Bolji su ovi jbg Moreno istrca aka Griezmann.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jasta je napisao/la:altiparmakovski ili antiparmakovskiTo je to. Premijer ligo prekucala si pokemone.
sonpenn je napisao/la:joker90 je napisao/la:Trznuse me s ovih 1:0, sreca pa brzo preokrenuse nasi! Yebi ZeljA!!
Sabinho je napisao/la:Sta je pa nije vam Zoran Grbic sudija ncncnncn
Da je Amaw selektor, možda bi svojim uticajem s tribina izganj'o penal.Sabinho je napisao/la:Sta je pa nije vam Zoran Grbic sudija ncncnncn
Besirević brat stoper, dobija žuti kod protivničke korner zastavice nad igračem koji loptu nabija u aut. Maniaks praviDenchiNL je napisao/la:igraju momci kao i seniori, primaju iz kontre jer su im stoperi prespori pa onda traze poklone
DenchiNL je napisao/la:ko je ušo?
Aguero.
Ispehiro im namjernobelosevic28 je napisao/la:Kaže ona ruhotinja ''Sreca pa izmjenu vrši Atletiko'' , pola minute kasnije lik koji je ušao zabija gol... #sportski #komentatori
Jes Surkovic, Ruhotinja nezz dje goniInijesta je napisao/la:Ispehiro im namjernobelosevic28 je napisao/la:Kaže ona ruhotinja ''Sreca pa izmjenu vrši Atletiko'' , pola minute kasnije lik koji je ušao zabija gol... #sportski #komentatorikomentator je inace hordas
Na Surku sam mislio, a ovaj ruhotinja je njihov pa se sjebo , valjda ocekivo prolazbelosevic28 je napisao/la:Jes Surkovic, Ruhotinja nezz dje goniInijesta je napisao/la:Ispehiro im namjernobelosevic28 je napisao/la:Kaže ona ruhotinja ''Sreca pa izmjenu vrši Atletiko'' , pola minute kasnije lik koji je ušao zabija gol... #sportski #komentatorikomentator je inace hordas
Vedo fgrbelosevic28 je napisao/la:Ma Vedo je nas, znam ga s faxa. Onaj drugi vazda neki poluboem bio, nemam pojma odakle on fudbal da komentarise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.