FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la AlfredNobel » 07 feb 2018, 00:01

Rijetko koji će odbiti Barcu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 feb 2018, 00:31

AlfredNobel je napisao/la:Rijetko koji će odbiti Barcu..
Kad se trazio rezervni napadac, na desetine ih odbise. Jedva Paca uganjali. Igrac koji ima ambicije u karijeri, tesko ce prihvatiti zacementiranu klupu, pa makar bila i Barcina.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 feb 2018, 03:12

Evander je napisao/la:
Igrac koji ima ambicije u karijeri, tesko ce prihvatiti zacementiranu klupu, pa makar bila i Barcina.
Bi Said 100% :!:
Paco punic buy, ja bih za rezervnog volio vidjeti visocijeg napadača. Llorente i ti fazoni.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 feb 2018, 13:25

Ko biva vrlo izgledno da bi luis enrique mogo preuzeti celzi i to prije meceva protiv nase hehehe, e sto bi to bilo zanimljivo gledati nadmudrivanje njega i valverdea

a uslov mu da na ljeto dovedu suareza, sto bi i za nas moglo biti dobro ako suki naravno pozeli otici, dobijas grizmana, odlazi suki dok se jos mogu vlike pare uzeti i kad vec ulazi u pozne godine

nije bas da vjrujem u taj scenario, al ne bi bilo lose, moguce da bi on otisao za vecu platu jer vec ulazi u pozne godine kad dosta znaci prejak ugovor, a ako odigra do kraja ove sezone, ispratit ga uz sve počasti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 feb 2018, 13:50

Ne gine im petarda ako ih taj preuzme.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 feb 2018, 14:16

Romariooo je napisao/la:Ko biva vrlo izgledno da bi luis enrique mogo preuzeti celzi i to prije meceva protiv nase hehehe, e sto bi to bilo zanimljivo gledati nadmudrivanje njega i valverdea

a uslov mu da na ljeto dovedu suareza, sto bi i za nas moglo biti dobro ako suki naravno pozeli otici, dobijas grizmana, odlazi suki dok se jos mogu vlike pare uzeti i kad vec ulazi u pozne godine

nije bas da vjrujem u taj scenario, al ne bi bilo lose, moguce da bi on otisao za vecu platu jer vec ulazi u pozne godine kad dosta znaci prejak ugovor, a ako odigra do kraja ove sezone, ispratit ga uz sve počasti
Kakav Enrique, ostaje Conte bar od marta. Jedino da ih bas poderemo u prvoj tekmi nekim visokim rezultatom, onda je moguc odlazak. A oni izmedju te 2 tekme imaju bas bas bas zayeban raspored,doslovno nemaju odmor i igraju protiv TOP timova i to treba maksimalno iskoristiti.

Ako ne prodjemo ovaj Chelsea ( na bilo koji nacin, bilo kojim rezultatom) onda treba ugasit klub definitivno.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 feb 2018, 14:43

ne znam, celzi jest ocajan, no ja imam neki predosjećaj da ce biti gutavo protiv njih,najvise problema smo uvijek i imalo protiv tih ekipa koje nemaju neku igru i onda bas protiv nas se brane ko teočak, golmani se razbrane, nasi se izmasaju... valjat ce dobro osafunjati protiv njih, valjda povedemo brzo u londonu o mda ce sve biti lakse
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 feb 2018, 14:48

Romariooo je napisao/la:ne znam, celzi jest ocajan, no ja imam neki predosjećaj da ce biti gutavo protiv njih,najvise problema smo uvijek i imalo protiv tih ekipa koje nemaju neku igru i onda bas protiv nas se brane ko teočak, golmani se razbrane, nasi se izmasaju... valjat ce dobro osafunjati protiv njih, valjda povedemo brzo u londonu o mda ce sve biti lakse
Pa u biti takve ekipe se i raspadnu kad rano prime gol. Slicno im se desilo sad i zadnju utakmicu protiv Watforda. Zato valjalo bi bas povesti rano, onda im sva koncepcija pada.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 feb 2018, 15:36

Evander je napisao/la:
Kad se trazio rezervni napadac, na desetine ih odbise. Jedva Paca uganjali. Igrac koji ima ambicije u karijeri, tesko ce prihvatiti zacementiranu klupu, pa makar bila i Barcina.
Došao bi on pjehoke, vjeruj.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 feb 2018, 15:39

AlfredNobel je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Došao bi on pjehoke, vjeruj.
Eto imamo priliku zavrsiti Griezmanna pa cemo vidjet hoce li on pristati doci, posto se Suarez na ljeto svakako nece prodavati :mrgreen:

Ja mislim da ce Griezmann doci na ljeto sigurno.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 feb 2018, 15:43

@leorey Vidjećemo, nikad se ne zna šta se može iskomplikovati do ljeta. Ali, mislim da on dolazi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 07 feb 2018, 15:47

Grizman ako dodje ce igrati, tu nema dvojbe. Nije to sutaucija kao kad su trazili napadaca da sjedi na klupi, dok su napadaci bili Neymar-Messi-Suarez.
Par igraca je nezamjenjivo. Koga god da dovedu, Alba, Pique, Busketc, Messi i Suarez su nedodrljivi.

O ostalim mjestima u timu, moze se pricati.
Bez obzira sto je recimo Umtiti sigurno u ovom trenutku kvaliteniji od Piquea, Shakirino mjesto u timu je i dalje sigurnije.
Naravno, ne mislim da ce dovoditi nekoga ko ce mijenjati Umtitia, govorim samo o nekoj hijerarhiji.
Svakog igraca kojeg bi dovodili na poziciju gore pomenutih, znat ce unaprijed da je debela rezerva.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 feb 2018, 17:25

Ako Griezmann na ljeto dodje, uz jos jednog veznjaka ( spomjinje se Arthur jel), uz zdravog Dembelea i uklopljenog Coutinha imat cemo na raspolaganju daleko najjacu i najsiru ekipu na svijetu. Slatke muke za trenera definitivno :mrgreen:
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 feb 2018, 19:14

Mislim da će sutra Barca proći dalje, ali da će prethodno izginuti. Od četvrtog januara se igraju dvije utakmice sedmično. Bez obzira što se ponekad odmori neki igrač, mentalno je to puno.

Mislim da bi bilo pametno pojedinim igračima nakon tekme dati 6,7 dana odmora od fudbala kao što je Guardiola uradio s De Bruyneom. Znači Messi, Suarez, Iniesta, Rakitić, Busquets, Alba, Pique i Roberto - svi na odmor.

Ove rezerve + Coutinho staviti protiv Getafea kući. I da se kiksa, nije toliki problem, a mnogo bi značio taj odmor pojedincima, i ušli bi spremniji u knockout lige prvaka. A mislim da bi se mogli i bodovi uzet s Coutinhom. Ipak je kući i ipak je mrtvi Getafe.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 feb 2018, 19:50

šta ste se prepali Čelskija... dovoljno je pogledati gol Janmaata i uporediti to sa Messijevim prodorom

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 feb 2018, 20:01

sombrero je napisao/la:šta ste se prepali Čelskija... dovoljno je pogledati gol Janmaata i uporediti to sa Messijevim prodorom
Nije samo Chelsea u pitanju. Poslije njega još dvije ekipe valja izbaciti do finala, a koliko nas ždrijeb mazi, bit će Bayern i City. Zato kažem da je sad idealno vrijeme za malo odmora, da se zakuca i drugi dio sezone

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 feb 2018, 20:18

Pique je pozvan za sutrašnji meč. Digne i Denis otpisani. Dembele i Vermaelen i dalje na listi povrijeđenih.

Dembele je krenuo sa treninzima, a sa Vermaelenom se neće rizikovati ni protiv Getafea.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 feb 2018, 20:38

Blejzer10 je napisao/la:
sombrero je napisao/la:šta ste se prepali Čelskija... dovoljno je pogledati gol Janmaata i uporediti to sa Messijevim prodorom
Nije samo Chelsea u pitanju. Poslije njega još dvije ekipe valja izbaciti do finala, a koliko nas ždrijeb mazi, bit će Bayern i City. Zato kažem da je sad idealno vrijeme za malo odmora, da se zakuca i drugi dio sezone
Da, rotirati se definitivno mora ako se misli pucati i na LP. Pa cak je i Rejal prosle godine 2 zadnja mjeseca skoro igrao sa rezervama Ligu. Ne bi uzeli LP sigurno da nisu bili odmorni. Mora se to raditi da ne bi ispuhali vec u martu. Ako su svjetske klase, nisu roboti.

Sutra jos proci Valenciju i u kupu smo mirni vise od 3 mjeseca. Bit ce bas teska tekma, puna tenzija kao i protiv Espanyola. Ali mozemo mi to, samo zalaganje i rezultat nece faliti.

Sto se tice daljeg zrijeba ako prodjemo Chelsea, sa svima se definitivno mozemo nositi, i to ne samo to nego sviju mozemo i razbiti ako se poklopi sve, ne treba se nikog bojati, mi smo definitivno mnogo jaci od ovog Bayerna koji gotovo da nema krila. Ako ne mozemo proci ekipu koja sve nade opet polaze u krila koja skupa imaju 70 godina, onda i ne zasluzujemo nista vise.

Nakon prosle sezone gdje nas je kantao ko je stigao, ove se definitivno ne treba bojati, nista slicno se nece desavati. Naravno trebat ce nam i srece, ali 3-4 komada na gostovanju necemo primati sigurno.

Rekao sam da Pique-u nije nista, vjerovatno ce od prve minute i zaigrati.
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 07 feb 2018, 20:56

Finale kupa: 21. aprila

ne kontam zašto je nekad krajem maja, nekad u aprilu :hmmmmm:

znači u slučaju nekog potencijalnog prolaska u polufinale lige prvaka, igrali bi u subotu finale, a tokom sedmice prvu tekmu polufinala lige prvaka :eh:

još Clasico vikend nakon druge polufinalne utakmice. Sreća pa možda bude nebitan rezultatski
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 07 feb 2018, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 feb 2018, 21:00

Blejzer10 je napisao/la:Finale kupa: 21. aprila

ne kontam zašto je nekad krajem maja, nekad u aprilu :hmmmmm:

znači u slučaju nekog potencijalnog prolaska u polufinale lige prvaka, igrali bi u subotu finale, a tokom sedmice prvu tekmu polufinala lige prvaka :eh:
Zadnji put je u aprilu bilo 2014.

Dakle zbog SP.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.