Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la chily-rz » 10 feb 2018, 16:40

Ono,Ramsey bi izdominirao u vezi da je igrao,.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 10 feb 2018, 16:48

chily-rz je napisao/la:Ono,Ramsey bi izdominirao u vezi da je igrao,.
Pa bar bi odigrao neku smislenu loptu u zadnjoj trećini ili napravio utrčavanje od kojeg bi bilo koristi iako je i to pitanje imajući u vidu da su i armenska i turska ubleha bile nesposobne da odigraju pas kako treba, a albansko-egipatska veza je najniži nivo Arsenala još otkako se tu fuljao Denilson (no njemu je bar partner bio Fabregas).

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 feb 2018, 16:49

NEvjerovatan je koeficijent inteligencije prosjecnog voajeroljupca ala bega smije se sto je Cech napao Mustafija a genije nije skontao da ga je napao jer mu je pod pritiskom igraca Totenhema vratio loptu na slabiju desnu nogu sto je izgleda visa matematika za skontati za voajeoljupce jer oni vjerovatno misle da je kad si golman svejedno na koju ti nogu salju loptu da izbijes dok si pod pritiskom.

Inace parmak Mustafi poznat po tome da kad sams ebe uvali u **** brzo uvaljuje stopera ili beka a vidimo u posjlednje vrijeme i golmana, sjetimo se da je on i protiv Swansea dodao Cechu dok dva napadaca labudova trce prema Cechu a npr. svoj toj frci je prethodila situacija u kojoj slagirani Monreal sam samcat pusta loptu da polako izadje u aut, mogao raditi sa njom sta je htio on je pusti u aut da igraci Swansea istrce nekih 20 metara naprijed na presing i onda sa Mustafijem na kraju Cechu posalju vruc krompir. Naravno grasak mozak voajeroljupca uopste to niej nie detektovao on je vidio Cech pogrijesio i to je njemu citava akcija za gol. To u neku ruku i objasnjava to sto se sa nekom nostalgijom prisjecaju Scesnog ocigledno memorija izlapila ko dedici u starackom domu.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 10 feb 2018, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 feb 2018, 16:49

Ja neznam jel ima jos neko na svijetu kome je jasno zbog cega je Wenger i dalje na klupi Arsenala,pa pogledajte danas Elneny je qurac od igraca to svi znamo ali je Xakha tri puta veca qurcina i on vadi elnenya a ovog zabara ostavlja ,ovaj prvi bar koliko toliko trci i radi defanzivne poslove,od ovog drugog nemas ama bas nikakve koristi,ja bi onog senilnog jarca ispretucao majzlom sve po celu,smoto biga ko ustipak tako da mu jaja nabijem u zvalje mamu mu padavicarsku yebem,tri yebene godine ni jednu ozbiljnu ekipu nije dobio u gostima,hey tri yebene godine ,kako bi ga isqarao da ga negdje sretnem yebo bi mu nanu nanulicu ,pa dal je realno da je lik jedan od najplacenijih trenera danasnjice,ja nemam za pive,a on se smezurao ko qurac u mog starog od 74 g,a milione prima za nista sve mu yebem
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 feb 2018, 16:59

Lazes mucki lazove...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 feb 2018, 17:01

hahah vraćao mu na desnu slabiju :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 feb 2018, 17:07

Artetitis je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Ono,Ramsey bi izdominirao u vezi da je igrao,.
Pa bar bi odigrao neku smislenu loptu u zadnjoj trećini ili napravio utrčavanje od kojeg bi bilo koristi iako je i to pitanje imajući u vidu da su i armenska i turska ubleha bile nesposobne da odigraju pas kako treba, a albansko-egipatska veza je najniži nivo Arsenala još otkako se tu fuljao Denilson (no njemu je bar partner bio Fabregas).
Slažem se da bi možda dao nešto dobro u zadnjoj trečini terena ali Ramsey u vezi kontra ovako agresivnog protivnika sa visokim presingom ne vidim kao neko posebno riješenje ,.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 feb 2018, 17:08

Pljujte vi pekara koliko hoćete, al on bi barem napravio penal, a ne dozvolio da se Kane popiša po njemu kao po našem velikom kapitenu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 feb 2018, 17:31

Auba i Miki

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 10 feb 2018, 19:02

I još jednom: yebem ti, Arsene, majku što si dao 350k sedmično turskom okonji po kojem se Eriksen opet popišao, a najboljeg igrača otjerao bez prave ponude novog ugovora i trampio za nosatog krivonogog Armenca.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 10 feb 2018, 21:43

Golman, stoper, DM i trener,

do tada se samo treba zayebavati prateci Arsenal :salut:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 feb 2018, 21:50

japa je napisao/la:Lazes mucki lazove...
https://streamable.com/xrwaw

Prebaci sebi na 7:22, jeb.ala te Ceska olupina in d pedu.

Loptu iz gol-auta salje Mustafiju na kontra stranu i jos ga poslije napada zasto mu je ovaj vratio jer mu je igrac bio za vratom. :facepalm:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 feb 2018, 22:00

Jos me ljudi zajebavaju, yebem te zivote.
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 feb 2018, 22:10

anell je napisao/la:Jos me ljudi zajebavaju, yebem te zivote.
Kao da nismo navikli. :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 feb 2018, 22:23

bega_afc je napisao/la:
anell je napisao/la:Jos me ljudi zajebavaju, yebem te zivote.
Kao da nismo navikli. :lol:
Ubise braca ko Napoli Lacija. Izgleda da sam naso novi klub :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 feb 2018, 00:44

bega_afc je napisao/la:
japa je napisao/la:Lazes mucki lazove...
https://streamable.com/xrwaw

Prebaci sebi na 7:22, jeb.ala te Ceska olupina in d pedu.

Loptu iz gol-auta salje Mustafiju na kontra stranu i jos ga poslije napada zasto mu je ovaj vratio jer mu je igrac bio za vratom. :facepalm:
:lol: :lol: jesi ti stvarno toliko glup ili me zayebavas?

Pa dodao Cech panju loptu, jer je panj bio sam otvoren i nakon prijema lopte u stilu vrhunskog debila on onako nonsalantno malo stoji umjesto da naprijed nekoga proigra ili ako ne moze nabije je on je zadrzava dajuci vremena protivniku pa onda vraca Cechu na slabiju nogu dok igrac Totenhema se uveliko zalijece ocigledno znajuci da ovaj desnom nece izbijati zato je i ostao na toj strani jer je znao da ce Cech desnom pokusati da doda ali sreca bio je blizu gol auta pa je lopta izasla vani...

Slicno je retardirani Monreal radio protiv labuodova, idiot sam na lijevoj strani prima pogresan pas igraca Swonsija, umjesto da loptu primiri i krene naprijed jer je sam samcat, spanski idiot loptu pusta da izadje u aut i ostavlja svo vrijeme svijeta protivnicima da izelte na aut i udare presing poslije kojeg isti ovaj debil Mustafi dodaje loptu Cechu dok su prakticki dva igraca Swonsija izasla na njega i greska se morala desiti, jer to se svaku utakmicu desava po nekoliko puta da idioti od stopera i bekova kad su u teski situacijama ne izbijaju loptu vec odlucuju igrati posjed u opasnoj zoni i cesto vracaju golmanu ili uvaljuju jedan drugoga u neprilike i greska se morala dogoditi i dogadjace se dok god idioti od odbrambenih zele igrati pas igru sa Cechom.

Ismijavaju Cecha u ovakvim situacijama a strucnajci ne vide potpuno pogresnu taktiku koja dovodi do tih gresaak dje se forisra da se zadrzi posjed pod svaku cijenu i pod presingom i onda se desi neminovna greska jer kako ocekivati od dvometrasa koji ima jos uz to i 35 godina da odigrava neka dodavanja pod presingom, pa ne mozes sa golmanom tipa Cech, Curtois, OBlak ili Buffon to raditi, pa cak i golmani kojimaj e to jaca strana grijese (neuer, Ter Stegen, Ederson...)

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 11 feb 2018, 00:49

Uz Wengera najveci kanceri ekipe su Cech, Xhaka i Mustafi
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 feb 2018, 00:57

Ma to je do refleksa.
Pld W D L
38 26 12 0

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 feb 2018, 01:25

Ma mosa Auba i Miki :kafa:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 feb 2018, 01:28

Samo da refleksi prorade.
Pld W D L
38 26 12 0

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Gunner4 i 4 gosta.