zar ti nije dosta 100 miliona...nema para..možeš izvršiti 2 transfera svako kolo da ti neoduzimaju poene...a možeš iskoristiti i Wild Card da napraviš neograničen broj transfera(samo jednom)...uostalom prelistaj malo ove stranice nemoj da ti bude mrsko...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma ne to nego ka igrici dobijam li pare
Fantasy Liga Prvaka
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Fantasy Liga Prvaka
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zna li neko kakav je ovo zastoj. Zar se ovoliko igra fantasy liga prvaka.
Strašno.

Strašno.

ništa prije sutra izgleda.... ja ima sat vremena pokušavam ne mrdaOTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko kakav je ovo zastoj. Zar se ovoliko igra fantasy liga prvaka.![]()
Strašno.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma mene neki skrlet fata. Počeo sam mlatiti nogama ko da bubnjeve sviram. Najbolje na spavanje pa pogledati sutrasilenT. je napisao/la:ništa prije sutra izgleda.... ja ima sat vremena pokušavam ne mrdaOTNYS_YNWA je napisao/la:Zna li neko kakav je ovo zastoj. Zar se ovoliko igra fantasy liga prvaka.![]()
Strašno.

haha... ma imam Messija u timu on mi je nakupio bodova večeras
)

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I jasilenT. je napisao/la:haha... ma imam Messija u timu on mi je nakupio bodova večeras)
Messi (C) 30tak bodova
Pedro 8 bodova
Ferdinand 6 bodova
Lloris 6 bodova
Ricardo Costa 6 bodova
Antonsson 6 bodova
Zanetti 3 boda
Sutra - Fabregas, Anelka, Malouda, Srna

Nije im bas realno ovo bodovanje, puno realnije je bilo na SP-u, na fifa.com.
Messi 10 bodova, Luisao najvise - 12.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisu mu računali asistenciju za Alvesa(to su još 3 boda). Isto tako, ne znam za Pedra, ali i on je imao jedan asist i pogodak, dakle u startu ima(barem) 10 bodova. Nekako ih *ebe ovo bodovanje.gollum je napisao/la:Nije im bas realno ovo bodovanje, puno realnije je bilo na SP-u, na fifa.com.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sto sisoko ne igra mamu mu, onaj iz lyona lijevi bocniMonolog je napisao/la:Nisu mu računali asistenciju za Alvesa(to su još 3 boda). Isto tako, ne znam za Pedra, ali i on je imao jedan asist i pogodak, dakle u startu ima(barem) 10 bodova. Nekako ih *ebe ovo bodovanje.gollum je napisao/la:Nije im bas realno ovo bodovanje, puno realnije je bilo na SP-u, na fifa.com.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Dzenidm,
Moguće je da je povrijeđen, valjda ima na temi Lyona. Sigurno je @BiHFan napisao šta se dešava sa njim.
Moguće je da je povrijeđen, valjda ima na temi Lyona. Sigurno je @BiHFan napisao šta se dešava sa njim.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hvala drug,,,ma mrsko mi surfati nesto jutros,, a nema nikakve informacije da je povrijeden na uefafantasy,,,, ovaj trener lood, ko zna, mozda ga izbacio nestoMonolog je napisao/la:@Dzenidm,
iz ekipe
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A gledaj ovo. Valdez 2 boda
A golman Panathanaikosa 7
Nigdje veze.

Nigdje veze.
- sarajlija89
- Kontakt:
Evra mi nije jucer igro,danas Ramos...a izmjene nemam kako treba
dakle vec sad mogu reci da mi je kolo propalo...jedino da chamak i eduardo zabiju po 3 gola veceras
Katastrofa bgm

dakle vec sad mogu reci da mi je kolo propalo...jedino da chamak i eduardo zabiju po 3 gola veceras

Katastrofa bgm

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
i ja gledam i ne kontamOTNYS_YNWA je napisao/la:A gledaj ovo. Valdez 2 bodaA golman Panathanaikosa 7
Nigdje veze.
moze li neko ko se bolje razumije da nam objasni taj sistem bodovanja, ili je to neka greska na igrici?
nema potpisa
Messi 24 boda.
Citava ekipa 31.

Citava ekipa 31.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
30 poena...večeras Ronaldo(kapiten)Ozil,Anelka,Wilsher,Rosicky,Sliva valda če igrati
u H2H derem nekoga sa 15 razlike

u H2H derem nekoga sa 15 razlike

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja skromnih 10 bodova. Za nadati se da ce veceras biti bolje....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja 39 bodova jos veceras gignac,wan der wiel i vermalen i valbuena
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja 46 bodova
Večeras Malouda, Srna, Košelni, Fabregas.

Večeras Malouda, Srna, Košelni, Fabregas.

Zaboravljate da je Tzorvas odbranio penal, to je 5 bodova. Za nastup 2, za 6-7 odbrana jos 2 i za primljene golove -2. Ukupno 7.Admir_Sa je napisao/la:i ja gledam i ne kontamOTNYS_YNWA je napisao/la:A gledaj ovo. Valdez 2 bodaA golman Panathanaikosa 7
Nigdje veze.
moze li neko ko se bolje razumije da nam objasni taj sistem bodovanja, ili je to neka greska na igrici?
A Valdes je bio besposlen, pa je samo za nastup dobio 2.

Ja nemam Messija, bilo mi zao dati 12.5

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.