FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

haris004
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la haris004 » 10 feb 2018, 15:06

FrancescoTotti je napisao/la:-----------------Pavlovic------------------
Hodzic--Sofranac--Adukor--Sabanovic
-----------Saric------Stanojevic---------
---------------Rahmanovic---------------
Halilovic---------Sejfo---------Velkoski

Moja zelja! Bekica ocima ne mogu gledat a Sabanovic je polazao koliko zna ma ovim pripremnim.
Mislim da je ovo postava koja će 99% početi ovu polusezonu, sa tim što će Crepulja vjerovatno uletit u prvu postavu vremenom, i naravno, neuništivi Bekić će opet bit prva postava, u to barem ne treba sumnjat :mrgreen:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 feb 2018, 15:22

BordoSarajevo je napisao/la:
kupus army je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Tačno je to ali hoće li se moći registrovati da mogu nastupati u ligi?
Svi igraci koji imaju slobodne papire sa danasnjim danom se mogu registrovati bilo kada.
Da, to znam, 10.2 je rok za registraciju igrača a kad bi naprimjer sutra dobili novog igrača, on ne bi mogao igrati do kraja sezone?
Iz nase drzave ne mozemo registrovati igrace koji posle 10-tog raskinu ugovor,a iz vana mozemo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 10 feb 2018, 15:33

Ja mislim da ovo nije tacno. to se moze ljetos ali ne sada.ne mozes igraca registrovati ako je kod nas zatvoreno.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 10 feb 2018, 16:06

Mislim da mozes registrovati igraca bilo kad ukoliko je bio slobodan do kraja naseg prelaznog roka nebitno je li iz nase lige ili iz vana. Bitno je samo sa kojim datumom je dobio ispisnicu iz saveza iz kojeg dolazi

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 feb 2018, 16:13

https://imagizer.imageshack.com/v2/320x ... pGPHxD.png
Ovdje je decidno naveden samo rok. Definitivno slobodan igrač može potpisati UVIJEK! Ali mislim da je i orangina u pravu, može se i registrovati, samo da je čist prije 10.2. Anamo oni su u sred septembra registrovali onog Voju, dok smo npr mi čekali onda Benku jer nije na vrijeme dobio papire.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 10 feb 2018, 16:17

pa oduvijek je tako bilo
Pyro is not a crime !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 feb 2018, 17:00

Dobro je ako je tako, ima šanse za beka onda
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 10 feb 2018, 17:01

Sarajevo u gostima, volimo to. 0:2 in sha Allah :-D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2018, 17:03

slika

Saradnja između BBI Banke i Fudbalskog kluba Sarajevo nastavlja se i u 2018. godini. Pregovori oko produženja sponzorske saradnje su uspješno okončani, te će pomenuta, renomirana banka i u narednih godinu dana podržati rad Bordo kluba.

BBI Banka je začetnik mnogih inovacija na bankarskom tržištu u Bosni i Hercegovine, te su zaslužni za brojne inostrane investcije za bh. privredu i društvo uopće. Vrijedi istaći da je prije nekoliko mjeseci BBI Banka svojom podrškom doprinijela i izgradnji tribine na glavnom terenu u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo, koji nosi ime po legendi našeg kluba – “Želimir Vidović Keli”.

“Nastavak saradnje sa BBI Bankom je od značaja za naš klub s poslovnog aspekta i ispred FK Sarajevo izražavam svoje zadovoljstvo zbog nastavka saradnje. BBI Banka ima inovativan i moderan pristup kada je u pitanju marketing i svojim aktivnostima su odličan promotor bh. privrede. Koristim priliku da sve zaljubljenike u bordo boju pozovem, da koriste usluge BBI Banke, višegodišnjeg partnera FK Sarajevo.”, izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

"Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo svojim klijentima fizičkim i pravnim licima pruža sve vrste bankarskih usluga. Naše poslovanje temeljimo na etičkim principima, partnerskim odnosima i pravednosti. Mi smo pouzdan partner koji svojim klijentima pruža vrhunski kvalitet usluge. Također, mi smo i banka koja je društveno odgovorna i kroz različite projekte podrške učestvujemo u razvoju našeg društva. Naša misija je pomoći razvoj privrede, malih i srednjih preduzeća kroz povoljne, subvencionirane finansijske linije. Putem stipendija nastojimo pomoći mladim ljudima da steknu što bolje obrazovanje. Osim toga, smatramo da je ulaganje u sport jedan od načina da utječemo pozitivno na razvoj mladih ljudi u našoj zemlji”, izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke.

BBI Banka je osnovana 2000. godine u Bosni i Hercegovini kao prva banka u Evropi koja posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima. Bosna Bank International d.d. Sarajevo danas je najbrže rastuća banka u Bosni i Hercegovini, koja u više od 30 poslovnica i filijala širom Bosne i Hercegovine nudi puni set bankarskih usluga i proizvoda namijenjenih fizičkim i pravnim licima. BBI Banka svake godine uspješno organizuje najprestižniji – Sarajevo Business Forum, te iz godine u godinu okuplja brojne, uticajne osobe iz svijeta biznisa u glavni grad Bosne i Hercegovine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 feb 2018, 17:20

Pa valjda mozes registrovati svakog igraca u bilo koje doba dana koji je dobio slobodne papire do 10.02.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 feb 2018, 17:41

Evolution87 je napisao/la:Pa valjda mozes registrovati svakog igraca u bilo koje doba dana koji je dobio slobodne papire do 10.02.
To i ja pisem i to je tacno.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

High

Post Postao/la High » 10 feb 2018, 17:49

Barbarossa je napisao/la:
High je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la:Najboljih startnih 11 trenutno po vama?
Jesi ti ovdje novi?
ne
Gubimo li protiv Katolicentrizma?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 feb 2018, 18:42

:bih:

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 10 feb 2018, 20:03

Memara je napisao/la: :bih:
u ovom hotelu sam svake godine vec 4 godine :D

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 10 feb 2018, 22:05

Memara je napisao/la: :bih:
:thumbup:
Super, uz par podvaljenih reklama i dobar tajming, moze se rec da su na dobrom putu..

Da vidimo sta su nam pripremili za proljece, ovako izgledaju ustimano, AKO budu igrali u listici ko u Turskoj 0:5 hladno, ako racunas na sudije 0:3, i ostale propuste 0:2... Znaci 0:2 bez muke..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 feb 2018, 02:05

Ponijele me emocije, našao sebi izvještaj protiv Cluja... kako Hadžiću odbrani sa pet metara :eh:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 feb 2018, 02:36

bihuzur je napisao/la:pozz braco
Ne bihuzuri ba.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 11 feb 2018, 09:36

Sa širokim utakmica u nedjelju u 17:30, na Moja Tv
Bordo bijeli za život cijeli!!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 feb 2018, 10:19

Poznati termini utakmica prvog kola nastavka Premijer lige BiH 11.02.2018 u 09:13 Sljedećeg vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine, a na programu su utakmice 19. kola. Četiri utakmice su na programu u subotu, a dva duela su na rasporedu u nedjelju. U subotu će od 14.30 sati igrati Zrinjski-GOŠK, Sloboda-Mladost, te Krupa-Željezničar što je duel koji će biti u direktnom prijenosu na Moja TV dok će posljednji susret subotnjeg dijela programa odigrati Čelik i Vitez od 17.30 sati. Preostale dvije utakmice između Radnika i Borca, te Širokog Brijega i Sarajeva su na programu u nedjelju. Susret u Bijeljini je na programu u 14.30 sati, a duel sa Pecare će početi u 17.30 sati uz direktan prijenos također na Moja TV.

Idemo prvi, uzimamo lopatom! Uvijek mi moramo zadnji u nedelju jer valja uzet pare!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 feb 2018, 10:45

Menalo bi trebao u utorak za Dinamo potpisati.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, hamzaTM87, zagorski i 17 gostiju.