FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Blejzer10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Blejzer10 » 09 feb 2018, 00:01

Barbarossa je napisao/la:]
Blejzer10 je napisao/la:Ne pamtim kad je neki igrač imao lažniji odnos statistike i igre od Paulinha.
Pojasni ovo meni laiku molim te?
Pa frajer zabio 8 golova i ima 2 asistencije (ima najbolju statistiku od Barcinih veznjaka), čovjek bi rekao razvaljuje. A kad ga gledaš na terenu, pogubljen frajer totalno. Pozicioniranje nula, konstantno pasovi nazad, o igranju na prvi dodir da ne govorim. Jak je kao stijena ali ni defanzivno ne oduševljava.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 feb 2018, 00:06

Ne zezaj, babuka je najjači kad je bez lopte. To mu je ubjedljivo najbolje oružje kad " biraš od dva zla manje ". :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 00:07

Pa ja na njega nisam ozbiljno ni racunao kao sto nije niko s ovog pdfa cim je kupljen. Golovi i asist su bonus samo.

I budala zna da on nije igrac za naseg sistema, ali htjeli su nesto novo, drugacije i to je to.

Zadnjih par utakmica je bas los, ali na pocetku je bio bas solidan. Do januara negdje.
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 09 feb 2018, 00:10

Xavi se šlepa uz Baghdada Bounedjaha

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 feb 2018, 00:14

Messi je kar.ina bez Xavija i Inieste :kafa:

:rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 feb 2018, 00:18

Derdiyok je napisao/la:Messi je kar.ina bez Xavija i Inieste :kafa:

Xavi i Iniesta su kar.ine bez Busquetsa :kafa:

nastavite niz...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:21

let3 je napisao/la:

nastavite niz...
Busq je kariina bez Gomesa.. :zviz:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 feb 2018, 00:23

Gomes je ka.rina.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 feb 2018, 00:24

AlfredNobel je napisao/la:
let3 je napisao/la:

nastavite niz...
Busq je kariina bez Gomesa.. :zviz:
slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 09 feb 2018, 00:24

Rajaz je napisao/la: Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.
Meni je ovo savršenstvo balansa nekog tima. Igra izgleda tečno, lopta se lahko prenosi iz svoje u zadnju trećinu, nema davljenja oko 16 metara nego se traži rješenje, nazad čvrsto... Dembele i Cutinho će morati naučiti igrati odbranu, jer su obojica tanki što se toga tiče, ako misle da budu starteri.. jer igra i formacija se neće drastično mijenjati zbog njih

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 00:29

sombrero je napisao/la:
Rajaz je napisao/la: Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.
Meni je ovo savršenstvo balansa nekog tima. Igra izgleda tečno, lopta se lahko prenosi iz svoje u zadnju trećinu, nema davljenja oko 16 metara nego se traži rješenje, nazad čvrsto... Dembele i Cutinho će morati naučiti igrati odbranu, jer su obojica tanki što se toga tiče, ako misle da budu starteri.. jer igra i formacija se neće drastično mijenjati zbog njih
Ma presing i zalaganje koje je uveo Mrav je sve. Jeste li vidjeli dogovaranje Suareza i Coutinha kod outa u zadnjim sekundama kojeg igraca da preuzmu ? Strahota :tokralju:
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:32

:mrgreen: :mrgreen:

Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 feb 2018, 00:37

AlfredNobel je napisao/la::mrgreen: :mrgreen:

Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.
Da bacim cigare i nabijem kondiciju i ja bi onako mogao odigrati kao on danas. Al najozbiljnije. Covjek je imao 30 dodavanja natrag a bio krilo.

Najjace je kad je pokusao predriblati out liniju. :lol:

Onaj igrac bi trebao biti kilometrima udaljen od dresa Barcelone. KILOMETRIMA.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:38

NEZVANIČNO: Prozori na autobusu Barcelone su razbijeni od strane navijača Valencije! Osoblje koje se nalazilo u autobusu na sreću nije povrijeđeno!
Pa ebem li vam familiju, ima li ijedan normalan klub u Španiji? Sve divljaci iskompleksirani..

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 09 feb 2018, 00:53

Sukara kao iz najboljih dana, ljubi ga brat, klempu će da nam donese !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 feb 2018, 01:41

:lol: :lol: a je.bi se :lol:

I ja sam se nadao u Gomesa, identicna prica....kont'o proigrat ce nekad, mora nekad proigrati, ako ništa onda zakonom brojeva i matematickom progresijom mora odigrati nekad nešto. I veceras sam se nadao nekim cudim od njega, prizvao golove, jinxao u kontru...ali džaba i nadanje i sve, on najgori pa najgori. Nevjerovatan je, u lošini naravno...nema njemu selameta u dresu Barce.
Prodati na ljeto - pod obavezno.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 01:57

let3 je napisao/la:

:lol: :lol: a je.bi se :lol:

I ja sam se nadao u Gomesa, identicna prica....kont'o proigrat ce nekad, mora nekad proigrati, ako ništa onda zakonom brojeva i matematickom progresijom mora odigrati nekad nešto. I veceras sam se nadao nekim cudim od njega, prizvao golove, jinxao u kontru...ali džaba i nadanje i sve, on najgori pa najgori. Nevjerovatan je, u lošini naravno...nema njemu selameta u dresu Barce.
Prodati na ljeto - pod obavezno.
To je to. :thumbup: :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 09 feb 2018, 01:58

:kafa:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 09 feb 2018, 02:09

Šteta što nema Osasune u ligi ove godine da opet izdominira :mrgreen:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 09 feb 2018, 03:32

Čak tri minute **** ti život. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.