BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Doktorski mec, bravo Mirzete! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Znao sam zivota mi da ce ga dobiti
Mirzete majstore

Mirzete majstore

yebem ti sport, unistit ce me..ja u ovim godinama drhtim ko prut na mirzine poene.
strasan mec, nisam smio nista pisati da ga ne ureknem ali ovo je, Boga mi, golemo, strasno.
svaka cast mirzete i halali na nekim ruznim rijecima podjahkad haha...
idemo sutra odmoriti pa pokusati do jos jednog iznenadjenja i zeljenog cilja.
strasan mec, nisam smio nista pisati da ga ne ureknem ali ovo je, Boga mi, golemo, strasno.
svaka cast mirzete i halali na nekim ruznim rijecima podjahkad haha...
idemo sutra odmoriti pa pokusati do jos jednog iznenadjenja i zeljenog cilja.

Evo njega jako blizu ulaska u top100 jedna pobjeda jos je daleko od toga,hajde Mirzoni mozes ti to 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore. Strašan meč, rutinski dobi Kohlija. Idemo dalje. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravo Mirza , jedna pobjeda još i u top 100
Bravo Mirza, lijep meč. Onako rutinski kao da si ti Kohli a on Bašić.
Skoro 500 poena. Aferim
Skoro 500 poena. Aferim

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- legenda reala
- Kontakt:
Na kog ide sad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
u petak protiv pobjednika meca marterer -sousa.legenda reala je napisao/la:Na kog ide sad
idemo ABD do wawrinke, ako on izgura

Navijati da Klizan rijesi nedovoljno spremnog Wawrinku i idemo u finale.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dzumhur je doktor sto se tice ovih terena. Ne daju covjeku na centralni ni kad je 4.nosioc sve dok ne budu primorani 
Sutra teren 1 Dzumhur i nekakva dva dubla a svi ostali na centralnom

Sutra teren 1 Dzumhur i nekakva dva dubla a svi ostali na centralnom

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Bravo Mirza.Sutra konacno dan odmora pa na Marterera ili Sousu .Mislim da je Marterer blizi pobjedi mlad zanimljiv igrac osvojio prosle godine celendzer u Banjaluci.U odlicnoj je formi na pocetku godine, uslovi u Sofiji mu sigurno vise odgovaraju nego portugalcu.Uglavnom velika sansa za Mirzu i vjerujem da ovu sansu neće propustiti.

Trenutno 115-i, može biti pomjeranja, sa pobjedom može otići na 99-o ako se poklope ostali rezultati (minimum 106-107

Zadnja izmjena: Esport, dana/u 07 feb 2018, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Koja je to stranica?Esport je napisao/la:
Trenutno115-i, može biti pomjeranja, sa pobjedom može otići na 99-o ako se poklope ostali rezultati
FK Sarajevo !
Atp live ranking eu @ badel
Nmg da vjerujem u nedjelju i ponedjeljak lik mrtav mal ga lazov ne izbaci visio je opasno anu petak igra za ranking karijere i top 100 a ne bi me cudilo da ga marterer otrese ko slinu u petak mada od njega fskat ne znas sta da ocekujes.
Nmg da vjerujem u nedjelju i ponedjeljak lik mrtav mal ga lazov ne izbaci visio je opasno anu petak igra za ranking karijere i top 100 a ne bi me cudilo da ga marterer otrese ko slinu u petak mada od njega fskat ne znas sta da ocekujes.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ove ili naredne godine me ne bi iznenadilo ni da udjemo u svjetsku grupu davis cupa...majke mi...
Naravno da nismo favoriti za to,al obojica znaju odigrati ludacki,ako se to potrefi za jedan,dva vikenda...nista nije ne moguce
Naravno da nismo favoriti za to,al obojica znaju odigrati ludacki,ako se to potrefi za jedan,dva vikenda...nista nije ne moguce
Nadam se da je nas "nehljebovac" shvatio da moze da igra tenis na visokom nivou, jer u jednoj godini dobiti igrace kakvi su Sepi, Kohli i Lopez ne moze biti bas sreca. Gledao sam rezultate iz prosle godine i vidio da do sljake Mirza brani oko 122 boda mozda malo vise ili manje, nadam se da ovo nije trenutno i da ce ozbiljno pristupiti ovim dvoranskim turnirima dok ih ima. Ne bi me cudilo da otkaze ch sledece sedmice ako ovdje dodje do sf-a. Uglavnom posle ima Bergamo gdje ce biti prvi nosilac i taj turnir mora sebi postaviti kao inperativ za osvajanje. Uglavnom ako citas forum skontaj se malo mozes ti fine love uzet od ovog sporta 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Čestitke Mirzi, nije mala stvar dobiti Kohlija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Damir je krenuo u svom stilu break pa izgubi servis.
Kada se zagrije uzima ovo..
Kada se zagrije uzima ovo..