FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 08 feb 2018, 22:58

Jbt. sto igramo. Odgledah malo duzi sazetak i pravo sam odusevljen. Velkoski se podmladio koliko trci :)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 feb 2018, 23:00

Meni sve ovo djeluje nestvarno dobro, vidjet cemo kako ce biti u prvenstvu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 feb 2018, 23:02

revolt je napisao/la:Joj kad bi dole pobijedili kamenjare... kakva bi to ludnica bila...

Dobra stvar je sto ekipa nije pretrpila velike izmjene i fakticki je samo unaprijedjena...
Dole ako uzmemo Uskog opalit će nas euforija, bit će 6 milja na Koševu protiv Radnika. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 08 feb 2018, 23:02

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Kakav je to rad Bordo TV-a?
Ništa posebno. 1921tv daleko bolja i kvalitetnija, budite barem nekad realni i kraj.
Ma jedi vanago i ti i 1921 tv

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 feb 2018, 23:05

odlicno ovo idemo dalje , Šabanovic mi se svidja kako igra . neko je pisao prije par dana da promjene muzicku podlogu i promjenise , e ja hocu da vrate jedina zastava moja: . hvala :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 feb 2018, 23:10

ado-hz je napisao/la:Juce malo gledam tekmu Zenit-CZ i komentator spominje da Abraham Frimpong ide na posudbu u Radnicki iz Nisa jer nema mjesta u CZ ove sezone.
Pa dragi Husrefe sto ga ti nisi trazio nama na posudbu kad si neki dan isao CZ u posjetu na pripremama. Kakav bi to tandem bio Adukor - Frimpong, jos obojica iz Gane.
Frimpong moze da igra zadnjeg veznog i stopera kao i nas Adukor :cry: :cry: :cry:
Frimpong je masina. Ovi nasi su ludi ako ga posalju u Radnicki...
Jeste da je konkurencija paklena, ali momak je jedini koji je takve konstitucije da moze cuvati niske i brze napadace! Protiv Krasnodara je odigrao doktorski...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 feb 2018, 23:18

Ništa posebno. 1921tv daleko bolja i kvalitetnija, budite barem nekad realni i kraj.
O čemu ti sad živ bio?! Pa upravo smo ih neki dan ja i @alfred hvalili ovdje. 1921tv radi dobru stvar i ko je šta rekao u vezi njih? Oni imaju par ljudi dok kod nas to sve radi jedan. I zašto ništa posebno? Ovo u zadnje vrijeme je odlično kakav nam je bio kanal i to treba pohvaliti. 1921tv zaista ima daleko najbolje izvještaje s utakmica, ali su im npr. ove reportaže iz Turke za mene čisti amaterizam.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 feb 2018, 23:35

AlfredNobel je napisao/la:@DenchiNL Mislim da ne može. Da nema tog registracijskog roka, mogao bi ti raditi šta hoćeš, ali ovako.. Neka me ispravi neko ako griješim.

.
Moze se registrovati svaki igrac koji je papire da je slobodan zavrsio prije kraja prelaznog roka kod nas

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 08 feb 2018, 23:35

Memara je napisao/la:
O čemu ti sad živ bio?! Pa upravo smo ih neki dan ja i @alfred hvalili ovdje. 1921tv radi dobru stvar i ko je šta rekao u vezi njih? Oni imaju par ljudi dok kod nas to sve radi jedan. I zašto ništa posebno? Ovo u zadnje vrijeme je odlično kakav nam je bio kanal i to treba pohvaliti. 1921tv zaista ima daleko najbolje izvještaje s utakmica, ali su im npr. ove reportaže iz Turke za mene čisti amaterizam.
Ne pratim baš ove ostale objave, izvinjavam se ovako usput. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 feb 2018, 23:38

Kako dobro igramo kad nema pritiska :mrgreen:
ZZ

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 feb 2018, 23:46

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne pratim baš ove ostale objave, izvinjavam se ovako usput. :bih:
Samo opušteno, biće BordoTV dosta bolji. Mislim da sutra ide intervju sa Adukorom a na proljeće stream iz kampa i utakmice akademaca. :thumbup:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 09 feb 2018, 00:01

Titula titula, slavit ce se titula ... :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 feb 2018, 00:10

Šta je ovo ljudi, niko Miću da pohvali, samo ga Denchi spomenu malo. Po ovome klipu, on mi prvi skrenu pažnju, sjajan potez na početku videa kad ga fauliraše na liniji šesnesterca, rastrčan, borben, pravo dobar. Meni on djeluje kao neko ko može strašno napredovati i napraviti odličnu karijeru, istina, do sada kod nas nije ništa pokazao, mene je razočarao svojim igrama ali njemu treba dati još šansi i sigurno će ih iskoristiti.

Kakav god Šofranac bio, neće biti lošiji od Novakovića, siguran sam. I on je po ovom izvještaju jako dobro odigrao i optimističan sam u vezi s njim, mislim da će biti pravo pojačanje. Crepulja mi djeluje kao Modrić, mal, brz, okretan, dijeli lopte ko rukom, mogao bi on biti novi Cimirot.

Idemo dalje, sa Božijom pomoći vratiti se i nastaviti se spremati za Široki, nadam se da ćemo uspjeti tog beka dovesti i onda bi to bilo i više nego solidno. :bih: :bih:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 feb 2018, 00:21

marconato je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Juce malo gledam tekmu Zenit-CZ i komentator spominje da Abraham Frimpong ide na posudbu u Radnicki iz Nisa jer nema mjesta u CZ ove sezone.
Pa dragi Husrefe sto ga ti nisi trazio nama na posudbu kad si neki dan isao CZ u posjetu na pripremama. Kakav bi to tandem bio Adukor - Frimpong, jos obojica iz Gane.
Frimpong moze da igra zadnjeg veznog i stopera kao i nas Adukor :cry: :cry: :cry:
Frimpong je masina. Ovi nasi su ludi ako ga posalju u Radnicki...
Jeste da je konkurencija paklena, ali momak je jedini koji je takve konstitucije da moze cuvati niske i brze napadace! Protiv Krasnodara je odigrao doktorski...
Pa ako ga vec salju u taj Radnicki, bolje bi mu bilo kod nas milion puta :D

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 09 feb 2018, 00:23

Mene samo strah šta će biti kad dođu na ove naše livade i pašnjake.. Trebali bi mi prvi dio priprema u turskoj, a drugi na nekakvu oranicu.
4.10.2009.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:24

Memara je napisao/la:
Dobar im je kanal, nema šta. Đasvi mi se kod njih to što imaju duge klipove, dosta finog sadržaja. Dok s druge strane, kod nas to izgleda puno ljepše i profesionalnije, pogotovo ova slika, ali i kadrovi su odlični. Samo je mana što su neaktivni, više bi volio kad bi snimali treninge i te stvari, svaka dva dana po video. Ali, hajde..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2018, 00:31

moj uzor-S.G je napisao/la:Kako dobro igramo kad nema pritiska :mrgreen:
Samo da ih po povratku i ovaj atmosferski ne pocne gusiti. :pray:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 feb 2018, 00:35

Mićo je odličan na pripremama, vidi se da ga je Husref preporodio. Ono što sam još zapazio je to što nijedan igrač nije bio loš na ovim pripremama, osim Hodžića, koji je meni iskreno balvan. Ja ne znam šta je s tim likom.. Ostali su, po meni, bili odlični i svako je dobio prolaznu ocjenu. Kuzmanoviću i Rahmanoviću su izgleda najbolje pale ove pripreme, ekstra su se uklopili.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 09 feb 2018, 00:39

Ne treba se previse zanositi. Lijepo ovo sve izgleda, ali prvenstvene utakmice su nesto sasvim drugo. Listica je bolja od svih ovih ekipa sa kojima smo igrali u Turskoj, a i teren im je losiji, zato mislim da bi i bod kod njih bio dobar.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 feb 2018, 00:41

Stvarno takticki presing radimo dobro, samo mi se cini da nema tih lopti po zemlji izmedu igraca u prostor i cinimi se da nejdu bas u duele ni sa 50% njihove mogucnosti. Nadam se da nije radi umora treninga vec striktno radi straha od povrede. Mora se igrat vise muski posto bjezanje iz duela plus blato plus hladnoca kisa i lose sudije bi mogle bit kobne po nas ako se bude vako mlako igralo. MORA BIT ZUSTRINE mnogo vise. Ko je igro broj 4 kako je ono fino odradio na pocetku utakmice na ivici sesnesterca.

Sve u svemu izgledamo ok samo bi zelio vidjet jos jednu utakmicu prije prvenstva na kaljuzi ko gradaccu ili sugavici.
Posto po perziskom tepihu i zlatkovic izgleda ko maradona

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, plisek, Proximic, Vedolami1 i 50 gostiju.