FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sjecam ga se dok je u Slobodi bio, forsiran maximalno kao "prvo ime" ekipe, nije igrao u skladu s tim, poslije je ako se ne varam otisao u Travnik, nisam pratio njegove igre tamo, a nakon Travnika sam i zaboravio da postoji :lol:
sta znam, ja ga, kao i vecina navijaca, i dalje vidi kao onakvog kakav je bio u Slobodi, eh sad, proslo je podosta godina od kada je bio u Slobodi, mozda je napredovao i mozda se pokaze kao dobar potez, daj boze, mlad igrac je, 22 godine...
bar mi navijaci Slobode znamo da su neki "amateri" u Slobodi postali igraci
sta znam, ja ga, kao i vecina navijaca, i dalje vidi kao onakvog kakav je bio u Slobodi, eh sad, proslo je podosta godina od kada je bio u Slobodi, mozda je napredovao i mozda se pokaze kao dobar potez, daj boze, mlad igrac je, 22 godine...
Vecina ih ne zna, pa glume lovce na talente. Svaki potez se proprati paljbom. Das sansu Zilkicu koji je postao inventar u madeiri, a da ne das ovom tu, domacem. HmmChinaglia je napisao/la:sjecam ga se dok je u Slobodi bio, forsiran maximalno kao "prvo ime" ekipe, nije igrao u skladu s tim, poslije je ako se ne varam otisao u Travnik, nisam pratio njegove igre tamo, a nakon Travnika sam i zaboravio da postoji
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi vi u glavama kao da smo mi vec obezbjedili opstanak i igramo finale kupa pa se imamo priliku zafrkavati. Slobodi ne treba nikakvo kockanje vec provjerene opcije. Nije ovo prosli januar kada je bilo zalihe bodova iz jeseni pa Mujkanovic i Senad citavu 2017. dovodili neke bezveze igrace.
Ja vam samo kazem de nabrojite njegove nastupe od 2015. seniorske?
Ja vam samo kazem de nabrojite njegove nastupe od 2015. seniorske?
Potpiso pa odigro jedno tri utakmice za drugu ekipu u trećoj ligi. Karna od igrača, koja nije mogla u Travniku igrat.katarakta je napisao/la:Mali koji zadovolji u Grashopersu i potpise ugovor je za Slobodu antitalentovan. Drugo sto je on u Svici imao neke druge pehove. Bum vidjeli. Polako
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
licno nisam optimistican, al negdje vjerujem da bi ipak mogao biti dobar potez... opet kazem, glavni razlog tome je sto su godine prosle, svi ga znamo kao "starog" Musica i na tome formiramo svoje misljenje o njemu
Kad se sjetim otac mu vozao nekog dzipa na njemu pisalo Sema99, vrh seljakluka 

-
- Kontakt:
Evo ubijedjen sam...
Musicu vodi nas u pobjede nove.i donesi nam kup

Musicu vodi nas u pobjede nove.i donesi nam kup

Hm, da, jer razvio je fantastičnu i zavidnu karijeru i sad dolazi da je privede kraju i okruni u svom klubu gdje je nastao.Chinaglia je napisao/la:licno nisam optimistican, al negdje vjerujem da bi ipak mogao biti dobar potez... opet kazem, glavni razlog tome je sto su godine prosle, svi ga znamo kao "starog" Musica i na tome formiramo svoje misljenje o njemu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
da, razvio je fantsticnu i zavidnu karijeru poput Elvisa Sarica, Harisa Mehmedagica, Mladena Veselinovica, Ivana Kostica i slicnih kada su dolazili u Slobodu... njihova karijera ih je bas preporucila Slobodiwobly92 je napisao/la:Hm, da, jer razvio je fantastičnu i zavidnu karijeru i sad dolazi da je privede kraju i okruni u svom klubu gdje je nastao.Chinaglia je napisao/la:licno nisam optimistican, al negdje vjerujem da bi ipak mogao biti dobar potez... opet kazem, glavni razlog tome je sto su godine prosle, svi ga znamo kao "starog" Musica i na tome formiramo svoje misljenje o njemu
Napravio je transfer iz Travnika u Svicarsku. A tamo levati ga uzeli. Prolazio je s njima pripreme, a sto nije igrao ima mnogo faktora koji nisu za foruma
Niko, niko, samo Sloboda
A i tipa Kalezića, Tandare, Zilkića, jelde. Pogotovo što su ovdje isto ljudi koji su ove dovodili.Chinaglia je napisao/la:da, razvio je fantsticnu i zavidnu karijeru poput Elvisa Sarica, Harisa Mehmedagica, Mladena Veselinovica, Ivana Kostica i slicnih kada su dolazili u Slobodu... njihova karijera ih je bas preporucila Slobodiwobly92 je napisao/la:Hm, da, jer razvio je fantastičnu i zavidnu karijeru i sad dolazi da je privede kraju i okruni u svom klubu gdje je nastao.Chinaglia je napisao/la:licno nisam optimistican, al negdje vjerujem da bi ipak mogao biti dobar potez... opet kazem, glavni razlog tome je sto su godine prosle, svi ga znamo kao "starog" Musica i na tome formiramo svoje misljenje o njemu
Ti koje si nabrojao su za razliku od ovog i igrali redovno u svojim klubovima prije Slobode, nisu bili turisti kao ovaj.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Proso probu u zrinji i ispalio ih talenat
Baka osto duzan zelenasima pa zvao macka i trazio 50 milja da kaze nije ovaj mali za nas

Baka osto duzan zelenasima pa zvao macka i trazio 50 milja da kaze nije ovaj mali za nas

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
naravno, to je tako kada dovodis "nepoznate" igrace, sa nekim igracima pogodis, sa nekim ne, a cak i kada dovodis provjerene igrace, desi se da se pokazu kao uzasno los potez, npr Karic i Djidicwobly92 je napisao/la:A i tipa Kalezića, Tandare, Zilkića, jelde. Pogotovo što su ovdje isto ljudi koji su ove dovodili.
Ti koje si nabrojao su za razliku od ovog i igrali redovno u svojim klubovima prije Slobode, nisu bili turisti kao ovaj.
dal su igrali redovno, to je veoma upitno, a i sve da jesu, to su raspad klubovi, odnosno da pojednostavim, to nisu klubovi iz kojih bi navijaci Slobode voljeli da njihov klub dovodi igrace
sva poenta moje price jeste da nema potrebe za duplim standardima, kada se Sloboda po povratku u Premijer Ligu, grcevito borila za opstanak, u januru su dosli neki kvalitetni igraci, a i neki krajnje upitnog kvaliteta, dakle isto ono sto je Sloboda napravila sada
medjutim, tada je precjednik bio Azmir Husic, pa je dobro, a sada je Senco, pa ne valja :salut:
Da je valjao ostao bi tamo....
Da je valjao ne bi se vracao i na kraju krajeva igrao bi kod nas i ostao u nikakvoj konkurenciji.
Kada nemaju gdje i niko ih nece eto ih nama...
Sa tom praksom treba prestati radije kadeta prekomaduj da popuni mjesto....
Da je valjao ne bi se vracao i na kraju krajeva igrao bi kod nas i ostao u nikakvoj konkurenciji.
Kada nemaju gdje i niko ih nece eto ih nama...
Sa tom praksom treba prestati radije kadeta prekomaduj da popuni mjesto....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
kada Sloga nama skine igraca, pljuje se po UO, a kada Sloboda skine Zrinji igraca, opet se pljuje po UO
#hatersgonnahate
#hatersgonnahate
Nije igro jer babo nije mogo nac nekog da ga pogura.katarakta je napisao/la:Napravio je transfer iz Travnika u Svicarsku. A tamo levati ga uzeli. Prolazio je s njima pripreme, a sto nije igrao ima mnogo faktora koji nisu za foruma
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dobro, ti znaasPenaltiky je napisao/la:Nije igro jer babo nije mogo nac nekog da ga pogura.katarakta je napisao/la:Napravio je transfer iz Travnika u Svicarsku. A tamo levati ga uzeli. Prolazio je s njima pripreme, a sto nije igrao ima mnogo faktora koji nisu za foruma
Niko, niko, samo Sloboda
ljudi ga otjerali.Chinaglia je napisao/la:kada Sloga nama skine igraca, pljuje se po UO, a kada Sloboda skine Zrinji igraca, opet se pljuje po UO
#hatersgonnahate
"Modra boja,na bijelome platnu,
meni ovo bas ne zvuci kao da su ga otjerali, mozda tebi zvuci, sta znamsolinas je napisao/la:ljudi ga otjerali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.