Ovaj veliki gospodin sudi derbi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Aston Villa 2013, prva utakmica sezone. Još samo nije uzeo loptu i zabio gol za Villu.Marsal je napisao/la:Anthony Taylor je valjda zadnji od sudaca koji nas nikada nije pokr'o, barem ne blasfemično.
Reports suggest Aaron Ramsey has been offered a new £250,000-a-week contract, alongside the Arsenal captaincy.
Mesut Özil "This club has made me bigger. I'm so proud to play for a big club like Arsenal."
AARONE NE POTPISUJ!!!Arnelv52 je napisao/la:Reports suggest Aaron Ramsey has been offered a new £250,000-a-week contract, alongside the Arsenal captaincy.Mesut Özil "This club has made me bigger. I'm so proud to play for a big club like Arsenal."
Profi treba spomenik dići ako ovo uspije odraditiJack je napisao/la:Samo 250?
Pa yebo majku ja sve refresujem stranicu kontam greska neka,anell je napisao/la:Profi treba spomenik dići ako ovo uspije odraditiJack je napisao/la:Samo 250?
Pazi šta je sve uradio:Jack je napisao/la:Pa yebo majku ja sve refresujem stranicu kontam greska neka,anell je napisao/la:Profi treba spomenik dići ako ovo uspije odraditiJack je napisao/la:Samo 250?
Profa je nevjerovatan, svaka mu cast za ovo sto radi, zaista se vidi da je diplomirani ekonomista. Ovakva igracima za samo 250k sedmicno
I ono najbitnije,anell je napisao/la: Pazi šta je sve uradio:
1.Obamejanga doveo za 56 000 000
2. Mančesteru uvalio futsalera
3. Doveo Kitu za 0 KM
4. Nagovorio Mesuta da produži za samo 350 000 sedmično
5. Ispo iz top4
6. Vraća se u top4
7. Ne vadi Ajvobija iz prve
8. Ramizu će ponuditi novi ugovor
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.