FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2018, 01:42

bordobijeli je napisao/la:odlicno ovo idemo dalje , Šabanovic mi se svidja kako igra . neko je pisao prije par dana da promjene muzicku podlogu i promjenise , e ja hocu da vrate jedina zastava moja: . hvala :D
Pa pusti je sebi s mobitela a vamo mutiraj :D
De jbt nemoj da te ostatak foruma trazi da te dushi po plicaku :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2018, 01:43

alenpitar je napisao/la:Ne treba se previse zanositi. Lijepo ovo sve izgleda, ali prvenstvene utakmice su nesto sasvim drugo. Listica je bolja od svih ovih ekipa sa kojima smo igrali u Turskoj, a i teren im je losiji, zato mislim da bi i bod kod njih bio dobar.
Pljuvac. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 09 feb 2018, 01:55

Sabinho je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Ne treba se previse zanositi. Lijepo ovo sve izgleda, ali prvenstvene utakmice su nesto sasvim drugo. Listica je bolja od svih ovih ekipa sa kojima smo igrali u Turskoj, a i teren im je losiji, zato mislim da bi i bod kod njih bio dobar.
Pljuvac. :kafa:
:nene: :nene:
Sportski analiticar :kafa:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2018, 02:00

visokohz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kakav je to rad Bordo TV-a?
Ništa posebno. 1921tv daleko bolja i kvalitetnija, budite barem nekad realni i kraj.
Ma jedi vanago i ti i 1921 tv
Meni je koneTV uzasno seljacki, neki dan su dali Ramovicu da snima satro i intervjuise, malo je reci koliko je to glupo izgledalo a oni stavili sve, lik snima svoje noge u papucama, samprasa na susjednom terenu, slobodanke kako se istezu....a onda njihovi treninzi gdje likovi traze fizicku spremu...ja bi sakrio taj video i da ga je neko snimo....kako je to ofirno koliko su tromi...i onda intervju pun floskula i patetike...najpozitivnije je sto rade izvjestaje cesto i traju dugo...ali eto nije bas neki sadrzaj...

Nasima pod jedan ide ok ove kratki kao intermezzo fol, muzicka pozadina i kratak pregled dana, kamera je znatno bolja , kadar se namjesti i nema puno spontanosti....mislim da trebaju podici minutazu na jedno 15 minuta bar, pogotovo na pripremama, sta fali kadru ekipa na dorucku, ko s kim sjedi itd. To navijace interesuje, necu da citam u novinama onu glupu floskulu atmosfera na zavidnom nivou, pokazi mi, ko radi odvojeno, kako ide juniorima, kako struka komentarise...u busu, itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 feb 2018, 02:09

Dobra tekma,tecna igra al lako je ovdje igrat da ih vidimo na zivom blatu grbavice i slicnih kaljuza. Steta sto Adukor ide na stoperu,al vezni red je bas popunjen kvalitetno

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2018, 02:09

BordoSarajevo je napisao/la:Šta je ovo ljudi, niko Miću da pohvali, samo ga Denchi spomenu malo. Po ovome klipu, on mi prvi skrenu pažnju, sjajan potez na početku videa kad ga fauliraše na liniji šesnesterca, rastrčan, borben, pravo dobar. Meni on djeluje kao neko ko može strašno napredovati i napraviti odličnu karijeru, istina, do sada kod nas nije ništa pokazao, mene je razočarao svojim igrama ali njemu treba dati još šansi i sigurno će ih iskoristiti.

Kakav god Šofranac bio, neće biti lošiji od Novakovića, siguran sam. I on je po ovom izvještaju jako dobro odigrao i optimističan sam u vezi s njim, mislim da će biti pravo pojačanje. Crepulja mi djeluje kao Modrić, mal, brz, okretan, dijeli lopte ko rukom, mogao bi on biti novi Cimirot.

Idemo dalje, sa Božijom pomoći vratiti se i nastaviti se spremati za Široki, nadam se da ćemo uspjeti tog beka dovesti i onda bi to bilo i više nego solidno. :bih: :bih:
Sabanovica su faulirali na pocetku, akademac dijete ba :D (4-ka)
Mada je i Mico vise nego solidan, bori se momak za ugovor...volio bi da se rjesimo Saida a on da ostane taman ga poslali na posudbu....covjece kako bi njemu valjalo da zna predriblat igraca i proci...
Crepulja je imao jedan centarsut odlican za Mersu, pravi skolski sa desne strane...kazem trazio je kombinacije ali ga nasi jos nisu skontali, doci ce i to...treninzima, itd.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 feb 2018, 02:11

MortemHz je napisao/la:Strasna igra nasih momaka, posebno mi se sviđa stil Šofranca, u odbrani cvrst a salje odlicne, duge i upotrebljive lopte prema naprijed. Ostali standardno dobri.
I ja sam odma primjetio one ostre duge lopte,iipak lik ima neki ozbiljan CV za nase lige

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 feb 2018, 02:12

ado-hz je napisao/la:
marconato je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Juce malo gledam tekmu Zenit-CZ i komentator spominje da Abraham Frimpong ide na posudbu u Radnicki iz Nisa jer nema mjesta u CZ ove sezone.
Pa dragi Husrefe sto ga ti nisi trazio nama na posudbu kad si neki dan isao CZ u posjetu na pripremama. Kakav bi to tandem bio Adukor - Frimpong, jos obojica iz Gane.
Frimpong moze da igra zadnjeg veznog i stopera kao i nas Adukor :cry: :cry: :cry:
Frimpong je masina. Ovi nasi su ludi ako ga posalju u Radnicki...
Jeste da je konkurencija paklena, ali momak je jedini koji je takve konstitucije da moze cuvati niske i brze napadace! Protiv Krasnodara je odigrao doktorski...
Pa ako ga vec salju u taj Radnicki, bolje bi mu bilo kod nas milion puta :D
Ko je sportski direktor Radnickog?, jer lik zna znanje, imaju dva seta bekova boli glava i jos par bas finih igraca...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 feb 2018, 03:32

Jest da su to nase suplje al zasto bi mi razvijali i razigravali zvezdinog igraca? Nismo Celik jbt.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 feb 2018, 07:47

DenchiNL je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
marconato je napisao/la: Frimpong je masina. Ovi nasi su ludi ako ga posalju u Radnicki...
Jeste da je konkurencija paklena, ali momak je jedini koji je takve konstitucije da moze cuvati niske i brze napadace! Protiv Krasnodara je odigrao doktorski...
Pa ako ga vec salju u taj Radnicki, bolje bi mu bilo kod nas milion puta :D
Ko je sportski direktor Radnickog?, jer lik zna znanje, imaju dva seta bekova boli glava i jos par bas finih igraca...
Radnički je dobra ekipa. Imaju i ovog Pavkova, isto nas igrac, ali tamo na pozajmici. Drugi strijelac lige -16 golova.
Sad je na pripremama s nama, ali ce ga vjerovatno vratiti nazad...
Za Frimponga ne vjerujem, ipak su nam potrebna 4 kvalitetna stopera!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2018, 08:28

FrancescoTotti je napisao/la:Jest da su to nase suplje al zasto bi mi razvijali i razigravali zvezdinog igraca? Nismo Celik jbt.
Poslat' im Radovca i Saida na kaljenje da demonstriramo silu. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 09 feb 2018, 09:25

Konačno video bez "jedina zastava moja" u pozadini :tokralju: Nije problem nekad je stavit, ali forsirat je na svakom videu je ipak previše, baš izaziva napade poslije hiljadu slušanja. I onda kažu ne čitaju ovi iz kluba forum :mrgreen:
Što se tiče igre ovo je fantastično samo se nadam da ćemo i u prvenstvo prenijeti ove igre. I kod ješića smo na pripremama igrali sa visokim presingom i onda u ligi nije bilo ni traga takvoj igri. I ekipa izgleda zaista moćno, Kuzmanović je vrlo dobro iskoristio vrijeme provedeno na terenu, Krle trči više nego ikad, Ahmetović izgleda nastavlja po starom od jeseni i zaista sam prezadovoljan cijelom ekipom, mislim da i Husref treba biti.
Vidim nema poznate generalne probe pred nastavak prvenstva što znači da startna postava u prvenstvu neće imati jednu zajedno odigranu utakmicu na pripremama, ali mislim da i to nije neki problem. Ovo od jučer sa Hodžićem i Bekićem umjesto Kuzmanovića i Šabanovića i to je to.
Još kakav polivalentan igrač u odbrani da šarne i fantazija :pray:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 feb 2018, 09:36

Kakvih 10 minuta... Tacno mi krivo sto nema negdje svih 90. Pa kakva igra ljudi, sta je ovo. Ja mislim da se igracima buducnosti jos uvijek vrti u glavi. Hemija u ekipi odlicna, svi igraci zasluzili pohvale za trku, otvaranje i brzo rjesavanje lopte :thumbup:
Kakve duge lopte adukora i sofranca :ljepota:
aBd samo prenijet ovo i u prvenstvu i ne vidim ko bi nas mogao pobjedit regularnim nacinom. Strah me najvise terena po BH stadionima.
1946~

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 feb 2018, 09:46

Idemo sve pobijediti u ligi, osvojiti tu titulu, u evropi napraviti iznenađenje, možemo mi to, nadam se!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 feb 2018, 10:18

Napaćena bordo braćo, počnimo da se nadamo! :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 feb 2018, 10:19

sekac je napisao/la:Izvinjavam se ali jedno pitanje ako može, zašto danas nije igrao Halilović?
A vidim niko nije odgovorio pošto radim nisam upratio je li neka povreda ili nešto drugo ipak hvala vam :thumbdown:
Sarajevo ljubavi moja!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 09 feb 2018, 10:29

sekac je napisao/la:
sekac je napisao/la:Izvinjavam se ali jedno pitanje ako može, zašto danas nije igrao Halilović?
A vidim niko nije odgovorio pošto radim nisam upratio je li neka povreda ili nešto drugo ipak hvala vam :thumbdown:
Dodajmo i to da su današnju utakmicu zbog lakših povreda propustili Herić, Hodžić, Halilović i Bekić. Zvanična stranica.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 09 feb 2018, 10:49

sekac je napisao/la:
Nije igrao zbog lakse povrede
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 09 feb 2018, 10:55

sekac je napisao/la:
Nije igrao zbog lakse povrede

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 feb 2018, 10:59

sekac je napisao/la:
Laksa povreda je u pitanju
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.