FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 08 feb 2018, 15:31

HPCompaq je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Muminovic, Hadzic, Markovic

Terzic, Salihovic, Tipuric, Beganovic, Skahic, Mehmedagic, Ignjatovic, Ivetic, Lazevski

Rustemovic, Omic, Maksimovic, Grahovac, Music, Mijic, Osmanagic, Weitzer, Todorovic

Smajic, Husic, Bekic. Nezz jesam li profulao koga od ovih juniora. Omerovic, Hodzic, ili na koga ce sve racunati
Fulio si Hrvanovića, Sampras ga je falio posle priprema. :thumbup:
juniori Hrvanovic i Armin Hodzic te Omerovic i D.Hodzic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 feb 2018, 15:32

I kada dodas na to skoro 2.5 miliona prihoda koje vec imamo, to je ozbiljna cifra da se bude u vrhu
Niko, niko, samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2018, 15:33

katarakta je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel za dva dana sjednica i novi statut ?? Rekose mjesec nakon ove,dokle se doslo ??

Ili ce biti izgovor kako nam sad ne trebaju nove turbulencije pred pocetak borbe za opstanak ?
Jesil zainteresovan za mjesto predsjednika UO. Zakazes sjednicu, tu se obicno mlati iz supljeg u prazno, kao i ovdje na forumu. Onda ruke dignu oni sto banke nemaju i oni opet macka izaberu, jer trenutno nema nikog drugog. Bolje da pricamo o igracima, rasporedu itd. U klubu ipak nesto funkcionise, placene pripreme, u Turskoj nema na teku, dolaze pojacanja, potpisuju se ugovori s juniorima, akobogda da prodamo nekog na ljeto i osvojimo Kup. Bila bi to fina lova
Zasto da ne,boli me briga,dodjem naklepam love ionako grad finansira,nemas nikakve odgovornosti.. pa pricamo o igracima itd..samo proslog mjeseca se pricalo da je nova sjednica za mjesec i da ce tu biti prezentovan novi statut kluba,samo pitam dokle se doslo po pitanju sjednice i statuta,nisam nista krivo rekao,niti sam ja izjavio da je sjednica za mjesec.. O kakvim pojacanjima pricas,za mene su samo Rustem i Ivetic "pojacanja",ovo ostalo prinove,valjda ne podbace kao Kalezic ili Tandir !

Kako da prodamo igraca na ljeto,kada jednog Ordagica pustamo dzaba u Norvesku ili Krpica u Iran ,a navodno je pod ugovorom ili Zeca u Zelju ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 feb 2018, 15:34

Nemamo mi logistike vise da budemo u vrhu pa makar imali 5 mil KM budzet sve dok budu ovako mislili da guraju biti ce daleko od borbe za Evropu iz godine u godinu.
Kup nije nikakav dokaz uspjeha do ovog polufinala jer se tu doslo preko nizerazrednih ekipa.

Klub treba imati ili bogatog vlasnika ili dobru administraciju i uposlenike. Mi nemamo ni jedno ni drugo, kod nas kada se potrose pare nije niko kriv. Samo Jovo nanovo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 feb 2018, 15:36

I ovaj Weitzer ima usmeni dogovor tek. Ako se i ovo izjalovi...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 feb 2018, 15:37

tuzlak1987 je napisao/la:Nemamo mi logistike vise da budemo u vrhu pa makar imali 5 mil KM budzet sve dok budu ovako mislili da guraju biti ce daleko od borbe za Evropu iz godine u godinu.
Kup nije nikakav dokaz uspjeha do ovog polufinala jer se tu doslo preko nizerazrednih ekipa.
Mlatili smo Zelju, Sarajevo, pa nas u finalu razvali Radnik. Nemam ja nista protiv ni da u polufinalu bude Zvijezda09.
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 feb 2018, 15:39

wobly92 je napisao/la:I ovaj Weitzer ima usmeni dogovor tek. Ako se i ovo izjalovi...
Pa nacelno su dogovorili. Znaci treba da dodje i potpise
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 feb 2018, 15:40

katarakta je napisao/la:I kada dodas na to skoro 2.5 miliona prihoda koje vec imamo, to je ozbiljna cifra da se bude u vrhu
Problem je samo da li znaju biti u vrhu....
Dokazali su da i sa 2.5 miliona ne znaju...A Radnik sa 500 000 uze kup.
Ako njima treba 4 miliona i 500 000 minusa svake godine za taj vrh gori su od Azmira tri put...
Bum vidjeli. ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 feb 2018, 15:42

katarakta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nemamo mi logistike vise da budemo u vrhu pa makar imali 5 mil KM budzet sve dok budu ovako mislili da guraju biti ce daleko od borbe za Evropu iz godine u godinu.
Mlatili smo Zelju, Sarajevo, pa nas u finalu razvali Radnik. Nemam ja nista protiv ni da u polufinalu bude Zvijezda09.
E pa u ligi takvih ekipa nema, Sarajevo ima ustrojeno sve od omladinskog do prvog tima i administraciju, isto Zeljeznicar ima neki niz funkcija gdje kada jedna osoba ode onda klub funkcionise i dalje, Zrinjski isto ima ustrojeno sve, Siroki ima sve uredjeno.
To kada se realno pogleda onda se moze primjetiti da se nema potrebe nadati nekim titulama i uspjesima, boriti cemo se za opstanak i tu nam je mjesto dok je ovakav klub.

Meni nije zelja da samo uzmu kup pa da naredne sezone opet sisamo veslo, vec da se rijesi sudbina Tusnja i Slobode za sva vremena i da se svi mogu posvetiti samo tome da prate utakmice. A da klub ima svoj OP, administraciju i godisnji budzet za igrace da sklopi pristojnu ekipu. Pa da se sve to na kraju predstavi PRAVIM FINANSIJSKIM IZVJESTAJEM.
Do tada ovo je pravo seljacki sve kao i u doba Azmira i Sabovica.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 feb 2018, 15:55

Sutra protiv Zvijezde:
Hadzic
Terzić Tipurić Ignjatović Ivetić
Grahovac Rustemović Osmanagić Todorović
Bekić Smajić
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 feb 2018, 15:57

HPCompaq je napisao/la:Sutra protiv Zvijezde:
Hadzic
Bekić Smajić
Sto Hadzic svega ti :eh:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 feb 2018, 16:00

solinas je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:Sutra protiv Zvijezde:
Hadzic
Bekić Smajić
Sto Hadzic svega ti :eh:
Ma vjerovatno će njega staviti sutra, a Azir će imati šansu u prvenstvu :salut:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 feb 2018, 16:02

Ma Radnik, Krupa, Mladost su dobri primjeri. Samo ne treba zanemariti ni too da Bijeljina daje love kao i Tuzla. I nece igraci igrati u Slobodi za lovu koju tamo imaju. To je tako. I oni su u velikoj prednosti jer su bez apsolutno ikakvog pritiska, sto medijskog, navijackog, menadzerskog, lihvarskog
Niko, niko, samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2018, 16:04

Jos sutra se mogu registrovati igraci koje smo doveli za nastavak sezone ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 feb 2018, 16:06

harry_90 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel za dva dana sjednica i novi statut ?? Rekose mjesec nakon ove,dokle se doslo ??

Ili ce biti izgovor kako nam sad ne trebaju nove turbulencije pred pocetak borbe za opstanak ?
Jesil zainteresovan za mjesto predsjednika UO. Zakazes sjednicu, tu se obicno mlati iz supljeg u prazno, kao i ovdje na forumu. Onda ruke dignu oni sto banke nemaju i oni opet macka izaberu, jer trenutno nema nikog drugog. Bolje da pricamo o igracima, rasporedu itd. U klubu ipak nesto funkcionise, placene pripreme, u Turskoj nema na teku, dolaze pojacanja, potpisuju se ugovori s juniorima, akobogda da prodamo nekog na ljeto i osvojimo Kup. Bila bi to fina lova
Zasto da ne,boli me briga,dodjem naklepam love ionako grad finansira,nemas nikakve odgovornosti.. pa pricamo o igracima itd..samo proslog mjeseca se pricalo da je nova sjednica za mjesec i da ce tu biti prezentovan novi statut kluba,samo pitam dokle se doslo po pitanju sjednice i statuta,nisam nista krivo rekao,niti sam ja izjavio da je sjednica za mjesec.. O kakvim pojacanjima pricas,za mene su samo Rustem i Ivetic "pojacanja",ovo ostalo prinove,valjda ne podbace kao Kalezic ili Tandir !

Kako da prodamo igraca na ljeto,kada jednog Ordagica pustamo dzaba u Norvesku ili Krpica u Iran ,a navodno je pod ugovorom ili Zeca u Zelju ?
Vrlo jednostavno. Odakle su dosli Kalezic i Zilkic i kakav su CV imali, a kakav imaju ovi. Poredis Bekica i Tandira. Smijesno.
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 feb 2018, 16:30

katarakta je napisao/la:Ma Radnik, Krupa, Mladost su dobri primjeri. Samo ne treba zanemariti ni too da Bijeljina daje love kao i Tuzla. I nece igraci igrati u Slobodi za lovu koju tamo imaju. To je tako. I oni su u velikoj prednosti jer su bez apsolutno ikakvog pritiska, sto medijskog, navijackog, menadzerskog, lihvarskog
:?: :?: :?: :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 feb 2018, 16:32

Nego, Krupa se osipa, dobra vijest za Kup.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 feb 2018, 16:36

solinas je napisao/la:Ekipa je beton ako i ovi potpisu...
samo Salihovica i ovog Musica se trebalo rijesiti i za te pare dovesti jednog dobrog...........i Skahica koji je vjecito povrijedjen....sale ne zna......Music ne zna.
Upravo tako.

A Music pogotovo nije nam trebao ni pod razno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 feb 2018, 16:37

Ma mi cemo Zelji na megdan revans na Grbavici.Standardno...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 feb 2018, 16:42

solinas je napisao/la:Ma mi cemo Zelji na megdan revans na Grbavici.Standardno...
Mene strah da se ne stima Krupi protiv sudija i saveza valja imati duplo jaču ekipu da prođeš, a zeljanu cemo otresti glat.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.