Pa frajer zabio 8 golova i ima 2 asistencije (ima najbolju statistiku od Barcinih veznjaka), čovjek bi rekao razvaljuje. A kad ga gledaš na terenu, pogubljen frajer totalno. Pozicioniranje nula, konstantno pasovi nazad, o igranju na prvi dodir da ne govorim. Jak je kao stijena ali ni defanzivno ne oduševljava.Barbarossa je napisao/la:]Pojasni ovo meni laiku molim te?Blejzer10 je napisao/la:Ne pamtim kad je neki igrač imao lažniji odnos statistike i igre od Paulinha.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne zezaj, babuka je najjači kad je bez lopte. To mu je ubjedljivo najbolje oružje kad " biraš od dva zla manje ". 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa ja na njega nisam ozbiljno ni racunao kao sto nije niko s ovog pdfa cim je kupljen. Golovi i asist su bonus samo.
I budala zna da on nije igrac za naseg sistema, ali htjeli su nesto novo, drugacije i to je to.
Zadnjih par utakmica je bas los, ali na pocetku je bio bas solidan. Do januara negdje.
I budala zna da on nije igrac za naseg sistema, ali htjeli su nesto novo, drugacije i to je to.
Zadnjih par utakmica je bas los, ali na pocetku je bio bas solidan. Do januara negdje.
27.10.2020
Xavi se šlepa uz Baghdada Bounedjaha
Xavi i Iniesta su kar.ine bez BusquetsaDerdiyok je napisao/la:Messi je kar.ina bez Xavija i Inieste![]()

nastavite niz...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Busq je kariina bez Gomesa..let3 je napisao/la:Xavi i Iniesta su kar.ine bez BusquetsaDerdiyok je napisao/la:Messi je kar.ina bez Xavija i Inieste![]()
![]()
nastavite niz...

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Gomes je ka.rina.
AlfredNobel je napisao/la:Busq je kariina bez Gomesa..let3 je napisao/la:Xavi i Iniesta su kar.ine bez BusquetsaDerdiyok je napisao/la:Messi je kar.ina bez Xavija i Inieste![]()
![]()
nastavite niz...

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Meni je ovo savršenstvo balansa nekog tima. Igra izgleda tečno, lopta se lahko prenosi iz svoje u zadnju trećinu, nema davljenja oko 16 metara nego se traži rješenje, nazad čvrsto... Dembele i Cutinho će morati naučiti igrati odbranu, jer su obojica tanki što se toga tiče, ako misle da budu starteri.. jer igra i formacija se neće drastično mijenjati zbog njihRajaz je napisao/la: Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.
Ma presing i zalaganje koje je uveo Mrav je sve. Jeste li vidjeli dogovaranje Suareza i Coutinha kod outa u zadnjim sekundama kojeg igraca da preuzmu ? Strahotasombrero je napisao/la:Meni je ovo savršenstvo balansa nekog tima. Igra izgleda tečno, lopta se lahko prenosi iz svoje u zadnju trećinu, nema davljenja oko 16 metara nego se traži rješenje, nazad čvrsto... Dembele i Cutinho će morati naučiti igrati odbranu, jer su obojica tanki što se toga tiče, ako misle da budu starteri.. jer igra i formacija se neće drastično mijenjati zbog njihRajaz je napisao/la: Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.

27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:

Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.
Da bacim cigare i nabijem kondiciju i ja bi onako mogao odigrati kao on danas. Al najozbiljnije. Covjek je imao 30 dodavanja natrag a bio krilo.AlfredNobel je napisao/la:![]()
![]()
Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.
Najjace je kad je pokusao predriblati out liniju.

Onaj igrac bi trebao biti kilometrima udaljen od dresa Barcelone. KILOMETRIMA.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa ebem li vam familiju, ima li ijedan normalan klub u Španiji? Sve divljaci iskompleksirani..NEZVANIČNO: Prozori na autobusu Barcelone su razbijeni od strane navijača Valencije! Osoblje koje se nalazilo u autobusu na sreću nije povrijeđeno!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Sukara kao iz najboljih dana, ljubi ga brat, klempu će da nam donese !
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
AlfredNobel je napisao/la:![]()
![]()

I ja sam se nadao u Gomesa, identicna prica....kont'o proigrat ce nekad, mora nekad proigrati, ako ništa onda zakonom brojeva i matematickom progresijom mora odigrati nekad nešto. I veceras sam se nadao nekim cudim od njega, prizvao golove, jinxao u kontru...ali džaba i nadanje i sve, on najgori pa najgori. Nevjerovatan je, u lošini naravno...nema njemu selameta u dresu Barce.
Prodati na ljeto - pod obavezno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
To je to.let3 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:![]()
![]()
Sad ozbiljno, bio sam uz Gomesa, hajde reko mora biti nešto u njemu, čekaj da se probudi, čekaj.. I onda skontaš da se ispostavila tačnom činjenica da on jednostavno nije za ovaj stil fudbala. Čovjek se užasno slabo kreće, otkriva, nudi, izbjegavaju ga saigrači itd. U nekom drugom klubu može biti dobar, ali u Barci ne,što i vidimo. Evo i večeras se to pokazalo tako i Valverde ga stavlja samo radi sigurnosti u defanzivi. Napadačke sposobnosti su mu na nivou Zorana Kokota jbt. Što se mene tiče, na kraju sezone slobodno može ići, nema on ovdje ništa više tražiti.![]()
a je.bi se
![]()
I ja sam se nadao u Gomesa, identicna prica....kont'o proigrat ce nekad, mora nekad proigrati, ako ništa onda zakonom brojeva i matematickom progresijom mora odigrati nekad nešto. I veceras sam se nadao nekim cudim od njega, prizvao golove, jinxao u kontru...ali džaba i nadanje i sve, on najgori pa najgori. Nevjerovatan je, u lošini naravno...nema njemu selameta u dresu Barce.
Prodati na ljeto - pod obavezno.

Šteta što nema Osasune u ligi ove godine da opet izdominira 

Čak tri minute **** ti život. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.