Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jel to rezes malo ukoso?anell je napisao/la:Obaveze yebem ga ja.bega_afc je napisao/la:Anele, gdje je taj sastav majka mu stara?
Meza im je smokibega_afc je napisao/la:Jel to rezes malo ukoso?anell je napisao/la:Obaveze yebem ga ja.bega_afc je napisao/la:Anele, gdje je taj sastav majka mu stara?
anell je napisao/la: Meza im je smoki
Imaš Swansea. Monreal pustio loptu u aut, Wenger mu yebe grob mrtvog padrea i madrea, Monreal iz auta dodaje Mustafiju koji već ima igrača na leđima, a onda ovaj utapa Čecha lošim dodavanjem.Brokula je napisao/la:Ja bih stvarno volio vidjet to jedno glupo dodavanje koje je ukopalo Čeha.
Podsjeti me na ona glupa opravdanja kad smo otišli na svjetko u rukometu pa nam golman nije znao baciti loptu rukom u kontru.
Za moj pojam juče smo imali dva potpuno različita poluvremena, a to i broj šuteva u naš gol i dokazuje. Samo jedan u prvom poluvremenu i nekoliko u drugom, stim da su oni u drugom imali bar dva mrtva zicera.Artetitis je napisao/la:Čech je juče bio, uz Bellerina, jedini koji je zaslužio prolaznu ocjenu. Činjenica je da ga ove naše budale utapaju glupim dodavanjima, imali smo to i protiv Evertona u prvom dijelu sezone, samo je tad to prošlo jer smo vodili 4:1. Druga je stvar to što on očito ne vidi dobro, pogledajte gol Sigurdssona prošle sezone u onih 3:2 ili Toureov protiv Cityja 2015. u onih 2:1. Lik pogrešno cijeni let lopte.
Naš vezni red je daleko najveći problem, posebno kad jedini top-igrač nije spreman (Ramsey). Santija tu ne mogu više računati, on je za fudbal umro. Da je kako sa Xhake transplantirati nogu Cazorli, samo da se Španac vrati, a da ovog uhljeba više ne gledam.
Spominju se Cilessen i Butland.Profesor je napisao/la:Obli je za Arsenal sci-fi. Realnost je povratak otpisanog ili neki polovnjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.