FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mozel neko napisat textove tih pjesama osim ako nisu ono A kad dodje nedjelja
Btw. nebitno sta pricate vi ste bar mogli gledat Zelju ja nisam mog'o nikako :S.

- Elektrika
- Kontakt:
On legenda? Prvo što je živ, drugo što se legenda postaje ako se napravi neka vrhunska karijera. On ne može biti legenda sa debaklom u Izraelu. A osim stariji je živa legenda, koja je napravila vrhunsku karijeru u trenerskom svijetu, cijenjen je širom planete. On se može nazivati legendom a ne njegov sin.drop je napisao/la:Zato uredno vrijeđate legende kao što je Osim Mlađi
Ovo za podršku liku koji je nožem izbo momka u tramvaju... Napisao bi svašta ali vidim da mnogi vaši osuđuju to, svjesni ste i vi da vam tribinu vode ljudi sumnjivog morala.
sve takve treba odstraniti ,ali mozda su upravo neki od tih sumnjivog morala skandirali ime vaseg pokojnog vedrana u sirokom.Elektrika je napisao/la:On legenda? Prvo što je živ, drugo što se legenda postaje ako se napravi neka vrhunska karijera. On ne može biti legenda sa debaklom u Izraelu. A osim stariji je živa legenda, koja je napravila vrhunsku karijeru u trenerskom svijetu, cijenjen je širom planete. On se može nazivati legendom a ne njegov sin.drop je napisao/la:Zato uredno vrijeđate legende kao što je Osim Mlađi
Ovo za podršku liku koji je nožem izbo momka u tramvaju... Napisao bi svašta ali vidim da mnogi vaši osuđuju to, svjesni ste i vi da vam tribinu vode ljudi sumnjivog morala.
VOLIM TE ŽELJO
Ne seri musafa ti, ja fino pisao kod vas na temi ne lozite se jos ste balavi 99% vas podrza momka koji je napisao da smo mi fakticki prirodni neprijatelji i jos neka ultra sranja, ja ti predlazem i da moderatora prijavis u muriju, igrate se ultrasa pa kad postane gusto onda se igrate ko ce prije pozvati Sejfu Sehovica.Pustite se zivota vam laznog morala.Gigant je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Tekma bezveze,drotovsko smece bezveze,sjeme im se svima zatrlo,a Sejfo smrad bio i ostao,zna se i zasto!
Znaci ovaj post od osobe ispod cijeg imena pise da je moderator je u najmanju ruku jadan!!! I ako iko od odgovornih ljudi ovog portala cita ovo treba se malo zapitati...da moderator foruma daje podrsku osobi koja je pokusala ubiti drugu osobu, i zbog toga lezi u zatvoru...i taj isti moderator to podrzava...zalosno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Utakmica uspavanka.Zaista nije bilo rutinski,al' eto bitno je da idemo dalje.Dugo nisam pisao zbog raznih gluposti i kvazi navijaca koji pojma nemaju prije svega o fudbalu,a kamoli o Zelji,Amaru itd...
Sezona je bolja nego prethodna barem dosad statisticki gledano,U prvih sest kola cetri tekme su bile vani,a samo dvije u dolini.Hapoel je ostavio trag u to nema sumnje.Ali i vjerujem pomogao Amaru i nama da u ligi prvaka se nema sta trazit' sa ovom ekipom.Sad su krenule i povrede mada se tu i toliko ne brinem jer svi igraci su tu negdje osim Zebe i Visce koji za nijansu odskacu.
@johnnyHZ nemoj bzv pisati neke gluposti na derbiju sam vidio i poslije zakljucio da niko ne zna ni koje ni sta je sve nadrogirano,blentavo barem ono pored sjevera,a sto se tice nas situacija je takva u drustvu i prenijeta je na tribinu ima vec pet godina i skandiranje ovom delikventu me ne iznenadjuje i sad ispade posto je on stalno na tribini s nama treba mu davati podrsku.Sto kazem Osim veliki mangupluk,Boze sta da je momka ubio?

Sezona je bolja nego prethodna barem dosad statisticki gledano,U prvih sest kola cetri tekme su bile vani,a samo dvije u dolini.Hapoel je ostavio trag u to nema sumnje.Ali i vjerujem pomogao Amaru i nama da u ligi prvaka se nema sta trazit' sa ovom ekipom.Sad su krenule i povrede mada se tu i toliko ne brinem jer svi igraci su tu negdje osim Zebe i Visce koji za nijansu odskacu.
@johnnyHZ nemoj bzv pisati neke gluposti na derbiju sam vidio i poslije zakljucio da niko ne zna ni koje ni sta je sve nadrogirano,blentavo barem ono pored sjevera,a sto se tice nas situacija je takva u drustvu i prenijeta je na tribinu ima vec pet godina i skandiranje ovom delikventu me ne iznenadjuje i sad ispade posto je on stalno na tribini s nama treba mu davati podrsku.Sto kazem Osim veliki mangupluk,Boze sta da je momka ubio?

Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 14 sep 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!
- Elektrika
- Kontakt:
Lijep je to gest bio, za svakog respekta. Ali ovakvom podrškom ovom "bodežu" taj gest pada u vodu.jordan 23 je napisao/la: sve takve treba odstraniti ,ali mozda su upravo neki od tih sumnjivog morala skandirali ime vaseg pokojnog vedrana u sirokom.
pored mora drugih, prikladnijih foruma vi dodjete bas na ovaj da raspravljate o navijacima i tim stvarima 

Utakmica slaba...
Uglavnom Rovcanin opet pokazao da je mnogo bolji od Laze(nista novo bar za mene) ...
Uglavnom Rovcanin opet pokazao da je mnogo bolji od Laze(nista novo bar za mene) ...
-
- Kontakt:
joj sto nemogu ovih derpe po nasoj temi, idemo rukice, trubica, uskoro stize i harmonika (obeco blekic) ...
kad vec njega spomenuh i on je kriminalac, veci neg ovaj nas, a njegovo ime mozete skandirati?
Ma agrentinci ispusite nam sa teme...
Pjesme odlicne, super ritam, a za skandiranje onom liku neznam sta da mislim, nepodrzavam ono sto je uradio u tramvaju, ali Manijaci su stali uz njega i netreba nikome prigovarati.
Utakmica do BOLA dosadna. Igraci nekako nezainteresovani. Neznam sta da kazem, ali u svakom slucaju Rovcanin mi se vise svidja od Laze, iako ja gotivim lazu kao covjeka
kad vec njega spomenuh i on je kriminalac, veci neg ovaj nas, a njegovo ime mozete skandirati?
Ma agrentinci ispusite nam sa teme...
Pjesme odlicne, super ritam, a za skandiranje onom liku neznam sta da mislim, nepodrzavam ono sto je uradio u tramvaju, ali Manijaci su stali uz njega i netreba nikome prigovarati.
Utakmica do BOLA dosadna. Igraci nekako nezainteresovani. Neznam sta da kazem, ali u svakom slucaju Rovcanin mi se vise svidja od Laze, iako ja gotivim lazu kao covjeka

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
[quote="johnnyHZ"]moze se igrati ultrasa al bez pistolja i nozeva!
znas onu vasu...... sve cemo vas izbosti
a onu nasu
nesmijete na sake![/quote]
kao veceras na primjer...
a onu nasu
nesmijete na sake![/quote]
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:[quote="johnnyHZ"]moze se igrati ultrasa al bez pistolja i nozeva!
znas onu vasu...... sve cemo vas izbosti
a onu nasu
nesmijete na sake!
znas kakvi ste vi vi bi sad htijeli i da navijamo za vas .kada vam se uradi lijep gest ne cijenite,kada se uradi los dignete frku do neba.ja mislim da je zalosno podrzavati takve stvari ,ali su ocito reakcija izazvana od strane policije.mislim da je meni opcenito bolesno podrzavati svaki vid huliganstva,ali vidis da to svi to podsticu.znas li ti koliko vas na forumu pitara ima koji u 3 posta pokazete takve kontradiktornosti,zalazete se za normalno stanje ,a u drugom slucaju podsticete na huliganstvo.sto znaci da nema razlike,i onda se cudite reakcijama manijaka.znaci vlada neki lazni moral.pa sva retorika vam se zasniva na tezi sami protiv svih,koju ste stvorili pricama kako ste najjaci vama niko nista ne moze,svi vas mrze i slicno.znaci samo neko sjeme mrznje proizliazi iz toga.ja sa tobom imam dosta okrsaja,ali sjeti se kada sam god htio normalno pricati sa vama,kakve su vam reakcije bile.i takvih je mali milion slucajeva,i sta onda ocekujes da se cijenimo.samo ti objasnjavam,ja ti opet kazem meni su sve to sranja,kada opet neko strada fatacemo se za glavu.ali mnogi od nas su krivi za to samo treba biti iskren prema samom sebi.Elektrika je napisao/la:Lijep je to gest bio, za svakog respekta. Ali ovakvom podrškom ovom "bodežu" taj gest pada u vodu.jordan 23 je napisao/la: sve takve treba odstraniti ,ali mozda su upravo neki od tih sumnjivog morala skandirali ime vaseg pokojnog vedrana u sirokom.
VOLIM TE ŽELJO
ev da ja kazem nesto.... ti sa nozevima NISU VASI I NASI to su konji ,i debili KOJE JA NESMATRAMM NAVIJACIMA,NI LJUDIMA... ja kad bi vidio nekog "naseg" kako bode naseg prvi bi svjedocio pred murijom .... boli me k*** ko ce sta reci...jer uzeti nekome zivot u ime kluba????? u ime GRUPE ....
ja to nekontam... sta ja imam od toga,da sutra sa majcom sarajeva ili HZ i obrnuto zelje i TM da nemozemo izaci na ulicu sa curom ili rajom a da nemam o u glavi da ce iskociti neka budala sa nozem i napravit belaj??? **** takve navijace.. **** takav grad... prije se pricalo ko je ludji za potuci se,a sad se prica ko je ludji koji KALIBAR PISTOLJA IMA i koliko je platio leptira ULTRA OMLADINA nema sta
ja to nekontam... sta ja imam od toga,da sutra sa majcom sarajeva ili HZ i obrnuto zelje i TM da nemozemo izaci na ulicu sa curom ili rajom a da nemam o u glavi da ce iskociti neka budala sa nozem i napravit belaj??? **** takve navijace.. **** takav grad... prije se pricalo ko je ludji za potuci se,a sad se prica ko je ludji koji KALIBAR PISTOLJA IMA i koliko je platio leptira ULTRA OMLADINA nema sta
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Eto nek je safaet susic i m. varesanovic kod ovoga drugog veci je moj trenerski cv od njegovogElektrika je napisao/la:On legenda? Prvo što je živ, drugo što se legenda postaje ako se napravi neka vrhunska karijera. On ne može biti legenda sa debaklom u Izraelu. A osim stariji je živa legenda, koja je napravila vrhunsku karijeru u trenerskom svijetu, cijenjen je širom planete. On se može nazivati legendom a ne njegov sin.drop je napisao/la:Zato uredno vrijeđate legende kao što je Osim Mlađi

sve si ti upravu slazem se potpuno sa tobom.ali evo ti prvi neki dan ode na tekmu sa borcem i ostavljas post aaaa gube mali sa 1-0.to je kao provokacija sitna naravno,ali te bolan nece mnogi shvatiti tako.i znas koliko gorih slucajeva se desava,koje bolan uzrokuju tenzije,koje dovode do tih sranja.sve to izgleda malo ali na kraju naraste u problem.mislim da ovdje neki pokusavaju objasniti da treba imati normalan dijalog.necu ja tebe ubijediti da navijas za zelju ili ti mene za sarajevo,ali mozemo normalno pricati.ja sam nedavno dosao na vasu temu i napisao jedan normalan post,samo jedan momak je rekao da nisam nista lose mislio.20 ljudi mi je govorilo da sam debil,da mi treba ovo ,ono,bjezi odavde.i haj ti meni objasni kako takve ljude urazumiti.smijesno je da neko ne konta,zato sto je zaludjen,da nisam dosao da se svadjam nego da normalno pricamo.ne moras mi govoriti da ima i kod nas takvih,ali kada bi 5 pitara na normalan post reagovalo halo ba stanite nidje veze niste upravu,onda bi ocito postepeno stanje se i popravljalo.normalna raja bi komunicirala izmedju sebe.postovala se.odna bi klosari sami shvatili koliko su jadni,i da nemaju mjesta tu.johnnyHZ je napisao/la:ev da ja kazem nesto.... ti sa nozevima NISU VASI I NASI to su konji ,i debili KOJE JA NESMATRAMM NAVIJACIMA,NI LJUDIMA... ja kad bi vidio nekog "naseg" kako bode naseg prvi bi svjedocio pred murijom .... boli me k*** ko ce sta reci...jer uzeti nekome zivot u ime kluba????? u ime GRUPE ....
pa skonjat koliko ti imas jarana koji navijaju za zelju.ovo govorim hipoteticki,volis ih postujes,a u biti bi im **** sve po spisku ,kada te ponese navijacko ludilo.ono nisi iskren ,a fol ti raja,a o njima mislis lose,jer vole zelju,pa je cool sad jedni druge mrzit.a sutra bolan moze ti brat ,jaran nekko stradat,jer smo hajvani.i znas koliko bi meni bila utijeha sto bi vi ovda pisali rip,nosali majice i pjevali,pa ono sto se kaze sve bi vas pobio ,ne treba mi sada saucesce kada sam izgubio nekog.ovo je malo globalizovano ,ali skontaces sta sam htio reci.
evo ja kazem volim zelju,ali brate kazem igramo ko ****,kazem to i pred tobom i pred nasim navijacima.ako tebikazem meni se cini da niste realni,da nemate vi neki kvalitet,sto bi ti sada meni sve po spisku ,kada nisam daleko od istine.pozz
VOLIM TE ŽELJO
Oni ti ga šePu, Amare! 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
al pazi ja sam to napisao .... to je zajebancija...reci cu i npr 5 megahapoela i druge zajebancije.... reci ces i ti besiktas,basel itd ....nije u tome stvar... normalno da nemozes ti tamo pisati ,a ni ja ovdje,makar bili u pravu,ZASTO? zato sto je ovdje 90% djece,a kad ti pokipi udjes sa njima u raspravu i ti ispadnes dijete kao i oni ...
iskreno,ja sam nedavno momku jednom iz TM napisao na private da je glupo podrzavati borac ili listicu... stvar je da se izgleda pocelo furati na delije i grobare ono jedan grad dvije grupe,hajmo se ubijat ... :/ sshvatite nije ovo BEOGRAD ... ovo je sarajevo...samo sto je izgleda najmanje u njemu sarajelija...i u tom je problem...nevolim zelju ,nevolite ni vi sarajevo,al jel to razzlog da se nekome uzme zivot il da ga se tesko ozljedi...
puno se izgleda filmova gleda
evo ja javno napisem da mi imamo onako dobar sastav al nam je trener k*** ali isto tako vas osim vadi ito podobro ... i sad ce na ovo 1000 ih doci i reci mar sa teme... isto tako i da neko obrnuto uradi isto bi se desilo...
u prevodu
ovo nije da ne vodi nigdje,vodi ovo negdje,vodi u PM
iskreno,ja sam nedavno momku jednom iz TM napisao na private da je glupo podrzavati borac ili listicu... stvar je da se izgleda pocelo furati na delije i grobare ono jedan grad dvije grupe,hajmo se ubijat ... :/ sshvatite nije ovo BEOGRAD ... ovo je sarajevo...samo sto je izgleda najmanje u njemu sarajelija...i u tom je problem...nevolim zelju ,nevolite ni vi sarajevo,al jel to razzlog da se nekome uzme zivot il da ga se tesko ozljedi...
evo ja javno napisem da mi imamo onako dobar sastav al nam je trener k*** ali isto tako vas osim vadi ito podobro ... i sad ce na ovo 1000 ih doci i reci mar sa teme... isto tako i da neko obrnuto uradi isto bi se desilo...
u prevodu
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
100 % tacnojohnnyHZ je napisao/la:al pazi ja sam to napisao .... to je zajebancija...reci cu i npr 5 megahapoela i druge zajebancije.... reci ces i ti besiktas,basel itd ....nije u tome stvar... normalno da nemozes ti tamo pisati ,a ni ja ovdje,makar bili u pravu,ZASTO? zato sto je ovdje 90% djece,a kad ti pokipi udjes sa njima u raspravu i ti ispadnes dijete kao i oni ...
u prevodu
nafurali se gledali green street i sad to je kao IN zbosti nekog sto ima suprotno navijacke obiljezje cccccc
a ja bi bolan vas podrzavao, da znam da vi nas podrzavate, doduse ne podrzavam ni borac, bilo mi je svejedno, sjeti se ti hapoela i tih zajebancija itd..
Za zivot cijeli!
ma jedno su haveru zajebancije,pa i potucemo se nekad jbg potuces se nekad i sa najboljim jaranom...ali ŽIVOT! ...JAREN SKONTAJ KAKO CE SE OSJECATI NECIJI OTAC,BRAT SESTRA ILI STA JA ZNAM KAD CUJU DA MU JE NEKI MAJMUN DIJETE UBIO ...
green street ce nas dokrajciti...posebno onaj drugi dio kad i nozevi pocnu i pistolji raditi
green street ce nas dokrajciti...posebno onaj drugi dio kad i nozevi pocnu i pistolji raditi

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 33 gosta.