FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Raul_64
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2010, 22:40

bparena je napisao/la:5:1 odlican rezultat - sad da vidimo frankove :mrgreen:

p.s. eto kolko me je interesovalo ni ne znam ko je igrao protiv lyona...
čuj Frankove...čestitam :!:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 14 sep 2010, 22:41

catalonia je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la: moja skromna prognoza je 4:1 za barsu :mrgreen: :mrgreen:
zamalo pogodi :)
.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 sep 2010, 22:42

ova mesijeva asistencija na kraju ko slag na tortu..nema se igra sta puno komentarisati,perfektno je odigrano.moglo je i bez onog gola ali nema veze..
mirne duse se moze reci da smo jos ovoliko golova mogli dati,bas cista zajebacnija je bila pri kraju..
zadovoljan sam i igrom i rezultatom i ovo moze biti dobro zagrijavanje pred okrsaj u madridu...
igrac utakmice po meni je messi,prvenstveno zbog golova i na kraju ove fenomenalne asistencije,mada su svi bili sjajni,posebno xavi...
i jos nesto
ja bi volio kad bi messi ove penale malo jace pucao,to nisam do sad nikad vidio,kad god je pucao bilo je nesto mlako,jbg tako su golmanima vece sanse da mu odbrani..jes precizno,mada ovo vcrs nije vidilo preciznog ali ipak jacina je jacina... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 sep 2010, 22:42

U 23.20 ima snimak na BHT-u.

Sto se tice utakmice,odlicno,prezadovoljan sam.Totalna dominacija,lijepih akcija je bilo,samo onako kako to Barca zna.Messi majstor,nema se sta vise ni reci,samo steta sto nije zabio iz penala,pa da bude jos jedan het-trick.Xavi perverzan pas kod prvog gola.

Odlicna igra,visoka pobjeda,bas ono sto je trebalo,da se u sljedece utakmicu udje sa boljim raspolozenjem.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 sep 2010, 22:44

catalonia je napisao/la:
catalonia je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la: moja skromna prognoza je 4:1 za barsu :mrgreen: :mrgreen:
zamalo pogodi :)
haj fala hehe,al ja se nesjecam da sam to napisao :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 sep 2010, 22:46

do dalje - pozdrav svima od mene ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 sep 2010, 00:11

Zaista sjajna igra. Važno je da se baš ovako dobro odigralo da ne bi došlo ni do kakve krize igre ili rezultata pred veoma važnu i tešku tekmu za vikend.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 sep 2010, 00:22

Bas tako.Vazna pobjeda koja donosi bolje raspolozenje kod igraca.

A evo ko nije gledao utakmicu,neka pogleda golove

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2010, 00:38

Definitivno najbolji igrač ( Messi ) ! ;)

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 sep 2010, 00:40

Xavi je tu glavni i mozak ekipe bez njega nema Messia i ostalih.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2010, 00:42

juznjak> je napisao/la:Xavi je tu glavni i mozak ekipe bez njega nema Messia i ostalih.
Ne bih se složio. Xavi je izašao oko 70 minute a Barca je nastavila da dominira. Messi 2 gola i asistencija ( možda priznaju i onu drugu ) :P

Stoji to da je mozak i glava ekipe ali po mom' skromnom mišljenju nije tačno da kada nema njega nema Messija i ostalih. :?

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 sep 2010, 00:43

jeste hina otresli
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 sep 2010, 00:44

juznjak> je napisao/la:Xavi je tu glavni i mozak ekipe bez njega nema Messia i ostalih.

Inijesta je mozak - xavi genije - messi carobnjak ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 sep 2010, 00:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:Definitivno najbolji igrač ( Messi ) ! ;)
cuj od kud ti to :D

ti ko da si bio na putovanju 5 god i ko da si se vratio s Jupitera maloprije.

p.s. naravno malo sale - pozdrav kolega ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 sep 2010, 00:50

bparena je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Definitivno najbolji igrač ( Messi ) ! ;)
cuj od kud ti to :D

ti ko da si bio na putovanju 5 god i ko da si se vratio s Jupitera maloprije.

p.s. naravno malo sale - pozdrav kolega ...
Prošla sezona je bila perfektna ali je Xavi dominirao. A čini mi se ( koliko sam upućen ) da je 2 sezone ( nekad' prije ) imao dosta problema sa ozljedama :?

Ma šale nikad' dosta. Ima još onih koji pričaju Rooney najbolji, Drogba najbolji, Lampard, C.Ronaldo a samo je jedan čarobnjak. :mrgreen:

Pozdrav.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 sep 2010, 01:03

Tako je :D 8-)

Da se malo osvrnem da Villu.Dobar je stvarno,moze on i dosta bolje naravno,ali vremenom ce to doci ako Bog da.Covjek se jako dobro krece,ne komplikuje,brz protok lopte je sa njim,bas ono sto treba ovoj Barci.

Moglo se i veceras vidjeti ono sto sam pisao u vezi napada.Villa je poceo kao istureni napadac,a vise vremena je provodio na krilu,dok je Messi vise bio u sredini,Pedro po strani.Dakle,stalne rotacije se prave u napadu,izmjene mjesta,sto djeluje veoma zbunjujuce za protivnika.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2010, 01:06

mene pedro pocinje zivcirat, bogami ako iko zna komplikovat to je on.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 sep 2010, 01:10

Ne komplikuje on previse,ali trebao bi malo brze se oslobadjati lopte.Al situacija u 2. poluvremenu,covjek ide sam na golmana,2 metra od njega,on ga ide driblat :D Umjesto da je samo opali po golu,mora uci.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 sep 2010, 01:12

nidjo_barca je napisao/la:Tako je :D 8-)

Da se malo osvrnem da Villu.Dobar je stvarno,moze on i dosta bolje naravno,ali vremenom ce to doci ako Bog da.Covjek se jako dobro krece,ne komplikuje,brz protok lopte je sa njim,bas ono sto treba ovoj Barci.

Moglo se i veceras vidjeti ono sto sam pisao u vezi napada.Villa je poceo kao istureni napadac,a vise vremena je provodio na krilu,dok je Messi vise bio u sredini,Pedro po strani.Dakle,stalne rotacije se prave u napadu,izmjene mjesta,sto djeluje veoma zbunjujuce za protivnika.
Upravo zbog tih osobina paše perfektno u Barcinu igru i ja sam prošlog ljeta bio pravo ljut na upravu kluba jer nisu uložili više truda u njegovo dovođenje, a doveli su Ibrahimovića za kog se moglo pretpostaviti da neće donijeti potrebne karakteristike. Ne kažem da on nije dobar igrač, ali Villa daleko bolje odgovara Barcinom stilu igre. Siguran sam da će se već za kratko vrijeme pokazati kao odlična investicija.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2010, 01:15

nidjo_barca je napisao/la:Ne komplikuje on previse,ali trebao bi malo brze se oslobadjati lopte.Al situacija u 2. poluvremenu,covjek ide sam na golmana,2 metra od njega,on ga ide driblat :D Umjesto da je samo opali po golu,mora uci.

ha o tome i pricam. kad se sjetim njemacke :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.