visokohz je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kakav je to rad Bordo TV-a?
Ništa posebno. 1921tv daleko bolja i kvalitetnija, budite barem nekad realni i kraj.
Ma jedi vanago i ti i 1921 tv
Meni je koneTV uzasno seljacki, neki dan su dali Ramovicu da snima satro i intervjuise, malo je reci koliko je to glupo izgledalo a oni stavili sve, lik snima svoje noge u papucama, samprasa na susjednom terenu, slobodanke kako se istezu....a onda njihovi treninzi gdje likovi traze fizicku spremu...ja bi sakrio taj video i da ga je neko snimo....kako je to ofirno koliko su tromi...i onda intervju pun floskula i patetike...najpozitivnije je sto rade izvjestaje cesto i traju dugo...ali eto nije bas neki sadrzaj...
Nasima pod jedan ide ok ove kratki kao intermezzo fol, muzicka pozadina i kratak pregled dana, kamera je znatno bolja , kadar se namjesti i nema puno spontanosti....mislim da trebaju podici minutazu na jedno 15 minuta bar, pogotovo na pripremama, sta fali kadru ekipa na dorucku, ko s kim sjedi itd. To navijace interesuje, necu da citam u novinama onu glupu floskulu atmosfera na zavidnom nivou, pokazi mi, ko radi odvojeno, kako ide juniorima, kako struka komentarise...u busu, itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače