dešava se i najboljimGOSPODIN_1921 je napisao/la:Mala greska nije kup nego prvenstvoStole iz Bora je napisao/la:
Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 18.09. u 19:00!
Kup utakmica:
ŽELJEZNIČAR - DRINA Z.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dešava se i najboljimGOSPODIN_1921 je napisao/la:Mala greska nije kup nego prvenstvoStole iz Bora je napisao/la:
Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 18.09. u 19:00!
Kup utakmica:
ŽELJEZNIČAR - DRINA Z.
Za koje je jedan navijač Borca rekao da su i kao takve prenapuhane.Stole iz Bora je napisao/la:Borac-SlavijaAzuR SlasH je napisao/la:Vidite ovo.Mi Tm ili Hz cim izgubi nas tim odma sljedecu utakmicu nema 2000 navijaca.A Borac Igro kuci(ima najmanje 4000 navijaca) ili u gostima (ima oko 500 navijaca) sa 1. ili zadnjim timom ima navijaca!!!!
Susret je na Gradskom stadionu, pred oko 2.500 gledalaca, sudio Emir Alečković iz Sarajeva.
Borac-Velez
Stadion: Gradski u Banjaluci.
Gledalaca: 2000.
Lijepo bi bilo da, ako vec moras, analiziras posjete na temi o PL BiH ...
Editovao sam onu sa Rudarom a zaboravio ukloniti ono kup utakmica ..sladoled je napisao/la:dešava se i najboljimGOSPODIN_1921 je napisao/la:Mala greska nije kup nego prvenstvo
TOJamaica je napisao/la:Raspravljate bezveze zadnjih par strana...piskaranjem po forumu se nista nece i ne moze promjeniti.
Navijam za Zelju otkad znam za sebe,ali ne zbog manijaka ili nekog "zaj3banog lika" koji stoji na tribini.Navijati za Zelju je stvar filozofije.Danasnja omladina to ne shvata.Oni nisu tu zbog Zelje,vec zbog svog "dokazivanja".
Tako je i kod vas komsija.Ne zavaravajte se...tribina vise nije skrojena od onih koji vole klub,nego od onih koji su dno drustva i kojim je tribina najlaksi put da se dokazu.
Nazalost,poznajem 100 takvih likova i kod Tm i kod Hz...to su djeca od 15-16 god.Oni na kraju tekme ne znaju ni koji je rezultat.Jedino o cemu misle je kako unakaziti nekoga ko je sa druge strane.I kad naprave belaj,onda se kriju iza grupe...
Danas se biju i bodu u ime kluba,grupe...sutra ce da pucaju,kolju....tuzno brate,tuzno
e onda ne moramo ni igrati nikako kad smo spali na to da jedan lazar popovic bude glavni igrac ekipe koja se zove fk zeljeznicarEsii TM87 je napisao/la:Ova ekipa ne moze igrati bez Lazara...inace ne lici na ekipu,to se juce vidjelo
jel ti to pabizo rekaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e onda ne moramo ni igrati nikako kad smo spali na to da jedan lazar popovic bude glavni igrac ekipe koja se zove fk zeljeznicarEsii TM87 je napisao/la:Ova ekipa ne moze igrati bez Lazara...inace ne lici na ekipu,to se juce vidjelo![]()
statistika govori svoje, a u ovom slucaju govori protiv lazara, svi bi mi voljeli da je lazar najbolji napadac na svijetu i da zabija golove iz svake moguce pozicije, ali on to jednostavno nije, niti ce ikada biti, nikad nisam nista protiv igraca rekao, ali lazar je prevrsio svaku mjeru, i milan je tu negdje sa njim isto
bile su price da drzi dvojicu na ledjima i da se oslobadja prostor krilima, sto nije u sirokom drzao dvojicu na ledjima, dajte ljudi, pustite se suplje, lazar ne valja, nit je valjao, nit ce valjati, jednostavno nije kalibar za zelju
neko je amaru dobro podmazao oci sa njim, kao i sa gancevim
ma jok, kakav crni pabizolottdogg je napisao/la:jel ti to pabizo rekaoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e onda ne moramo ni igrati nikako kad smo spali na to da jedan lazar popovic bude glavni igrac ekipe koja se zove fk zeljeznicarEsii TM87 je napisao/la:Ova ekipa ne moze igrati bez Lazara...inace ne lici na ekipu,to se juce vidjelo![]()
statistika govori svoje, a u ovom slucaju govori protiv lazara, svi bi mi voljeli da je lazar najbolji napadac na svijetu i da zabija golove iz svake moguce pozicije, ali on to jednostavno nije, niti ce ikada biti, nikad nisam nista protiv igraca rekao, ali lazar je prevrsio svaku mjeru, i milan je tu negdje sa njim isto
bile su price da drzi dvojicu na ledjima i da se oslobadja prostor krilima, sto nije u sirokom drzao dvojicu na ledjima, dajte ljudi, pustite se suplje, lazar ne valja, nit je valjao, nit ce valjati, jednostavno nije kalibar za zelju
neko je amaru dobro podmazao oci sa njim, kao i sa gancevim![]()
i onda kaze,BOLI ME K**** MENI POLICIJA NISTA NEMOZE JA SAM MALOLJETAN .... to je do zakona....Isnar je napisao/la:TOJamaica je napisao/la:Raspravljate bezveze zadnjih par strana...piskaranjem po forumu se nista nece i ne moze promjeniti.
Navijam za Zelju otkad znam za sebe,ali ne zbog manijaka ili nekog "zaj3banog lika" koji stoji na tribini.Navijati za Zelju je stvar filozofije.Danasnja omladina to ne shvata.Oni nisu tu zbog Zelje,vec zbog svog "dokazivanja".
Tako je i kod vas komsija.Ne zavaravajte se...tribina vise nije skrojena od onih koji vole klub,nego od onih koji su dno drustva i kojim je tribina najlaksi put da se dokazu.
Nazalost,poznajem 100 takvih likova i kod Tm i kod Hz...to su djeca od 15-16 god.Oni na kraju tekme ne znaju ni koji je rezultat.Jedino o cemu misle je kako unakaziti nekoga ko je sa druge strane.I kad naprave belaj,onda se kriju iza grupe...
Danas se biju i bodu u ime kluba,grupe...sutra ce da pucaju,kolju....tuzno brate,tuzno
pricamo o igracima Zelje, bilo ko da igra treba da ima nasu podrsku a ta prica ne stoji i ne bi se trebala koristiti za bilo kog igraca, ako ces istini za volju i RoWa je dobio loptu na tanjiru isto ko lazo prosli put bez razlike...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma jok, kakav crni pabizo![]()
![]()
ebo lazara, nek roWa igra ba, il bajro haubica
normala da je tako, nije 90 % vec 100 %johnnyHZ je napisao/la:i onda kaze,BOLI ME K**** MENI POLICIJA NISTA NEMOZE JA SAM MALOLJETAN .... to je do zakona....Isnar je napisao/la:TOJamaica je napisao/la:Raspravljate bezveze zadnjih par strana...piskaranjem po forumu se nista nece i ne moze promjeniti.
i jos negdje procitah istunu zivu, 90% ovih ultra mega huligana nebi smjelo 1-1 ,nego se krije izmedju 200 drugih sa nozem i ceka...
naravno da pricamo o igracima zelje, imaju svi oni moju podrsku(ustvari lazar je imao do prije 2-3 kola), vise je nema makar zabio 3 hat tricka, jer je covjek letva, panj, zovi ga kako hocespile87 je napisao/la:pricamo o igracima Zelje, bilo ko da igra treba da ima nasu podrsku a ta prica ne stoji i ne bi se trebala koristiti za bilo kog igraca, ako ces istini za volju i RoWa je dobio loptu na tanjiru isto ko lazo prosli put bez razlike...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma jok, kakav crni pabizo![]()
![]()
ebo lazara, nek roWa igra ba, il bajro haubica
mozda zato sto je kapiten bio ?Seyo_TM je napisao/la:"Na početku smo brzo zabili dva gola, a onda smo mirno i sigurno utakmicu priveli kraju, tako da nismo imali velikih problema. Savim smo zasluženo pobijedili. Bio mi je san da jednog dana zaigram na Grbavici, to mi se ostvarilo i presretan sam zbog toga", kazao je mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić za SportSport.ba.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-43194.htm
ovo ko da je stari intervju
Ne kontam sto sad govori da mu se ispunio san
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Mamba21, Paromlinac, Proximic i 33 gosta.