FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sladoled
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sladoled » 15 sep 2010, 11:40

GOSPODIN_1921 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:slika

Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 18.09. u 19:00!

Kup utakmica:
ŽELJEZNIČAR - DRINA Z.
Mala greska nije kup nego prvenstvo ;)
dešava se i najboljim :)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 sep 2010, 11:53

lijepo je bilo navijati zadnjih 6/7 godina za barsu ,real ,bajern i vratit ce na grbavicu proslaviti titulu registrovati se na forum i srati kako sto ,kad smo mi 2000 zajedno se farbali ,kako je nekada mi ovdje oni tamo a pa dragi moji toga vise nema ,glupo je slusati vas koji niste u toku kako serete i pisete gluposti razne a da neznate ni dio sta i kako i bar iz toga vasi komentari nisu potrebni ,po napisanom od nekih isapde da su manijaci skupina kao neka fasisticka organizacija ili sta vec a ono sto je najgore od svega da isti ti su 1 oznaceni na slikama manijaka i koreografijama po fejsu i slicno ,pjesme pjevane su probne verzije i ironicne verzije na sav pitarski uticaj koji se prosirio i na policijski dio a ne neki dosli nakon toliko pa treba skontati ajj da vidis pjevaju izbost ce ih bjezi i slicno ,u novinama natpisi napadnut momak u vedranovoj majici a nigdje nije bilo napisano da ih je bilo 6 sa palicama i da isti ti redovno presrecu navijace protivnicke ekipe i prave im sacekuse,ja bi se zapitao ako momka podrze oni koji imaju inteligenciju da naprave onakve spektakle na utakmici pa zbog cega je to tako i imali nesto sto nisam upoznat prije nego napisem ista , mozda je off ako jeste nek izbrisu moderatori

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 sep 2010, 12:01

Stole iz Bora je napisao/la:
AzuR SlasH je napisao/la:Vidite ovo.Mi Tm ili Hz cim izgubi nas tim odma sljedecu utakmicu nema 2000 navijaca.A Borac Igro kuci(ima najmanje 4000 navijaca) ili u gostima (ima oko 500 navijaca) sa 1. ili zadnjim timom ima navijaca!!!!
Borac-Slavija
Susret je na Gradskom stadionu, pred oko 2.500 gledalaca, sudio Emir Alečković iz Sarajeva.

Borac-Velez
Stadion: Gradski u Banjaluci.
Gledalaca: 2000.

Lijepo bi bilo da, ako vec moras, analiziras posjete na temi o PL BiH ... ;)
Za koje je jedan navijač Borca rekao da su i kao takve prenapuhane.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 sep 2010, 12:12

TREBA ODGOVORITI KULTUROM, CIVILIZACIJOM! "NE MORAMO BITI STOKA KAO ONI!" BILI SMO PROSLE GODINE (mislim uvijek smo, ali su nas prosle godine proglasili) NAJBOLJI! PA BUDIMO OPET NAJBOLJI. BUDIMO GOSPODA I U PORAZU I POBJEDI! NE TREBA NAM DA NAS PROZIVAJU. TM87
Osim - drugo ime za Želju !

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 15 sep 2010, 12:47

Raspravljate bezveze zadnjih par strana...piskaranjem po forumu se nista nece i ne moze promjeniti.
Navijam za Zelju otkad znam za sebe,ali ne zbog manijaka ili nekog "zaj3banog lika" koji stoji na tribini.Navijati za Zelju je stvar filozofije.Danasnja omladina to ne shvata.Oni nisu tu zbog Zelje,vec zbog svog "dokazivanja".
Tako je i kod vas komsija.Ne zavaravajte se...tribina vise nije skrojena od onih koji vole klub,nego od onih koji su dno drustva i kojim je tribina najlaksi put da se dokazu.
Nazalost,poznajem 100 takvih likova i kod Tm i kod Hz...to su djeca od 15-16 god.Oni na kraju tekme ne znaju ni koji je rezultat.Jedino o cemu misle je kako unakaziti nekoga ko je sa druge strane.I kad naprave belaj,onda se kriju iza grupe...
Danas se biju i bodu u ime kluba,grupe...sutra ce da pucaju,kolju....tuzno brate,tuzno :(

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 sep 2010, 12:53

sladoled je napisao/la:
GOSPODIN_1921 je napisao/la:Mala greska nije kup nego prvenstvo ;)
dešava se i najboljim :)
Editovao sam onu sa Rudarom a zaboravio ukloniti ono kup utakmica .. :oops: :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 15 sep 2010, 14:02

rovcanin in (Y) popovic out :D dosta je lazo promasivao nema ga vise u prvih 11 :D
rovcanin se pokazao napravljen penal nad njim i gol :D tako treba mjastore!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 sep 2010, 14:06

Ova ekipa ne moze igrati bez Lazara...inace ne lici na ekipu,to se juce vidjelo ;)
1921-2011

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 sep 2010, 14:18

Jamaica je napisao/la:Raspravljate bezveze zadnjih par strana...piskaranjem po forumu se nista nece i ne moze promjeniti.
Navijam za Zelju otkad znam za sebe,ali ne zbog manijaka ili nekog "zaj3banog lika" koji stoji na tribini.Navijati za Zelju je stvar filozofije.Danasnja omladina to ne shvata.Oni nisu tu zbog Zelje,vec zbog svog "dokazivanja".
Tako je i kod vas komsija.Ne zavaravajte se...tribina vise nije skrojena od onih koji vole klub,nego od onih koji su dno drustva i kojim je tribina najlaksi put da se dokazu.
Nazalost,poznajem 100 takvih likova i kod Tm i kod Hz...to su djeca od 15-16 god.Oni na kraju tekme ne znaju ni koji je rezultat.Jedino o cemu misle je kako unakaziti nekoga ko je sa druge strane.I kad naprave belaj,onda se kriju iza grupe...
Danas se biju i bodu u ime kluba,grupe...sutra ce da pucaju,kolju....tuzno brate,tuzno :(
TO :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 14:24

Esii TM87 je napisao/la:Ova ekipa ne moze igrati bez Lazara...inace ne lici na ekipu,to se juce vidjelo ;)
e onda ne moramo ni igrati nikako kad smo spali na to da jedan lazar popovic bude glavni igrac ekipe koja se zove fk zeljeznicar :o
statistika govori svoje, a u ovom slucaju govori protiv lazara, svi bi mi voljeli da je lazar najbolji napadac na svijetu i da zabija golove iz svake moguce pozicije, ali on to jednostavno nije, niti ce ikada biti, nikad nisam nista protiv igraca rekao, ali lazar je prevrsio svaku mjeru, i milan je tu negdje sa njim isto
bile su price da drzi dvojicu na ledjima i da se oslobadja prostor krilima, sto nije u sirokom drzao dvojicu na ledjima, dajte ljudi, pustite se suplje, lazar ne valja, nit je valjao, nit ce valjati, jednostavno nije kalibar za zelju
neko je amaru dobro podmazao oci sa njim, kao i sa gancevim :o
Za zivot cijeli!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 15 sep 2010, 14:25

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ova ekipa ne moze igrati bez Lazara...inace ne lici na ekipu,to se juce vidjelo ;)
e onda ne moramo ni igrati nikako kad smo spali na to da jedan lazar popovic bude glavni igrac ekipe koja se zove fk zeljeznicar :o
statistika govori svoje, a u ovom slucaju govori protiv lazara, svi bi mi voljeli da je lazar najbolji napadac na svijetu i da zabija golove iz svake moguce pozicije, ali on to jednostavno nije, niti ce ikada biti, nikad nisam nista protiv igraca rekao, ali lazar je prevrsio svaku mjeru, i milan je tu negdje sa njim isto
bile su price da drzi dvojicu na ledjima i da se oslobadja prostor krilima, sto nije u sirokom drzao dvojicu na ledjima, dajte ljudi, pustite se suplje, lazar ne valja, nit je valjao, nit ce valjati, jednostavno nije kalibar za zelju
jel ti to pabizo rekao :mrgreen: :mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 14:28

lottdogg je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
jel ti to pabizo rekao :mrgreen: :mrgreen:
ma jok, kakav crni pabizo :mrgreen: :mrgreen:
ebo lazara, nek roWa igra ba, il bajro haubica :mrgreen:
Za zivot cijeli!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 sep 2010, 14:42

Isnar je napisao/la:
Jamaica je napisao/la:Raspravljate bezveze zadnjih par strana...piskaranjem po forumu se nista nece i ne moze promjeniti.
i onda kaze,BOLI ME K**** MENI POLICIJA NISTA NEMOZE JA SAM MALOLJETAN .... to je do zakona....

i jos negdje procitah istunu zivu, 90% ovih ultra mega huligana nebi smjelo 1-1 ,nego se krije izmedju 200 drugih sa nozem i ceka...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 sep 2010, 14:46

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma jok, kakav crni pabizo :mrgreen: :mrgreen:
pricamo o igracima Zelje, bilo ko da igra treba da ima nasu podrsku a ta prica ne stoji i ne bi se trebala koristiti za bilo kog igraca, ako ces istini za volju i RoWa je dobio loptu na tanjiru isto ko lazo prosli put bez razlike...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 sep 2010, 14:49

Sta je bolje uradio Rocanin juce za razliku od Lazara protiv Leotara? I po cemu bi neko mogao skontati u jucerasnjoj utakmici da je Rovcanin bolji od Lazara?
Stavio sam namjerno Leotara kao usporedbu jer su oni igrali istim "kvalitetom" kao i Rudar juce. Mozda je Rudar cak i bolje odigrao.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 15 sep 2010, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 15 sep 2010, 14:59

I :oops:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 sep 2010, 15:22

"Na početku smo brzo zabili dva gola, a onda smo mirno i sigurno utakmicu priveli kraju, tako da nismo imali velikih problema. Savim smo zasluženo pobijedili. Bio mi je san da jednog dana zaigram na Grbavici, to mi se ostvarilo i presretan sam zbog toga", kazao je mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić za SportSport.ba.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-43194.htm

ovo ko da je stari intervju :D
Ne kontam sto sad govori da mu se ispunio san :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2010, 15:28

johnnyHZ je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
i onda kaze,BOLI ME K**** MENI POLICIJA NISTA NEMOZE JA SAM MALOLJETAN .... to je do zakona....

i jos negdje procitah istunu zivu, 90% ovih ultra mega huligana nebi smjelo 1-1 ,nego se krije izmedju 200 drugih sa nozem i ceka...
normala da je tako, nije 90 % vec 100 %
pile87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma jok, kakav crni pabizo :mrgreen: :mrgreen:
pricamo o igracima Zelje, bilo ko da igra treba da ima nasu podrsku a ta prica ne stoji i ne bi se trebala koristiti za bilo kog igraca, ako ces istini za volju i RoWa je dobio loptu na tanjiru isto ko lazo prosli put bez razlike...
naravno da pricamo o igracima zelje, imaju svi oni moju podrsku(ustvari lazar je imao do prije 2-3 kola), vise je nema makar zabio 3 hat tricka, jer je covjek letva, panj, zovi ga kako hoces
a nije ni roWa nesto, ali je uglavnom bolji od lazara, a uostalom i nemamo boljeg na klupi od te dvojice, tako da ako lazar nece igrati, koga ces ubaciti, malog nikolica, pehilja?? ma daj ba, lazare daleko ti kuca od grbavice bila
Za zivot cijeli!

mulje_TM87
Kontakt:

Post Postao/la mulje_TM87 » 15 sep 2010, 15:30

lazar ne valja, nit je valjao, nit ce valjati!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 sep 2010, 15:34

Seyo_TM je napisao/la:"Na početku smo brzo zabili dva gola, a onda smo mirno i sigurno utakmicu priveli kraju, tako da nismo imali velikih problema. Savim smo zasluženo pobijedili. Bio mi je san da jednog dana zaigram na Grbavici, to mi se ostvarilo i presretan sam zbog toga", kazao je mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić za SportSport.ba.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-43194.htm

ovo ko da je stari intervju :D
Ne kontam sto sad govori da mu se ispunio san :D
mozda zato sto je kapiten bio ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, mavi i 35 gostiju.