FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 14 sep 2010, 23:14

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Hahah ja baš maloprije gledam rezultat i kontam,,, heh mi smo(liverpool) se njega riješili,, sad ide dalje :D
i sta sad...gdje je looserpool bio prije Rafe...NIGDJE, istao kao sto je i sada...ni prije njega niste mogli prismrdit prvom mjesu u eng. i sad vam on nesto kriv...

sto se utakmice tice LOSE, ali samo zbog toga sto kljucni igra(Milito,Maicon,Pandev) nisu u formi i odmah sve teze ide, a osjeti se i nedostatak Motte...svaka cast Sneijderu, ali Motta je bio motor ove ekipe i od kojeg je sve pocinjalo... Mariga ga moze zamijeniti, ali nije to to...

Coutinho treba jos malo vremena da se navikne, ali veceras nije bio los, barem je nesto pokusaovao kada je usao u igru, Santon se mora pod hitno staviti na lijevog beka, jer Zanetti i Chivu(ovaj pogotovo9 su trenutno preslabi za tu poziciju...

ali po obicaju na guzove cemo proci ovu grupu...sad imam 2 tekme kuci i tu bi morali upisati pobjede ako mislimo proci dalje...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 14 sep 2010, 23:36

prvo poluvrijeme katastrofalno,drugo dosta bolje...sreca pa je i u drugoj utakmici bio x,sad ove 2 kod kuce dobit i ne bi trebalo bit problema...

vi sto se javljate za Rafu ( da se razumijemo ne volim ga ni ja ) trebate shvatit da ovo nije do njega,jednostavno Inter igra lose,postavka igre je ista ko i ona koja je osvojila LP al glavni igraca Maicon i pogotovo Milito su katastrofalni a znamo kolko oni znace Interu.jedino sto mu veceras zamjerim je izmjena Milito-Muntari pred kraj,umjesto da uvede Biabianya on uvodi Muntu...

pozitivna stvar veceras je igra Coutinha kad je usao,super je odigro i pokazo zasto je jedan od najvecih talenata na svijetu...

ipak mislim da Rafa treba izvuc par pouka iz ove utakmice.

-Zanetti ne moze igrat beka,on je sad vezni igrac i tu ga se treba koristit
-Pandev je ocajan,ne moze igrat u prvoj postavi barem trenutno
-mozda ne bi bilo lose i formaciju promjenit,da se igra sa 2 napadaca jer je Eto'o u fenomenalnoj formi i steta da se previse trosi na krilu
-Santon na poziciju lijevog beka

sve u svemu ovo je Inter,na ovo smo navikli... FORZA RAGAZZI !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 15 sep 2010, 08:43

Sinoćnja utakmica klasika što se tiče Intera i otvaranja sezone.Twente se pokazao kao prilično dobra ekipa, moglo se pobijediti ali moglo se i pognute glave u Milano vratiti.Prvo poluvrijeme nije bilo tako loše kako svi pišu,prilimli smo sva gola ( jedan fantastičan , drugi autogol Milita ) ali smo i pored golova imali prečku Cambiassa.

Vidljivo je da pojedini igrači nisu pravi i još uvijek se traže ali situacija je ista kao i prošlih sezona.Ne vidim potrebe za dramom i takvim kritikama upućenim na račun Beniteza.I prošle godine smo jedva prošli grupnu fazu LP i slabo počeli Ligu ( remi sa Barijem, poraz od Dorie.. ).

Rafa gura Milita ( s pravom ) jer zna da će on proraditi a onda postaje mašina.Maicon je tek odigrao prvu utakmicu.Marriga je dobar igrač ali mu fali snaga i čvrstoća Motte i Stankovića, gubi dah u zadnjim minutama i onaj udarac glavom u zadnjoj minuti mu sinoć nije trebao jer će siurno biti kažnjen.Coutinho je još klinac, ima talenat do neba ali nema snagu potrebne za ove mečeve, sinoć je imao odličnu šansu i par puta lijepo ubacio ali je u defanzivi poprilično tanak i kompletna strana ostaje Maiconu na čuvanje.Ali ponavljam mali je talenat do neba i treba ga gurati maximalno.Već za Biabianya nisam sličnog mišljenja jer mislim da je čak i lošija kopija Obinne i sličnih njemu.

U zimskome prelaznom roku će se morati posegnuti za pojačanjima. minimalno 1 napadač i 1 u sredini.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 sep 2010, 14:07

Mister No je napisao/la:Sinoćnja utakmica klasika što se tiče Intera i otvaranja sezone.Twente se pokazao kao prilično dobra ekipa, moglo se pobijediti ali moglo se i pognute glave u Milano vratiti.Prvo poluvrijeme nije bilo tako loše kako svi pišu,prilimli smo sva gola ( jedan fantastičan , drugi autogol Milita ) ali smo i pored golova imali prečku Cambiassa.

Vidljivo je da pojedini igrači nisu pravi i još uvijek se traže ali situacija je ista kao i prošlih sezona.Ne vidim potrebe za dramom i takvim kritikama upućenim na račun Beniteza.I prošle godine smo jedva prošli grupnu fazu LP i slabo počeli Ligu ( remi sa Barijem, poraz od Dorie.. ).

Rafa gura Milita ( s pravom ) jer zna da će on proraditi a onda postaje mašina.Maicon je tek odigrao prvu utakmicu.Marriga je dobar igrač ali mu fali snaga i čvrstoća Motte i Stankovića, gubi dah u zadnjim minutama i onaj udarac glavom u zadnjoj minuti mu sinoć nije trebao jer će siurno biti kažnjen.Coutinho je još klinac, ima talenat do neba ali nema snagu potrebne za ove mečeve, sinoć je imao odličnu šansu i par puta lijepo ubacio ali je u defanzivi poprilično tanak i kompletna strana ostaje Maiconu na čuvanje.Ali ponavljam mali je talenat do neba i treba ga gurati maximalno.Već za Biabianya nisam sličnog mišljenja jer mislim da je čak i lošija kopija Obinne i sličnih njemu.

U zimskome prelaznom roku će se morati posegnuti za pojačanjima. minimalno 1 napadač i 1 u sredini.
tako je,treba pustiti da prodze vremena te da igraci udzu u pravu formu i fizicku spremu,a sinosnja utakmica je pokazala vec neke napredke iako jos ima tu dosta slabosti koje ce vremenom isceznut siguran sam, oni debili su bili maksimalno napaljeni sinoc tako da je nerjeseno dobar rezultat s tim sto se protiv verdera nesmjemo zajebavat
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2010, 14:16

amell je napisao/la: tako je,treba pustiti da prodze vremena te da igraci udzu u pravu formu i fizicku spremu,a sinosnja utakmica je pokazala vec neke napredke iako jos ima tu dosta slabosti koje ce vremenom isceznut siguran sam, oni debili su bili maksimalno napaljeni sinoc tako da je nerjeseno dobar rezultat s tim sto se protiv verdera nesmjemo zajebavat
tako je, nemoj slucajno da b i se ti zajebavo ispred televizora kad budu igrali protiv werdera. moglo bi lose utjecat na konacan rezultat utakmice.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 15 sep 2010, 16:58

Wolverine je napisao/la:
amell je napisao/la: tako je,treba pustiti da prodze vremena te da igraci udzu u pravu formu i fizicku spremu,a sinosnja utakmica je pokazala vec neke napredke iako jos ima tu dosta slabosti koje ce vremenom isceznut siguran sam, oni debili su bili maksimalno napaljeni sinoc tako da je nerjeseno dobar rezultat s tim sto se protiv verdera nesmjemo zajebavat
tako je, nemoj slucajno da b i se ti zajebavo ispred televizora kad budu igrali protiv werdera. moglo bi lose utjecat na konacan rezultat utakmice.
nemoj da ti se pozabavim bliznjima 8-) :lol: :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2010, 17:52

slobodno, javi kad budes gotov ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 sep 2010, 13:35

Ma tjerajte Rafu bolan ljudi.
On je propast, vjerujte mi.
Pa Liverpool se ni za 3 godine nece vratiti (iako me dusa moja boli zbog toga) od stete koju je ON napravio.
Zao bi mi bilo da tako nesto uradi i Interu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 16 sep 2010, 17:50

Inter i Juve u borbi za Scotta Browna :?

http://www.football-italia.net/sep16q.html

Mazzola: Inter treba dovesti Pastorea

http://www.football-italia.net/sep16o.html
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 17 sep 2010, 19:19

Ne brinite vi za inter, suvise su neki mali da bi govorili da velicina poput rafe ce da upopasti klub...liverpool ima duplo slabiji sastav (igracki) , vec inter sada...polahko dug aje sezona, doce to pet na svoje...FORZA INTERNAZIONALE
Pazza Inter Amala

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 sep 2010, 13:22

Sneijdera nema sutra protiv Palerma,povreda je u pitanju.Pandev ce na klupu,on se oporavio... sutra ce bit jaaako tesko doc do pobjede.

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev

ja ocekujem nesto ovako :

JC;Maicon,Samuel,Lucio,Chivu,Cambiasso,Zanetti,Stankovic,Coutinho;Milito,Eto'o

iako bih volio da igraju Santon i Mariga/Muntari na mjestu Chivua i Stankovica...

>Edgecator
Kontakt:

Post Postao/la >Edgecator » 18 sep 2010, 13:44

Leonardo: Klupa Intera? Nikad ne reci nikad

Brazilac Leonardo, bivši igrač i prošle sezone trener Milana, izjavio je za La Gazzettu dello Sport kako mu je bilo jako teško surađivati s predsjednikom tog kluba i talijanskim premijerom Silviom Berlusconijem...

- Njemu se ne sviđa ništa osim onoga što vidi u zrcalu. S Berlusconijem je bilo nemoguće surađivati. On ima drukčiji stil od mene. Ne znam zašto je tako puno govorio o meni, očito s njime nešto nije u redu – odgovorio je Leonardo na pitanje zbog čega je otiša s klupe ''rossonera'' nakon samo jedne sezone.

Berlusconi je doista prošle sezone često kritizirao 41-godišnjeg Brazilca, čak je govorio da bi njegov klub bio uspješniji s bilo kojim drugim trenerom...

Bivši igrač i trener Milana dodaje da nema ništa protiv ideje o vođenju ljutog gradskog rivala Intera.

- Massima Morattija znam godinama, naši susreti uvijek su bili ugodni. Što bih kada bi me pozvao u Inter? Nikad ne reci nikad – kaže Leonardo.

Dodaje da bi volio iskušati sreću u engleskoj Premierligi.

- Sviđa mi se što vam u Engleskoj uloga menadžera omogućava poptuno upravljanje sportskim sustavom kluba. U tome bih se pronašao.

Tesko da se ovo desi,ali....
Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on trough the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 sep 2010, 15:03

sutra se nadam ovakvom sastavu....
J.Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Santon; Zanetti, Mariga, Coutinho; Eto'o, Biabiany, Milito....

nedoumica mi je samo Cambiasso ili Biabiany... no tu je pitanje dali igrat 4-3-3 ili 4-4-2 iako imam osjećaj da bi mogli sutra zaigrati i u 4-4-2 formaciji koja nam ne odgovara, ali smo i u toj formaciji imali vrlo dobrih utakmica (npr. vs Milana 0-4).... uglavnom sutra sve osim pobjede je razočarenje...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 18 sep 2010, 15:12

Palermo je kvalitetan tim, ali su dosta slabiji nego prosle sezone, tako da vjerujem u nova tri boda

bez Sneijdera ce biti kreativno hendikepirani, ali ocekujem da konacno Princ proradi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 sep 2010, 17:51

jel zna neko nac onu listu TV kanala na kojim ce bit utakmica sutra? ako zna nek ostavi ovdje pls...hvala 8-)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 sep 2010, 17:52

Mislim da ukucas liveonsat.com. Ustvari samo ukucaj liveonsat na google i izaci ce ti pa ti tamo trazi tamo sve pise.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 18 sep 2010, 17:52

Interista di cuore je napisao/la:jel zna neko nac onu listu TV kanala na kojim ce bit utakmica sutra? ako zna nek ostavi ovdje pls...hvala 8-)
liveonsat.com
Il club più titolato al Mondo.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 18 sep 2010, 17:54

eh hvala vam obojici :D

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 18 sep 2010, 22:48

protiv palerma sneider pauzira zbog lakse povrede,to je isti onaj problem koji ga mucio tokom cjele prosle sezone,palermo je itekako opasna i cvrsta ekipa pogotovo na svome terenu i mislim da ce ta utakmica pokazati gdje je i koliko je napredovala benitezova ekipa poslije nekoliko slabijih rezultata u zadnje vreme,nadam se dobroj napadackoj igri i pobjedi te usput iskoristit ove kikseve "favorita za scudeto" i pobjeci na tabeli ;)

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 sep 2010, 14:19

sastavi za utakmicu :

PALERMO (4-3-1-2): Sirigu, Cassani, Bovo, Munoz, Balzaretti, Liverani, Nocerino, Migliaccio, Pastore, Ilicic, Hernandez

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel,Chivu, Zanetti J. (c), Cambiasso, Stankovic, Eto'o, Pandev, Milito

ne mogu da vjerujem,da opet nije dao sansu Coutinho...samo da ne izgubimo,iako nisam optimista ni sekunde.

Forza Inter 8-)

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.