Pamuk se vec sadiChinaglia je napisao/la:Senco dovodi Uchea u Slobodu, a njegova familija ce radit u Tom Cat-u na crno![]()
jeftina radna snaga
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
Ganaci !!wobly92 je napisao/la:De reci nam ko je ovaj iz Gane?SALT je napisao/la:Hajmo strucnjaci, imate neke bolje ideje, komentare, ili mozda neku cinjenicu? Zalosno je citati neke komentare, gubitak vremena,samo se pitam da li su Dzidic i Karic bili i ostali pojacanja o kojima cete trositi svoje dragocjeno vrijeme
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Predsjednik uvjeravao da je Kouadio naš. ĐE? I gdje ces ih poreditHPCompaq je napisao/la:Dok zvanično ne potpiše i bude predstavljen na Tušnju, tek tada možemo reći da imamo "pojačanje".Bilo je i prije ovakvih bombi pa se odjednom izjalovi, isto kao što je presjednik uvjeravao da je Kuadio naš. :samokažem
Niko, niko, samo Sloboda
ako camuge dodju, posjeta ce znatno porasti, oni ce nam doci kao atrakcija :lol:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
haj kakve su nam crnce u proslosti dovodili na testne utakmice ne mogu bit gori da ga ****
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Joj kad se sprijatelje s onom dvojicom iz OKK, ima ludnica po klubovima i gradu da bude. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Bio je jedan crnac Mahi ako se sjeća ko. Sa Suljom jaran bio opasan. Mislim da je jednom ušao u igru u 93 minuti
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
odoh pogledat The Wolf of Wall Street, nafurao me Senco s ovim kurcenjem :cool:
Nwofor je postigao usmeni dogovor sa predsjednikom Slobode Senadom Mujkanovićem, a transfer bi mogao da se realizuje u narednim danima.
Međutim, ova cijela priča ostavila je u čudu Makedonce. Tamošnji Gol.mk prenosi ovu informaciju i navodi kako je Vardar ostao bez planiranog pojačanja. Nigerijac je bio velika želja Vardara, ali izgleda da će Tuzlaci “ukrasti” pojačanje ovogodišnjem učesniku Evropa lige.
Međutim, ova cijela priča ostavila je u čudu Makedonce. Tamošnji Gol.mk prenosi ovu informaciju i navodi kako je Vardar ostao bez planiranog pojačanja. Nigerijac je bio velika želja Vardara, ali izgleda da će Tuzlaci “ukrasti” pojačanje ovogodišnjem učesniku Evropa lige.
Poslije pogledaj i Inception, ono ko budiš se iz sna i sve je bila lažChinaglia je napisao/la:odoh pogledat The Wolf of Wall Street, nafurao me Senco s ovim kurcenjem
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ukrademo Semira Musica Zrinji, navijaci Slobode se smiju
Senci pukne film i ukrade pojacanje Vardaru, STA CE HEJTERI SADA RECI
Senci pukne film i ukrade pojacanje Vardaru, STA CE HEJTERI SADA RECI
gledao sam tajwobly92 je napisao/la:Poslije pogledaj i Inception, ono ko budiš se iz sna i sve je bila lažChinaglia je napisao/la:odoh pogledat The Wolf of Wall Street, nafurao me Senco s ovim kurcenjem :cool:
no ako me sjecanje dobro sluzi, u The Wolf of Wall Street sve propadne na kraju, takav kraj ce i Senco imat, pasti ce u stilu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kakav je ovo mentalni bolesnik kad je pored Vardara nama došao, odnosno treba doći. 
Fakat me zanima šta su mu naši obećali.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
PA STA SE OVO DESAVAAAAAAAAAAA
SENCO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
SENCO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
nemoj slucajno da sam te vidio na tribinama, ni tebe ni tvoje jatakeProbisvjet je napisao/la:
znam da cete htjeti doci sada kada dodju camuge :opaopa:
Pa čitaj, rabotnu vizu ne može dobit doleAerials je napisao/la:Kakav je ovo mentalni bolesnik kad je pored Vardara nama došao, odnosno treba doći.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nije dobio radnu dozvolu da ide u Vardar, pa lijepo sam rekao, zaposlit ce ga Senco u Tom Cat-u :lol:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.