FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fino ovo izgleda al treba ovu igru prenijeti na kvalitetnim fudbalskim arenama u Vitezu, Gabeli i Bijeljini
Ekipa je top izgledaju kompaktno a kako ce izgledati u prvenstvu ostaje da vidimo. Jel ovaj sabanovic lijevi bek??

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nećemo do kraja sezone ni na jedan od tih terena.esprit24 je napisao/la:Fino ovo izgleda al treba ovu igru prenijeti na kvalitetnim fudbalskim arenama u Vitezu, Gabeli i BijeljiniEkipa je top izgledaju kompaktno a kako ce izgledati u prvenstvu ostaje da vidimo. Jel ovaj sabanovic lijevi bek??

Pecara koja ima najbolji travnjak poslije Bilinog, i Krupa na plastici koja je svakako bolja nego kaljuža. Na Koševu smo svakako pod imperativom pobjede.
U LZP bi jedini problem mogla bit Grbavica, mada dolazi proljeće, uz malo sreće igrat ćemo po dobrom terenu i tamo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Barbarossa
- Kontakt:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Idemo sve pobijediti u ligi, osvojiti tu titulu, u evropi napraviti iznenađenje, možemo mi to, nadam se!

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gledaj ovo cak i siptarski navijaci Bayerna navijaju za nas!Barbarossa je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Idemo sve pobijediti u ligi, osvojiti tu titulu, u evropi napraviti iznenađenje, možemo mi to, nadam se!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ove sezone smo već napravili iznenađenje u EvropiKrajisnikBosnjak je napisao/la:Idemo sve pobijediti u ligi, osvojiti tu titulu, u evropi napraviti iznenađenje, možemo mi to, nadam se!

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Manja povreda je u pitanju sekac.alenpitar je napisao/la:Nije igrao zbog lakse povredesekac je napisao/la:A vidim niko nije odgovorio pošto radim nisam upratio je li neka povreda ili nešto drugo ipak hvala vamsekac je napisao/la:Izvinjavam se ali jedno pitanje ako može, zašto danas nije igrao Halilović?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
@SarajevoJeBordo ja ba, nikad nismo iznenadili k'o ove godine. 
Offtopic: @belosevic28 je l' djevojka položila? Vidio sam da je teoriju prekucala.

Offtopic: @belosevic28 je l' djevojka položila? Vidio sam da je teoriju prekucala.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Laksa povreda tebrasekac je napisao/la:A vidim niko nije odgovorio pošto radim nisam upratio je li neka povreda ili nešto drugo ipak hvala vamsekac je napisao/la:Izvinjavam se ali jedno pitanje ako može, zašto danas nije igrao Halilović?

ZZ
Nisam siguran ali...sekac je napisao/la:A vidim niko nije odgovorio pošto radim nisam upratio je li neka povreda ili nešto drugo ipak hvala vamsekac je napisao/la:Izvinjavam se ali jedno pitanje ako može, zašto danas nije igrao Halilović?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, sanse da neko dođe su bas minimalne, skoro i da ne postoje, mislim da je to to sto se tice sastava i da cemo sa ovim u goste Širokom Brijegu.ThrillerHz je napisao/la:Ima li kakvih novosti za tog beka??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvotimci 'bordo' kluba, zajedno s članovima stručnog štaba i medicinskog tima vratit će se danas u poslijepodnevnim satima u glavni grad Bosne i Hercegovine. U okviru priprema u Turskoj, fudbaleri su obavili veliki broj treninga, te su odigrali i četiri prijateljske utakmice. Izabranici Husrefa Musemića savladali su Qarabag (2:0), ovogodišnjeg učesnika Lige prvaka, ruski klub Kuban Krasnodar (3:2), te Budućnost iz Podgorice (2:0), dok su poraženi od ukrajinskog Mariupola (1:2), saopćeno je iz FK Sarajevo. Već naredne sedmice se nastavlja premijerligaško takmičenje. Fudbalski klub Sarajevo će u prvom kolu proljetnog dijela sezone gostovati Širokom Brijegu.
Posto sam vodio evidenciju o kartonima nase ekipe u prvoj polusezoni, podsjetit cu vas kako stojimo sa kartonima pred pocetak drugog dijela prvenstva.
Rahmanovic ima dva zuta kartona i on je jedini u opasnosti od treceg zutog.
Hodzic, Velkoski i Kuzmanovic imaju po jedan zuti.
Ostali igraci su cisti od kartona.
Rahmanovic ima dva zuta kartona i on je jedini u opasnosti od treceg zutog.
Hodzic, Velkoski i Kuzmanovic imaju po jedan zuti.
Ostali igraci su cisti od kartona.
JURIŠ
- Barbarossa
- Kontakt:
Hodžić će dobiti crveni u prvoj utakmice
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
-
- Kontakt:
Sedmica bate, sta je s tbm? Vidio sam teoriju nezz ostalo koliko ti je trebalo?skoroalen je napisao/la:@SarajevoJeBordo ja ba, nikad nismo iznenadili k'o ove godine.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Idi pravi bakljavu, šipištrumfiBarbarossa je napisao/la:Hodžić će dobiti crveni u prvoj utakmice

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki njihov?DenchiNL je napisao/la:Idi pravi bakljavu, šipištrumfiBarbarossa je napisao/la:Hodžić će dobiti crveni u prvoj utakmice

Jesi ti ovdje novi?Barbarossa je napisao/la:Najboljih startnih 11 trenutno po vama?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naš nije milion postoMortemHz je napisao/la:Neki njihov?DenchiNL je napisao/la:Idi pravi bakljavu, šipištrumfiBarbarossa je napisao/la:Hodžić će dobiti crveni u prvoj utakmice
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, Tatamata1946 i 55 gostiju.