je to Lazar, a sutra neko drugi pa dokle više?

navija za želju ! pljuvanje mozes cut po lazi po culumu po mesicu .... to jes letve klubba treba dati podrsku i priliku svakom igracu ali sto je previ se je previse .... lazo dosta slabiji pritisak vrsi na protivnicku odbranu nego npr rova koji je i brzi i okretniji ! savic iako spor opet brzi od cukia zna dat loptu i uz zebu solidno kreira napad a cuki sta on radi vidjelo se na par utakmica ... kerla je po meni ferdinand za mesu ! tako da svako ima pravo da kaze kakv je i vrijedi li mislim da lazo manje vrijedi od roleta tako da taj balavac kojem ti to govoris izgleda govri bolje od tebe !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 20:12

pile87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:naravno da pricamo o igracima zelje, imaju svi oni moju podrsku(ustvari lazar je imao do prije 2-3 kola), vise je nema makar zabio 3 hat tricka, jer je covjek letva, panj, zovi ga kako hoces
a nije ni roWa nesto, ali je uglavnom bolji od lazara, a uostalom i nemamo boljeg na klupi od te dvojice, tako da ako lazar nece igrati, koga ces ubaciti, malog nikolica, pehilja?? ma daj ba, lazare daleko ti kuca od grbavice bila
Pa zar mu nije posao da zabije 3 hat tricka ne kontam te ja nikako, ako ciljas na to da bi nam valjao napadac slazem se, ako kazes da od Vazde nemamo napadaca i to se slazem ali imamo ove koje imamo i ne treba im jeb.avati majku jer su nasi kakvi god da su.
normalno da mu je to posao, al ja sam ga "trpio" sezonu i evo sad ovaj pocetak i covjek ne zna, pa ne zna, jbg, da mu amar nije davao sansu, ja ne bi nista rekao, al svaku utakmicu pocinje, znaci prvi napadac, a daje 6-7 golova po sezoni, to ne moze nikako valjati, al haj
uglavnom skontao si na sta ciljam, upravo tako, treba nam novi napadac ne ovakav letva tipa lazara, vec neko ko zna zabiti, ako nista, barem u ovoj nasoj jadnoj PL, a nikom ja ne ye.bem majku ovde, Boze sacuvaj, nikad nisam niti cu, ja postujem te igrace kakvi god da su, jer su upravo to sto kazes nasi, samo valjda smijem ukazati na to da ne valja i na kraju krajeva to nije samo moje misljenje, vec je to i stav velike vecine ljudi koji podrzavaju zelju,
Za zivot cijeli!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 15 sep 2010, 20:14

goldboy je napisao/la:
nermin_TM je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Trebao bi nam psiholog, da razgovara s igračima. I Osim u intervjuu za SS.ba kaže kao da njegove igrače još uvijek proganja Hapoel. A to je davno trebalo zaboraviti. Treba prvo glave srediti, ostalo će samo doći :D
ja sam od hapoela bolovao samo 20 dana nezz sto su oni toliko dusevni.... mislim da ce bit drasticnih zaokrena na pauzi nagadjam zadnji vezni, vezni, bek i golman... I u subotu il nedjelju kad budemo igrali protiv drine planirano je da se pusti nova pjesma sejo je komponovano naravno, dio texta je zeljo ti si sampion za tebe su drugi igracke zeljo ti si sampion...
Gdje se moze naci ta pjesma i ima li ona sampionska krece plava pruga(nezz je li to ime ali refren je salalalala zeljeznicar)
nije jos prezentovana.. Trebala bi protiv drine sad bit..
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 15 sep 2010, 20:19

Evo da se i ja javim, vidim po 1500. put- pljuvanje po Lazi, e stvarno ne mogu više komentata tipa "lazare dabogda ti noga otpala i nikad više ne zaigro" i slično. Lazar nije neki napadač, možda će neko reći da nije kalibar za Želju, pardon to svi govorite, ali lik se istinski bori za naš klub, a meni je to najvažnije jer pokazuje respekt prema klubu. protiv Leotara sam se i ja hvatao za glavu kad je fulao prazan gol sa 2 metra. Ali dajte mu ljudi podršku, protiv Leotara je i stigla podrška hvala bogu. I za kraj da ne dužim- dok budete Lazi **** sve po spisku i tjerali ga iz Želje golova od Laze neće biti. I za kraj moram ipak iskazat razočarenje posjetom na tekmi s Rudarom, pa jesmo li mi najbolji navijači u državi ili ne???

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 20:22

madridista je napisao/la:Evo da se i ja javim, vidim po 1500. put- pljuvanje po Lazi, e stvarno ne mogu više komentata tipa "lazare dabogda ti noga otpala i nikad više ne zaigro" i slično. Lazar nije neki napadač, možda će neko reći da nije kalibar za Želju, pardon to svi govorite, ali lik se istinski bori za naš klub, a meni je to najvažnije jer pokazuje respekt prema klubu. protiv Leotara sam se i ja hvatao za glavu kad je fulao prazan gol sa 2 metra. Ali dajte mu ljudi podršku, protiv Leotara je i stigla podrška hvala bogu. I za kraj da ne dužim- dok budete Lazi **** sve po spisku i tjerali ga iz Želje golova od Laze neće biti. I za kraj moram ipak iskazat razočarenje posjetom na tekmi s Rudarom, pa jesmo li mi najbolji navijači u državi ili ne???
jel mu iko yebav'o mater prosle sezone? NIJE, al opet golova nije bilo, tako da ti ta prica ne pije vodu
Za zivot cijeli!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 sep 2010, 20:23

Pa normalno da nije kad većina ovih koji pljuju u ovo doba prošle sezone nije ni pratilo Želju... Svakako, Laza tad nije ni igrao već Alen. Nakon što je Laza dobio priliku dao je i nešto golova. Par utakmica riješio. ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 20:26

elSaik je napisao/la:Pa normalno da nije kad većina ovih koji pljuju u ovo doba prošle sezone nije ni pratilo Želju... Svakako, Laza tad nije ni igrao već Alen. Nakon što je Laza dobio priliku dao je i nešto golova. Par utakmica riješio. ;)
alen se povrijedio na polusezoni i od polusezone lazo igrao, i niko mu nije nista govorio, mislim cak ni da se previse nije niko obazirao konkretno na njegovu igru, ali sada kad su nam njegovi golovi najpotrebniji, toga nema, e pa zasto onda da se ne krtikuje?
samo da je igrac koji zebine asistencije zna pretvoriti u pogotke, mi bi smo bili prvaci 99 %
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 15 sep 2010, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 sep 2010, 20:26

otpravnik_vozova je napisao/la:Ja mislim da je bilo manje od 2 metra...1,56m tačnije!

Bitno je da je neko skoto :D i da zna sta hocu da kazem, razlika izmedju nas i pitara je nekada ( nazolst vise nije ) bila da smo mi znali u pravom smislu bodriti svoje igrace dok su oni uvijek imali pogrdne nadimke za svoje ljubimce i imali kamaru psovaca, nazalost izjednacili smo se...Izgubili smo na jednoj vrijednosti koju je jako tesko posjedovati, nesto zbog cega je Zeljo bio omiljen po cijeloj nam bivsoj drzavi.
Igraci su prolazni, al onaj svuda prepoznatljivi smek Zeljinih navijaca moramo zadrzati, to je nesto zbog cega nas je posten svijet uvijek gotivio.Gledao sam ja i bolje od Laze pa i gore kad sam mogao gledati Rasida Avdica a da mu ne psujem mogu koga hoces, al dok je u Zeljinom dresu moze imati samo konstruktivne kritike bio dobar ili los.
Uostalom ne postavljaju se igraci na ovom forumu u ekipu pa nema smisla tako nesto ni pisati, pisati mozemo pojedinacno o igracima koje Amar stavi u igru.
Sad pred rudar stojim naslonjen na ogradu u makijatu, sjedi Svabo u basti i vidi Fatu zovne je i kaze Asimi daj joj 10- 20 eura, kaze ona samo da nadjem sitno, a Svabo kakvo bona sitno dadni joj Fata je nasa! Hadzija se nasali sa Fatom kao nemoj sad u kladionicu to spiskat, kad Svabo hajd sta fali nek udupla.
Mozda ne znam najbolje prepricat situaciju al uzivo se moze osjetiti ono na sta sam uvijek u zivotu ponosan, ljudi kao Svabo i pored para i svega sto su prosli zadzali su one osobine koje su ih krasile dok i nisu bili tako poznati i koje su stekli u Zelji i sa takvim stavom postali svjetski poznati.
Za Zelju se ne navija samo kad se dobija ili gubi, Zeljo nije obican klub, Zeljo je filozofija po kojoj se zivi.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 20:28

pile87 je napisao/la:
otpravnik_vozova je napisao/la:Ja mislim da je bilo manje od 2 metra...1,56m tačnije!

Bitno je da je neko skoto :D i da zna sta hocu da kazem, razlika izmedju nas i pitara je nekada ( nazolst vise nije ) bila da smo mi znali u pravom smislu bodriti svoje igrace dok su oni uvijek imali pogrdne nadimke za svoje ljubimce i imali kamaru psovaca, nazalost izjednacili smo se...Izgubili smo na jednoj vrijednosti koju je jako tesko posjedovati, nesto zbog cega je Zeljo bio omiljen po cijeloj nam bivsoj drzavi.
Igraci su prolazni, al onaj svuda prepoznatljivi smek Zeljinih navijaca moramo zadrzati, to je nesto zbog cega nas je posten svijet uvijek gotivio.Gledao sam ja i bolje od Laze pa i gore kad sam mogao gledati Rasida Avdica a da mu ne psujem mogu koga hoces, al dok je u Zeljinom dresu moze imati samo konstruktivne kritike bio dobar ili los.
Uostalom ne postavljaju se igraci na ovom forumu u ekipu pa nema smisla tako nesto ni pisati, pisati mozemo pojedinacno o igracima koje Amar stavi u igru.
Sad pred rudar stojim naslonjen na ogradu u makijatu, sjedi Svabo u basti i vidi Fatu zovne je i kaze Asimi daj joj 10- 20 eura, kaze ona samo da nadjem sitno, a Svabo kakvo bona sitno dadni joj Fata je nasa! Hadzija se nasali sa Fatom kao nemoj sad u kladionicu to spiskat, kad Svabo hajd sta fali nek udupla.
Mozda ne znam najbolje prepricat situaciju al uzivo se moze osjetiti ono na sta sam uvijek u zivotu ponosan, ljudi kao Svabo i pored para i svega sto su prosli zadzali su one osobine koje su ih krasile dok i nisu bili tako poznati i koje su stekli u Zelji i sa takvim stavom postali svjetski poznati.
Za Zelju se ne navija samo kad se dobija ili gubi, Zeljo nije obican klub, Zeljo je filozofija po kojoj se zivi.
pile sve je to uredu, al ti mene nisi razumio :D
ja nikome od nasih igraca ne yebem niti cu yebavati mater ili nesta drugo, ali zasto ih ne kritikovati, ako ne znaju?
Za zivot cijeli!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 15 sep 2010, 20:29

Potpis Pile svaka cast tako je...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hrasno15, Lokomotifa, MostarReds22 i 47 gostiju.