Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Konzerva
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Konzerva » 06 feb 2018, 22:30

edinjo-bih je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:Kapica definitivno treba zvati za sledecu prijateljsku protiv bugarske i senegala, odavno nisam vidio ovako tehnicki potkovanijeg igraca od njega, bas sam pozitivno iznenadjen :salut:

U Grasshopperu impresionirani Kapićem zbog sjajnih driblinga
Pogledajte video na stranici, rastura covjek
http://****/u-grasshopperu-impresionirani-kapicem-zbog-sjajnih-driblinga/

slika

ovog decka pod hittnooooooooooo zvati sledecu prijateljsku tekmu
ajdin mahmutovic je bio jos bolji igrac od ovog malca, pa ga nikad nisu pozvali. nadam se da ovaj mali nece doziviti takvu nepravdu!
neznam jeli bio, ali ovaj sad je tek 22.5 godine, a ima jako dobru tehniku, igrac koji ima dobru tehniku je ogrman potencijal, i takvi igraci nemaju granice do koji mogu stici, sto je ronaldinho , ronaldo brazilski i protugalski, maradona, susic, prosinecki, stojkovic, ben arfa i mnogi drugi vrsni tehnicari bili super igraci, jer su imali tehniku, onaj ko zna preci igraca, taj se ne boji krenuti na cijeli tim sam ako treba da ih napadne sa loptom i zabije go.

evo jos malo od Kapica

intervju
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 feb 2018, 22:43

Ulazi Maric u 77 minuti!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 feb 2018, 22:44

Ima li ovaj Maric ikakve veze sa nama?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 feb 2018, 22:45

Virtu4l je napisao/la:Ima li ovaj Maric ikakve veze sa nama?
Kako da nema? Roditelji su mu iz BiH i ima bosansko drzavljanstvo :wtf:

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 06 feb 2018, 23:00

I njegov agent je Bosanac, Miralem Jaganjac, većinom Svedjanima otprilike našeg porijekla je agent, a izmedju ostalog je agent i Ognjena Vranjesa.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 feb 2018, 23:03

Ovaj maric ima itekako zelju za nas da igra. Ovaj jedan iz svedske je cesto prico o tom malom. Mislim da mu poznaje familiju.

Sad koliko je kvalitetan to neznam.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 feb 2018, 23:09

Kapić bi mogao biti osvježenje u reprezentaciji, neko ko bi mogao praviti razliku driblingom, ulaskom u sredinu terena, šutanjem iz daljine, to je trebao biti Hajrović al' nikada nije materijalizovao taj potencijal do kraja.

Nadam se da će ovaj momak pametnije birati nego Izet, mada prvo se mora dokazati u Grashopersu, Hajrović je u svoj vakat bio ponajbolji igrač Grashopersa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 06 feb 2018, 23:10

Maestro je napisao/la:Ovaj maric ima itekako zelju za nas da igra. Ovaj jedan iz svedske je cesto prico o tom malom. Mislim da mu poznaje familiju.

Sad koliko je kvalitetan to neznam.
Cim upise minut za prvi tim odma to treba rijesiti, drago mi je da cujem da je pro-bosanski orijentisan. Samo sam pitao da nebude kao ona ljudska bijeda Tanksson. Normalno nismo svi isti, a Maricu treba dati priliku :bih:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 feb 2018, 23:19

Raonffa je napisao/la:Kapić bi mogao biti osvježenje u reprezentaciji, neko ko bi mogao praviti razliku driblingom, ulaskom u sredinu terena, šutanjem iz daljine, to je trebao biti Hajrović al' nikada nije materijalizovao taj potencijal do kraja.

Nadam se da će ovaj momak pametnije birati nego Izet, mada prvo se mora dokazati u Grashopersu, Hajrović je u svoj vakat bio ponajbolji igrač Grashopersa.
ja mislim da Prosinecki voli takve igrace, jer je i sam takav bio, teski tehnicar koji je igrao za raju, volio je preci igraca vise nego hljeba se najesti :lol:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 feb 2018, 23:25

Raonffa je napisao/la:Kapić bi mogao biti osvježenje u reprezentaciji, neko ko bi mogao praviti razliku driblingom, ulaskom u sredinu terena, šutanjem iz daljine, to je trebao biti Hajrović al' nikada nije materijalizovao taj potencijal do kraja.

S obzirom na ko je sve igrao za reprezentaciju, ovaj momak definitvno zasluzuje priliku, i vjerujem da ce ga dobiti sad u martu.

Linija
Kontakt:

Post Postao/la Linija » 06 feb 2018, 23:25

Konzerva je napisao/la:

ja mislim da Prosinecki voli takve igrace, jer je i sam takav bio, teski tehnicar koji je igrao za raju, volio je preci igraca vise nego hljeba se najesti :lol:
najmrži tip igrača svakom treneru
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 06 feb 2018, 23:36

S tim da Kapic nikada ne odigrava potez više, ili šut ili asistencija. Osvježenje ce biti pravo, samo nek nastavi.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 06 feb 2018, 23:52

Linija je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:

najmrži tip igrača svakom treneru
da da , zato sto su vecina salabajzeri, pokusaju driblati pa izgube loptu, normalno da ce trener se hvatati za glavu :lol: ...a sta reci za jednog ronaldinha ili ben arfu koji prave trostruki visak u ekipi, predju po nekoliko igraca, jednostavno ih povaljaju u izbace iz stroja, i ostave golu ledinu da se usetas u gol
Ben arfa

Ili susic protiv argentine, sam protiv svih, povalja ih i napravi sebi sansu za gol i to je to

pazi jednu stvar, igrac koji hoce da dribla a nezna da dribla, to samo iritira trenera i hvata se za glavu, malo je takvih, dok tipovi koji bas znaju preddriblati po nekoliko igraca i sami sebi stvore sanse, ma i trener kaze, halal ti bilo junace samo nastavi i rokaj :lol: gazi sirotinju

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 07 feb 2018, 02:35

Treba Marica dovest dok jos ima pravo nastupa za U21 :hmmmmm:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 feb 2018, 11:00

Konzerva je napisao/la:

Upravu si, to je stari kov igrača, a nama bi sigurno bio osvježenje :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 feb 2018, 17:45

Konzerva je napisao/la:Kapica definitivno treba zvati za sledecu prijateljsku protiv bugarske i senegala, odavno nisam vidio ovako tehnicki potkovanijeg igraca od njega, bas sam pozitivno iznenadjen :salut:
Kapic je odlican igrac, to ce i dokazati u Grassopperu. Slazem se da bi trebao dobiti priliku u ove dvije prijateljske, vrijedi. :thumbup:

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 07 feb 2018, 19:38

selimovic od prve minute za metz u kupu
Zarathustra

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 feb 2018, 19:50

Posto selektor igra vecinom 433, Kapic bi mogao pasati u sredini; nije brz za krila ali ima defanzivnih osobina za jednog od tri u vezi. Nista ne gubimo ako se proba za prijateljske...
Nisam u toku, jel' ovaj Selimovic rekao da ne zeli igrati za BiH ili se predomislio?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 feb 2018, 19:52

Jel nas ovaj Marković neki igra za Molde u ovoj LP za mlade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 feb 2018, 19:56

legenda reala je napisao/la:Jel nas ovaj Marković neki igra za Molde u ovoj LP za mlade
Jeste, brat Omara Markovica koji je nekad igrao za BiH U21.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 46 gostiju.