Rustemovic je sigurno bolji igrac od Culuma trenutno al da je tolika razlika u kvaliteti mislim da nije. Krpic bolji igrac od Bekica, Ordagic bolji igrac od Mijica i ono sto sam rekao jaci smo samo za Peru i ovog Ivora zbog prekida ako dode. Sve drugo ostalo na istom.sviunapad1010 je napisao/la:Najveca pojacanja Pero i Rustem, pa Bekic. Posebno Rustem gdje su igrali jaha i culum totalne krampe.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Rustem je zvjer za jahu i culuma. Bolji je od njih dvojice kad zajedno igraju. Bekic i Krpic su u 5 deka igraci nije nesto ni Krpa bio vala kakav je bio prije AIK-a. I pred nama je ali Krpa više nikad neće odigrati na takvom nivou kao kod nas.HElo je napisao/la:Rustemovic je sigurno bolji igrac od Culuma trenutno al da je tolika razlika u kvaliteti mislim da nije. Krpic bolji igrac od Bekica, Ordagic bolji igrac od Mijica i ono sto sam rekao jaci smo samo za Peru i ovog Ivora ako dode. Sve drugo ostalo na istom.sviunapad1010 je napisao/la:Najveca pojacanja Pero i Rustem, pa Bekic. Posebno Rustem gdje su igrali jaha i culum totalne krampe.
Nadam se da je najvece pojačanje na taktickom planu i pristupu na terenu borbenost. U prvom djelu po meni je vladala opsta qurcobolja. Izgube boli ih briga tako je bilo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- RollingPaper
- Kontakt:
Poštujem Krpu i volio bih da se vrati ali moje misljenje:
Bekic je bolji napadc od Krpica.
Rustemovic je jedna velika aždaha naspram Ćuluma i Jahe, mada ne znam što spominjem Jahu kad je pola foruma jače od igrača koji je kosio travu u Svatovcu pa došo da igra u Premier ligi..
a igrača poput Ordagica cemo se nacekat da gledamo na Tušnju
Bekic je bolji napadc od Krpica.
Rustemovic je jedna velika aždaha naspram Ćuluma i Jahe, mada ne znam što spominjem Jahu kad je pola foruma jače od igrača koji je kosio travu u Svatovcu pa došo da igra u Premier ligi..
a igrača poput Ordagica cemo se nacekat da gledamo na Tušnju
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg to je do Slavke.staragarda je napisao/la:Al kakva neozbiljnost i u vezi ovog Tipurica ,covjece.... nevjerojatno majke mi.... zadovoljni, potpisuje,samo ljekarski da prodje, trenira,tu je,samo formalnost i onda sutradan....nije zadovoljio.... ccccc....skontali na osnovu jedne pripremne utakmice.... direktni krivac za totalno nebitnu tekmu.... ahahahhahahaha
Ovi bi vise volili da je rekao dobar je ovaj, nego haj sad jovo na novo trazi stopera. Sere i Slavkec malo
malo se i on uzdigao , vidio da moze da bira jbg
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i kako nismo jaci. Bjezi ba
Ivetic, Terzic, Mijic i crnac ako ostane ( a neko ce tu sigrno doc) -u startu 4 igraca dodana na ekipu
Rustemovic >>>> Culum
Bekic=Krpic, mada i ja mislim da je Bekic bolji igrac. Bar statisticki jeste.
i onda imas Ordagu ko sto neko rece onakav igrac bog zna kad ce opet doci na Tusanj. Ali umjesto njega ti dolazi dokazan igrac Vajser, dakle realno tesko bolju zamjenu da ces naci. Plus Ordagiceva statistika nije bog zna sta ovu polusezonu , kao ni igre, a i dosta utakmica je propustio.
Tako da, jaci smo i to dobro. Tj trebali bi biti. Nikad se ne zna sta ce biti na terenu
Ivetic, Terzic, Mijic i crnac ako ostane ( a neko ce tu sigrno doc) -u startu 4 igraca dodana na ekipu
Rustemovic >>>> Culum
Bekic=Krpic, mada i ja mislim da je Bekic bolji igrac. Bar statisticki jeste.
i onda imas Ordagu ko sto neko rece onakav igrac bog zna kad ce opet doci na Tusanj. Ali umjesto njega ti dolazi dokazan igrac Vajser, dakle realno tesko bolju zamjenu da ces naci. Plus Ordagiceva statistika nije bog zna sta ovu polusezonu , kao ni igre, a i dosta utakmica je propustio.
Tako da, jaci smo i to dobro. Tj trebali bi biti. Nikad se ne zna sta ce biti na terenu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moraju biti tvrdi nazad, da ne primaju glupe golove. Ko primi prvi gol obicno ne pobjedi. Mi znamo biti ravnopravni na terenu cesto ali na kraju utakmice 0 bodova.
Isto zna biti onih utakmica gdje nema prilika i gdje se mucimo da stvorimo sansu i onda kada primimo gol nema sanse probiti protivnika i kapak sto zbog toga jer stanu iza lopte, sto zbog losih terena.
U utakmice treba ulaziti agresivno, a ne cekati da primis gol pa onda pokusati igrati.
Isto zna biti onih utakmica gdje nema prilika i gdje se mucimo da stvorimo sansu i onda kada primimo gol nema sanse probiti protivnika i kapak sto zbog toga jer stanu iza lopte, sto zbog losih terena.
U utakmice treba ulaziti agresivno, a ne cekati da primis gol pa onda pokusati igrati.
-
- Kontakt:
Sa saletom zvanim slaba karika tesko možemo biti tvrdi nazad. Bolje rečeno nemoguća misija.tuzlak1987 je napisao/la:Moraju biti tvrdi nazad, da ne primaju glupe golove. Ko primi prvi gol obicno ne pobjedi. Mi znamo biti ravnopravni na terenu cesto ali na kraju utakmice 0 bodova.
Treba ga taj dan nafatat i zatvorit negdje kad budemo igrali protiv Mladosti. Sale okaci kopacke o klin napravicemo ti oprostajnu tekmu protiv koga hoćeš. Hljeba ti ziv i zdrav bio nije za tebe da igraš lopte, laže ti ko god ti govori da znaš. Otiđi dostojanstveno pojačaj nas ako boga znaš.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
to i mene muci. Izgubili smo tu odliku Slobode, da ni iz ceg uzmemo 3 b pogotov kucituzlak1987 je napisao/la:Moraju biti tvrdi nazad, da ne primaju glupe golove. Ko primi prvi gol obicno ne pobjedi. Mi znamo biti ravnopravni na terenu cesto ali na kraju utakmice 0 bodova.
Mi ni sa Husrefom, a ni sad nismo nikog pobijedili a da smo bili losiji kao sto se nama sad recimo desilo u Banjaluci i na jos par utakmica. Mi moramo raskovati protivnika da bi uzeli tri boda. Nikako da ih iscupamo negdje, sto bi mediji rekli, nezasluzeno.
sale i ignjat su najopasniji protivnicki igraci niko nezna ko oni ugroziti azira pomozi boze da ih se rijesimosviunapad1010 je napisao/la:Sa saletom zvanim slaba karika tesko možemo biti tvrdi nazad. Bolje rečeno nemoguća misija.tuzlak1987 je napisao/la:Moraju biti tvrdi nazad, da ne primaju glupe golove. Ko primi prvi gol obicno ne pobjedi. Mi znamo biti ravnopravni na terenu cesto ali na kraju utakmice 0 bodova.
Treba ga taj dan nafatat i zatvorit negdje kad budemo igrali protiv Mladosti. Sale okaci kopacke o klin napravicemo ti oprostajnu tekmu protiv koga hoćeš. Hljeba ti ziv i zdrav bio nije za tebe da igraš lopte, laže ti ko god ti govori da znaš. Otiđi dostojanstveno pojačaj nas ako boga znaš.
fukare
Dobio sam informaciju da je glavnu rijeci sto se tice Tonija Tipurica imao Slavko Petrovic, ovaj je dosao totalno nespreman i to je Slavko uvidio odmah na utakmici protiv Zvijezde, lik nije imao klub od augusta mjesta, znaci bilo bi totalno bezveze da je ostao jer bi djaba gubili dane na njemu, kaze Petrovic Salihovic 10 puta spremniji od njega kud ces dalje 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ignjatovic se ponekad anulira da neki gol, slaba karika ni tofukaroni je napisao/la:sale i ignjat su najopasniji protivnicki igraci niko nezna ko oni ugroziti azira pomozi boze da ih se rijesimosviunapad1010 je napisao/la: Sa saletom zvanim slaba karika tesko možemo biti tvrdi nazad. Bolje rečeno nemoguća misija.

Pomozi bože, da saleta slože

Ko je jucer gledao tekmu, sasvim je jasno da ova ekipa fudbalski ima kvalitet vise negi jesenas. I poredit Ordagica i Mijica je glupost jer nisu isti tip igraca. Ne mozes poredit npr. tipove igraca poput Ordagica i Zebe. Nema sanse
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Steta sto ne trci sale na 800 metara ugrozio bi Tuku garantfukara87 je napisao/la:Dobio sam informaciju da je glavnu rijeci sto se tice Tonija Tipurica imao Slavko Petrovic, ovaj je dosao totalno nespreman i to je Slavko uvidio odmah na utakmici protiv Zvijezde, lik nije imao klub od augusta mjesta, znaci bilo bi totalno bezveze da je ostao jer bi djaba gubili dane na njemu, kaze Petrovic Salihovic 10 puta spremniji od njega kud ces dalje

Nije atleticar ybt led, nista protiv njega nemam lično ali ne zna lopte i ybt ga.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Znao sam da ce Sampras pohvaliti Saletafukara87 je napisao/la:Dobio sam informaciju da je glavnu rijeci sto se tice Tonija Tipurica imao Slavko Petrovic, ovaj je dosao totalno nespreman i to je Slavko uvidio odmah na utakmici protiv Zvijezde, lik nije imao klub od augusta mjesta, znaci bilo bi totalno bezveze da je ostao jer bi djaba gubili dane na njemu, kaze Petrovic Salihovic 10 puta spremniji od njega kud ces dalje

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa ko ce drugi kad su ova dvojica povrijedjena **** ga ti?staragarda je napisao/la:Znao sam da ce Sampras pohvaliti Saletafukara87 je napisao/la:Dobio sam informaciju da je glavnu rijeci sto se tice Tonija Tipurica imao Slavko Petrovic, ovaj je dosao totalno nespreman i to je Slavko uvidio odmah na utakmici protiv Zvijezde, lik nije imao klub od augusta mjesta, znaci bilo bi totalno bezveze da je ostao jer bi djaba gubili dane na njemu, kaze Petrovic Salihovic 10 puta spremniji od njega kud ces dalje![]()
....ovaj il' mu guzi zenu il' njega... vidjet cete da ce igrat protiv mladosti a tu smo j e b a n i
Da hoce samo cirkus krenuti, mi svakako se svaki put ovdje na forumu izjedosmo tokom pauza. S razlogom ili bez.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Kad pomislim kakva smo kanta, samo vidim ovaj lazio i bude mi lakše...
Do kad nam je prelazni rok, i kad je utakmica s Mladosti?
Do kad nam je prelazni rok, i kad je utakmica s Mladosti?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
....Muminovic.......
Efendic......Mehmedagic...Kostic....Ivetic......
..Grahovac....Ordagic.....Lazevski....
..Todorovic..................................Bekic.......
.......................Krpic.........
Malo vise mozga, malo manje politike i arogancije, prepiranja,kurcenja i svega ostalog i gledaj ekipe......
Svako ima svoje bez obzira na sve meni se neki kao igraci svidjaju jbg.
Kostic uopste nije u pocetku trazio toliki novac trazio pola momak i bio spreman potpisati manji ugovor a sada mu moraju citav isplatiti...a momak htio halaliti pola.... ali jbg mrznja je jaca bila kod nasih...
Nema veze samo sam htio da vidim kako bi izgledala "idealna"postava danas finansijski moguca.
Yebo ti Vlado ba mater sam sebi.
Efendic......Mehmedagic...Kostic....Ivetic......
..Grahovac....Ordagic.....Lazevski....
..Todorovic..................................Bekic.......
.......................Krpic.........
Malo vise mozga, malo manje politike i arogancije, prepiranja,kurcenja i svega ostalog i gledaj ekipe......
Svako ima svoje bez obzira na sve meni se neki kao igraci svidjaju jbg.
Kostic uopste nije u pocetku trazio toliki novac trazio pola momak i bio spreman potpisati manji ugovor a sada mu moraju citav isplatiti...a momak htio halaliti pola.... ali jbg mrznja je jaca bila kod nasih...
Nema veze samo sam htio da vidim kako bi izgledala "idealna"postava danas finansijski moguca.
Yebo ti Vlado ba mater sam sebi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ako je Sale sporan (jeste), onda Pero na stopera moze, Lazevski na prirodnu poziciju
Niko, niko, samo Sloboda
Neko spomenu noćni termin utakmiceGifron je napisao/la:Je li ovo zvanicno u 14:30 utakmica u subotu?

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.