I ja ih znam s Menadzera, lik je 2015 bio na svjetskom klupskom, cak usao s klupe protiv Japanaca, te je igro i u porazu od Americe 2:1wobly92 je napisao/la:Sjećam se na FM 2008 kad osvojiš LP i igraš svjetsko klupsko prvenstvo, oni ti dođu kao prvaci Afrike.Penaltiky je napisao/la:Crnac mi se čini ko ozbiljan igrač, 120 nastupa za TP Mazembe
Senčo uzima samo najbolje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 10 feb 2018, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cim se komentator ovako raduje znaci da su bili favoriti protiv Intera

Uche je ba bolji, kakav on problem ima pa u Bosni zavrsi. On bi po svemu u karijeri trebao da prekuca ovu ligu

-
- Kontakt:
Koliko to imamo igraca pod ugovorom trenutno?
Doci ćemo ako ova trojica potpisu na 30 makar

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Para sa budjeta nikad nestat necesviunapad1010 je napisao/la:Koliko to imamo igraca pod ugovorom trenutno?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
U Turskoj 25 igrača:
Hadžić, Muminović, Marković, Beganović, Grahovac, Husić, Ignjatović, Lazevski, Mehmedagić, Osmanagić, Salihović, Škahić, Smajić, Ivetić, Bekić, Rustemović, Mijić, Terzić, Omerović, Dino Hodžić, A. Hodžić, Kurtalić, Hrvanović, Maksimović, Omić.
Nije bio Todorovic to je 26 i sad imamo Tipurica, Weitzer i dva afrikanca taman 30 okruglo ako potpisu svi.
Hadžić, Muminović, Marković, Beganović, Grahovac, Husić, Ignjatović, Lazevski, Mehmedagić, Osmanagić, Salihović, Škahić, Smajić, Ivetić, Bekić, Rustemović, Mijić, Terzić, Omerović, Dino Hodžić, A. Hodžić, Kurtalić, Hrvanović, Maksimović, Omić.
Nije bio Todorovic to je 26 i sad imamo Tipurica, Weitzer i dva afrikanca taman 30 okruglo ako potpisu svi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Da je bar tako bili bi extra.staragarda je napisao/la:Para sa budjeta nikad nestat necesviunapad1010 je napisao/la:Koliko to imamo igraca pod ugovorom trenutno?
U svakom slucaju Weitzer i Uco trebaju nam. Ako je i ovaj na probi dobar potpisati ga. Ako hoćemo taj kup treba nam kvalitetnih igrača.
Trebali su dovesti Poturalica iz gracanice uze ga azem za 30.000 plus brko mu prodao i 3 boda u tom aranžmanu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Obradovic na Enisejom do 24.2 na pripremama, jos nije potpisao ugovor samo radi sa timom. Ako ga odbace tamo eto njega u BIH 100%.
-
- Kontakt:
Obradovic ide u Bijeljinu ako ne potpise za Ruse.
-
- Kontakt:
Je.b.a.t. ga... Niko nije iznad kluba a prije svega igrac mora imati karakter sto doticni nematuzlak1987 je napisao/la:Obradovic na Enisejom do 24.2 na pripremama, jos nije potpisao ugovor samo radi sa timom. Ako ga odbace tamo eto njega u BIH 100%.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Kakva Bijeljina ? On nema ni poslovne ni porodične veze sa njima. Samo novci tu rade i naravno raskid ugovora sto ovaj još nemasviunapad1010 je napisao/la:Obradovic ide u Bijeljinu ako ne potpise za Ruse.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Suljo20002
- Kontakt:
Racunajte da je Slavko vratio sve juniore u OP,ostavio samo Omica.Vjerovatno mozete pretpostaviti zasto je to tako
-
- Kontakt:
Racunam koliko igraca ima potpisan ugovor. Nadam se da su ugovori profesionalni sa ovim od kojih možemo zaraditi pare inače ce biti novih Pirica, Zeceva, Krpica...Suljo20002 je napisao/la:Racunajte da je Slavko vratio sve juniore u OP,ostavio samo Omica.Vjerovatno mozete pretpostaviti zasto je to tako
Logično je da ce igrati za juniore ovi koji mogu ako neće imati minutažu u prvom timu samo pitanje je kakvi su ugovori.
Ne znam odakle ti ta informacija? Kakav Omic on je napadač juniora nema veze s prvim timom osim sto je trenirao kao još par juniora. Nije realno da konkurise u prvom timu. Husic i Smajic jedva juce a kamo li on da može nešto. Pred Hodzicem Omerovicem Beganovicem i tim Omicem je vrijeme da se dokažu. Ništa preko noći ne ide. Ja Celi vjerujem da ima poštene namjereSuljo20002 je napisao/la:Racunajte da je Slavko vratio sve juniore u OP,ostavio samo Omica.Vjerovatno mozete pretpostaviti zasto je to tako
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Logicno je to za juniore. Ps. Omic je zadnji vezni. Svaka cast za mlade igrace, ali s njima se ne bori za opstanak. Ni za titulu. Sasvim dovoljno ih je tu. Muminovic, Beganovic, Todorovic i Smajic. Beganovic na utakmicama ispada kao iz voza. Vjerovatno ce i ostali biti prikljucivani po potrebi
Niko, niko, samo Sloboda
Omic je napadac kako ja znam. Armin Hodzic i Sasa Maksimovic su vezni igraci, prvi je zadnji vezni a drugi je iza napadaca. Svu tu djecu treba uvodit ili u ligi cim se osigura opstanak a nadam se da ce se osigurat brzo.katarakta je napisao/la:Logicno je to za juniore. Ps. Omic je zadnji vezni. Svaka cast za mlade igrace, ali s njima se ne bori za opstanak. Ni za titulu. Sasvim dovoljno ih je tu. Muminovic, Beganovic, Todorovic i Smajic. Beganovic na utakmicama ispada kao iz voza. Vjerovatno ce i ostali biti prikljucivani po potrebi
- Beduin
- Kontakt:
Sariel vec razmislja da li pratiti Federalne tekme naredne sezone ili popiti sezonsku.staragarda je napisao/la:Pohvalio bih i posjetu....500 + na prijateljskoj je odlični... doduše,bilo je tu nešto gradaclija i nas Slogasa al sve u svemu fina cifra....sariel mi je nesto bio zabrinut.... odsutan,pogled u daljinu

Nego, mi ako osvojimo KUP, a mislim da se ove sezone najmanje nadamo kao toj mogucoj varijanti (sto je i manji pritisak na klub i igrace pa zasto da ne i osvojimo), u tom slucaju bi Bekica i Rustema skoro pa sigurno zadrzali i za narednu sezonu-dvije, igrali bi Evropu, uzeli finu kintu, mozda i prodali nekoga, a u narednoj sezoni nek nam je Uzviseni na pomoci ako ne nadjemo ozbiljnog predsjednika i ulagaca ili privatizujemo klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
jbg niko jucer da me razvali na Tusnju, razocaranje veliko...
Imaš sreće što je bila gužva 

Grahovac i još dvojica (nisam vidio) odmah zarobili ovog iz Afrike, vodaju ga po gradu, hoće haman da ostane 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma neka ga, baja igro na svjeckom klupskom.wobly92 je napisao/la:Grahovac i još dvojica (nisam vidio) odmah zarobili ovog iz Afrike, vodaju ga po gradu, hoće haman da ostane

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.