Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakav bolan vršnjak čovjek mi može dedo biti hahahaha nego mi pomogo onaj iznad što napisa ćini mise DŽejms Miler!A malo se i zna jbg-alegenda reala je napisao/la:jeste Johnny Weissmüller
Kako sekac neće znati oni skoro pa vršnjaci.
ma teška ti ova pitanja da se nije igralo u Zagrebusarajlija89 je napisao/la:jedina finalana utakmica u povjesti Kupa SFRJ koja se igrala van Beograda ili da nije bio dvomec???![]()
Ma teško da bi i Devil ovo znao ,ali neka su teška da se šta nauči iz prošlosti .sarajlija89 je napisao/la:U splitu se igralo...jesu teska al eto,mozda neko zna
haj probajte![]()
sekac tacno...![]()
Ma ja učio Francuski ,a neznam ni jedan bleknuti.djonla je napisao/la:kako se ne sjecate Vaismilera, bio je u onim knjiga za engleski jezik sto smo ucili u osnovnoj hahahaha....on je koliko znam prvi koji je otplivao 100m ispod 1 minute
Strijelac možda Bobek ,ali mi se čini da sam čuo od jednog čovjeka neki dan da je neko drugi nešto pričali o strijelcima ,sarajlija89 je napisao/la:Al zato ja znamhehe
al sto kazes moze se dosta naucit...
nego...da nastavimo...kad smo vec kod te SFRJ lige
Prvi profesionalni sampion Jugoslavije u fudbalu???
najbolji strijelac svih vremena bivse zajednicke lige???
Hajduk mislim ...sarajlija89 je napisao/la:Al zato ja znamhehe
al sto kazes moze se dosta naucit...
nego...da nastavimo...kad smo vec kod te SFRJ lige
Prvi profesionalni sampion Jugoslavije u fudbalu???
najbolji strijelac svih vremena bivse zajednicke lige???
n0body je napisao/la:Evo jedno pitanje od mene :
Najbolji strijelac Hull City-a svih vremena ?
Tuzla , Blaz Sliskovicsekac je napisao/la:Može li jedno od mene Svjetlana Kitić je iz kojeg grada i za koju je poznatu lićnost bila udata?
Grad mislim Tuzla nisam siguran, udata za Blaža Sliškovićasekac je napisao/la:Može li jedno od mene Svjetlana Kitić je iz kojeg grada i za koju je poznatu lićnost bila udata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.