Imas brnjozu iza ledjaChinaglia je napisao/la:jbg niko jucer da me razvali na Tusnju, razocaranje veliko...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Imas brnjozu iza ledjaChinaglia je napisao/la:jbg niko jucer da me razvali na Tusnju, razocaranje veliko...
Sva sreća pa je Sićko slobodas i vojnik kluba a ne kao mi zaljubljenici seoskog varalice i prelivode75000 je napisao/la:Ova sicina agencija best transfer nam drzi pola kluba...
Ljubav do zadnje markestaragarda je napisao/la:Sva sreća pa je Sićko slobodas i vojnik kluba a ne kao mi zaljubljenici seoskog varalice i prelivode75000 je napisao/la:Ova sicina agencija best transfer nam drzi pola kluba.......sto vise ovakvih ljudi ko nas dobri Sica i izlazimo na pravi put
i brnjoza i sicko su varalicestaragarda je napisao/la:Sva sreća pa je Sićko slobodas i vojnik kluba a ne kao mi zaljubljenici seoskog varalice i prelivode75000 je napisao/la:Ova sicina agencija best transfer nam drzi pola kluba.......sto vise ovakvih ljudi ko nas dobri Sica i izlazimo na pravi put
Pa nema vecinom....svi su na isti kalup.katarakta je napisao/la:Kao da ima postenih menadzera...
I stand corrected, ipak je gori od SaletaHPCompaq je napisao/la:Tipurić nije zadovoljio ukuse struke, te sa njim neće biti potpisana saradnja.
Joj Sale je jučer bio baš katastrofa kuknjavaChinaglia je napisao/la:I stand corrected, ipak je gori od SaletaHPCompaq je napisao/la:Tipurić nije zadovoljio ukuse struke, te sa njim neće biti potpisana saradnja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.