FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 19:15

Chinaglia je napisao/la:
solinas je napisao/la:ljudi ga otjerali.
meni ovo bas ne zvuci kao da su ga otjerali, mozda tebi zvuci, sta znam

slika
Meni zvuci kao da su ga kulturno otjerali :lol:

Plemicki :D
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2018, 19:16

Chinaglia je napisao/la:
solinas je napisao/la:ljudi ga otjerali.
meni ovo bas ne zvuci kao da su ga otjerali, mozda tebi zvuci, sta znam

slika
Njima je zao Tuzlanskog Mesija,teska srca takav talenat i kvalitet dali su nama....kazu za takav kvalitet mali su klub
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 19:18

katarakta je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Napravio je transfer iz Travnika u Svicarsku. A tamo levati ga uzeli. Prolazio je s njima pripreme, a sto nije igrao ima mnogo faktora koji nisu za foruma
Nije igro jer babo nije mogo nac nekog da ga pogura.
Dobro, ti znaas
Kad znas napisi, a sta god je u pitanju frajer nije igrao par godina skoro nikako nigdje. O cemu pricamo o popunjavanju broja igrača jer pojacanje nije. Da je na probi ok ali da potpiše kao pojačanje nigdje veze s vezom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 feb 2018, 19:19

Znam da je lik fudbaler koliko sam i ja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 19:23

mozes ti furat ironiju koliko god zelis, al nigdje ovdje ne pise da on nije zadovoljio, vec da je izrazio zelju za odlaskom u Slobodu

evidentno je dijete procijenilo da mu je bolje u Slobodi jer ce imat vecu minutazu, sto naravno ne znaci da je on kita od igraca, vec naprosto da je konkurencija u Zrinji mnogo veca, obzirom da se bore za titulu...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2018, 19:42

Chinaglia je napisao/la:mozes ti furat ironiju koliko god zelis, al nigdje ovdje ne pise da on nije zadovoljio, vec da je izrazio zelju za odlaskom u Slobodu

evidentno je dijete procijenilo da mu je bolje u Slobodi jer ce imat vecu minutazu, sto naravno ne znaci da je on kita od igraca, vec naprosto da je konkurencija u Zrinji mnogo veca, obzirom da se bore za titulu...
Bio,sada je,i bice "kita"od igraca....
Znaci u Svici ga odje.bali,u Zrinji ga odj.ebali e znate odo ja do Slobode gore svaki ku rac moze dobiti koji minut,uzecu im i milju dvije mjesecno ko ga yebe...
E nemoze...imamo igraca u juniorima i kadetima koji zasluzuju to mjesto na klupi vise od njega.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 feb 2018, 19:43

A oni duše drage nama da izađu u susret. Da valja, pokupili ga i osigurali na jedno 2-3 godine i možda i unovčili dobro ako prevaziđe očekivanja, a ako ne, pa imaju slidnog igrača za rotaciju barem.
Čim ga oni ovako velikodušno puštaju, sve ti je jasno. Al dobro, mi smo samo hejteri, mi ništa ne znamo osim hejta.
hejt <3
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 19:47

solinas je napisao/la:Bio,sada je,i bice "kita"od igraca....
Znaci u Svici ga odje.bali,u Zrinji ga odj.ebali e znate odo ja do Slobode gore svaki ku rac moze dobiti koji minut,uzecu im i milju dvije mjesecno ko ga yebe...
E nemoze...imamo igraca u juniorima i kadetima koji zasluzuju to mjesto na klupi vise od njega.
to je tvoje misljenje da je on kita od igraca, al ne mozes govorit da su ga "****", kada oni nisu napisali tako
odnosno mozes, no to je tvoje misljenje, a ne cinjenica

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 19:54

Trebali su napisati ko qarina igrac i stavit qurcinu od 25 cm na objavu, chini bi napisao cim su stavili ovoliki znaci da je činjenica da je kurato dobar igrač :lol:
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 06 feb 2018, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 19:54

wobly92 je napisao/la:A oni duše drage nama da izađu u susret. Da valja, pokupili ga i osigurali na jedno 2-3 godine i možda i unovčili dobro ako prevaziđe očekivanja, a ako ne, pa imaju slidnog igrača za rotaciju barem.
Čim ga oni ovako velikodušno puštaju, sve ti je jasno. Al dobro, mi smo samo hejteri, mi ništa ne znamo osim hejta.
hejt <3
nema Zrinja sta izlazit Slobodi u susret i pustat ga, jer Music nije bio pod ugovorom s njima... dal ti mozda znas sa sigurnoscu da mu oni nisu planirali ponudit ugovor, posto zvucis tako! dijete je izrazilo zelju za odlaskom, jer nije htio otici kao coban, da jednostavno nestane...

ovo jos nigdje nisam vidio, da igrac "ne zadovolji" na probi, zargonski receno, "**** su ga", a ipak na svojoj stranici napisu da je on izrazio zelju za odlaskom u Slobodu :lol:

no, ne kaze se uzalud da za sve postoji prvi put :lol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 06 feb 2018, 19:58

Lik od 2015. godine nije odigr'o čestit meč bolan, o čemu pričaš ti?

#panj

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 19:59

sviunapad1010 je napisao/la:Trebali su napisati ko qarina igrac i stavit qurcinu od 25 cm na objavu, chini bi napisao cim su stavili ovoliki znaci da je činjenica da je kurato dobar igrač :lol:
mogli su napisat da nije zadovoljio na probi, ili jednostavno ne napisat nista... vas problem je sto vi sebi trpate u glavu da je istina ono sto vi smatrate da jeste, samo zato sto smatrate da je on los igrac...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 20:07

Chinaglia je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Trebali su napisati ko qarina igrac i stavit qurcinu od 25 cm na objavu, chini bi napisao cim su stavili ovoliki znaci da je činjenica da je kurato dobar igrač :lol:
mogli su napisat da nije zadovoljio na probi, ili jednostavno ne napisat nista... vas problem je sto vi sebi trpate u glavu da je istina ono sto vi smatrate da jeste, samo zato sto smatrate da je on los igrac...
Samo jos jocu da dovedu da zaseru do kraja ovo dosad urađeno.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2018, 20:09

**** majku ocel ovaj ikad izac napolje radit sta u svom zivotu, osim visit ovde i kontrirat.jeb

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 feb 2018, 20:10

Veznjak i napadac najavljivani 20 dana music i joco :rol:

Kad bi se desilo dabogda da bi me ovu polusezonu vidio neko na Tušnju.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 20:15

i tako Music ode u Medjugorje... a sta i da nije zadovoljio u Zrinji, ekipi koja se bori za titulu, jel to znaci da nije dobar niti za Slobodu... pa i Hairlahovic koji nije ovdje valjao, potpisao je ugovor sa Zrinjom, a vidim jos ga i hvale tamo

slika

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2018, 20:19

Jest los je.a ti si ckapi i bices bjen

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 feb 2018, 20:28

Baka definisao da Music ne valja i poveo ga u Medjugorje :lol:
"22-godisnji ofenzivac izrazio je zelju da karijeru IPAK nastavi u klubu u kojem je poceo igrati seniorski nogomet - FK Sloboda Tuzla"
stvarno moras biti gluperda i ne shvatit napisano :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 feb 2018, 20:33

Je bacu ti

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 feb 2018, 20:35

Lik dvije godine nije odigrao posteno utakmice,toliko je dobar da nije mogao negdje nekada odigrati yebenih 90 min.
Za preko dvije godine tacnije.
Chini ba nekada je smijesno,unese neku zivost na temu ali tvoje trolanje je nekada katastrofa. Nauci se zaustaviti nekada.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.