Umalo da primimo 2 gola zbog njegovih kikseva, meni on ne bi nikad zaigrao ispred Rane.Jericho je napisao/la:btw. Vidim nitko nije, pa da samo pohvalim i L.Lopesa za drugo pol. Par puta lijepo iznio loptu iz 16, vrlo jak s loptom, imao je i nekoliko driblinga u stilu Neste. Dosta dobar debi.
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja mu nisam vidio nijedan kiks, osim jednog netočnog passa kojeg je i ispravio na kraju. Ne znam o kakvim greškama navijači pričaju meni je bio vrlo dobar iako složio bih se da mi nebi igrao prije Ranocchie
. 

#SuningOUT
Yann Karamoh
Ostalo ne bih komentarisao.. prezvakana tema

Ostalo ne bih komentarisao.. prezvakana tema

Daj Jericho nemoj zayebavat, pa dva put ispade ko Rannochia u najboljim danima. Sreca pa ovi ne znaju. Zamijenit Mirandu za njega je za nepovjerovat. Em sto gubis izmjenu pa ti se desi situacija da povrijedjen igrac igra pola sata, em uvodis nestabilnost u odbranu.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Miranda se povrijedio...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Onda je donekle opravdano, mada bi sigurnije bilo Zabca ubacit. Al hajd probo se i ovaj
Neću saznat rezultat,al u kurcu
Šalju mi odmah ljudi poruke evo Inter dobio konačno
Morao sam odmah sažetke pogledat kad su mi pokvarili sve
Skarabuuuuuu ahahaha bravo mali,slavio sam 5 minuta po sobi njegov gol
Odavno je morao dobivat prilike.Rafinha asist
Palacio
Nije slavio koliko sam vidio?!Vidim da su mu pljeskali
Miranda zbog ozljede izašao?
Vidim Skriniar se htio pojest živ nakon onog promašaja kod kornera.Barem je nekom stalo
Mbaye opet u ulozi ubačenog špijuna
Kakav je Lisandro bio?Vidim podijeljena mišljenja
Nije ni meni jasno zasto Ranocchia nije igrao.
Gledam sučev zvižduk na kraju i Cancelo obje ruke u zrak i zamahne rukom u stilu "fala kurcu jbte",a Perišić glavu dole
I nešto se drži za rame ko fol ozljeda,a zna da mu ne gine klupa iducu pa kao nije jer je užasan nego zbog ozljede.
Nije mi jasno ni vađenje Skarabua,nije da je umoran.Al ovaj gol bi ga trebao ostavit u početnom sastavu i za iducu utakmicu.

Morao sam odmah sažetke pogledat kad su mi pokvarili sve

Skarabuuuuuu ahahaha bravo mali,slavio sam 5 minuta po sobi njegov gol

Palacio

Miranda zbog ozljede izašao?

Vidim Skriniar se htio pojest živ nakon onog promašaja kod kornera.Barem je nekom stalo

Mbaye opet u ulozi ubačenog špijuna

Kakav je Lisandro bio?Vidim podijeljena mišljenja

Gledam sučev zvižduk na kraju i Cancelo obje ruke u zrak i zamahne rukom u stilu "fala kurcu jbte",a Perišić glavu dole

Nije mi jasno ni vađenje Skarabua,nije da je umoran.Al ovaj gol bi ga trebao ostavit u početnom sastavu i za iducu utakmicu.
Karamoh je trazio izmjenu.
Lisandro i meni solidan al Andrea treba bit prva izmjena na stoperu. Zasluzio je.
Persic je konjina obicna. Valjda odigra sta na SPu pa ga uspijemo kome uvalit za 25 miliona.

Lisandro i meni solidan al Andrea treba bit prva izmjena na stoperu. Zasluzio je.
Persic je konjina obicna. Valjda odigra sta na SPu pa ga uspijemo kome uvalit za 25 miliona.

I ja sam se radovao kao onda kad je Cou zabio prvijenac za nasSiamoNoi je napisao/la:Skarabuuuuuu ahahaha bravo mali,slavio sam 5 minuta po sobi njegov gol![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kod FDBa Mongloid bi odavno bio na klupi kao i Retard.Ne na klupi nego na tribini sa novčanom kaznom.Možda nije imao znanje i(li) iskustvo kao Spalletti,ali nije dao da se itko za*ebava s njim i shvatio je od prvog dana dosta stvari koje su trule u klubu.Talijanski treneri očito imaju neki drugi mentalni sklop kad svaki trpi sranja i opet isto radi.
Perišić se okrenuo i otišao kod slavlja
I J.Mario bi igrao odlicnu sezonu da mu je dana prava prilika i povjerenje trenera kao što su ga imali neki drugi,a iznevjerili su ga.Trust the Process.Spalletti je pogriješio,ali ima šansu da se iskupi koliko-toliko sa Skarabuom.Just...Trust the Process 
Perišić se okrenuo i otišao kod slavlja

SiamoNoi je napisao/la:Pravo pojačanje 1/1.Moderan bek,tehnički odličan,strašno brz,sve ima.Kontre će bit ubojite.Defanziva mu je slabija strana,ali ima atletske i fizičke predispozicije da i tu bude vrlo dobar.Znači ne vidim kako se bolji bek mogao dovesti u ovom trenutku.
SiamoNoi je napisao/la:Cancelo kaže da je uzeo 7 jer mu je 7. mamin rođendan.Pripremite 35 miljaCancelo: "Preferisco giocare come terzino, le mie aspettative sono di imparare e migliorarmi in termini difensivi"![]()

Serie A 2017/18
Yann Karamoh
Position: Winger
Transfer cost: 6 million
Minutes played: 130
Goal: 1
Andre Silva
Position: Central forward
Transfer cost: 38 million
Minutes played: 639
Goal: 0

U prijevodu narasla ti muda#Spalletti: "Karamoh? Today we decided to overlook the logic and balance of the team a little bit. Occasionally he leaves you a man short in defence and he loses the ball at times, but he gives you accelerations and quality in 1-v-1s. he scored a great goal"

Gledam sad malo,nisam vidio da je itko napisao,Perišić je igrao kao jedan od tri vezna u 4-3-1-2?!

Šta je Retard napravio kad je izlazio?
Aplauzirao publici koja mu je zvizdala. A opet nije bio najgori. Daleko od toga. Imao je i asist za prvi gol...
Rodrigo Palacio llegenda..
Hvala Bogu 3 boda..Forza Inter!!!!
Hvala Bogu 3 boda..Forza Inter!!!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
U kakav smo se mi prosjek covjece uvukli, koliko vremena smo cekali slican gol ...
Mislim da Candreva ove sezone nije jos nijednom povukao ovako sa krila loptu prema sredini, kao Karamoah .. Doduse moram priznati nije imao ni prema kome povuci loptu
ali eto .. bojim se da ce sledecu tekmu opet poceti Candreva i Perisic ..
Mislim da Candreva ove sezone nije jos nijednom povukao ovako sa krila loptu prema sredini, kao Karamoah .. Doduse moram priznati nije imao ni prema kome povuci loptu

ali eto .. bojim se da ce sledecu tekmu opet poceti Candreva i Perisic ..

Nema Mirande, Perisica i Icardija
Handanovic - Cancelo, Skriniar, D'Ambrosio(Ranocchia), Dalbert - Vecino, Valero(Emmers), Rafinha - Karamoh, Pinamonti, Eder
Ovako možda nešto
Ne znam samo što je Lombardonija pozvao
Trebao je uzet Odgaarda, Colidia ili Zaniola.
Ovako možda nešto

Ne znam samo što je Lombardonija pozvao

#SuningOUT
Dakle Candreva opet u prvoj.Taman Mongloid izleti i onda se ovaj vraca 

To Spalletti nesto izjavio? Posto nema Ivana bilo je za ocekivat da se Candreva vrati u prvuSiamoNoi je napisao/la:Dakle Candreva opet u prvoj.Taman Mongloid izleti i onda se ovaj vraca
Nije,al kazem sad je sigurno da se vraca jer nema ovog.Da nije out bilo bi Candrevu jako diskutabilno vratit u početni sastav.
Nadao sam se da je u 3 utakmica,a ono najgori termin.
Nadao sam se da je u 3 utakmica,a ono najgori termin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.