Otkuda to. danas bilo, i sutra će bitihm59 je napisao/la:Izgleda da nema niti ce biti stream sa turnira u Francuskoj! Necemo gledati Damira
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sta je danas bilo, jesi li gledao neki mec?Esport je napisao/la:Otkuda to. danas bilo, i sutra će bitihm59 je napisao/la:Izgleda da nema niti ce biti stream sa turnira u Francuskoj! Necemo gledati Damira
Jel Damir dobija Automatski 20 bodova i ako je slobodan u prvom kolu ?
NeAnelMid je napisao/la:Jel Damir dobija Automatski 20 bodova i ako je slobodan u prvom kolu ?
Danas ce svi sem Tabener -Gambos imati streamhm59 je napisao/la:Sta je danas bilo, jesi li gledao neki mec?Esport je napisao/la:Otkuda to. danas bilo, i sutra će bitihm59 je napisao/la:Izgleda da nema niti ce biti stream sa turnira u Francuskoj! Necemo gledati Damira

Nefisa je skočila za 160 mijesta, nadam se da je pred njom budučnost, nove curice dolaze, pogledajte na ovoj slici Kruger i Djouburi imaju po 15 god. Nedostatak novaca guši naše talente, nema rankinga bez poena, nema poena bez turnira, a u startu da odeš na turnire moraš imati/uložiti pare, a da ne govorim o cijeni normalnog trenera....
Jel ovo nema stream za Mirzu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
dobar mirzet za sada..bez prve serve se drzi u egalu..
iznenadih se malo prije kad ugledah mayera, kontam yebi ga mirza:-)
al mozda ispadne i dobro jer do sada je ok.
iznenadih se malo prije kad ugledah mayera, kontam yebi ga mirza:-)
al mozda ispadne i dobro jer do sada je ok.
Mirzin LL je opasniji od protivnika koji je trebao imati u MD.
A što lupa ovaj Kolar u dva servis gema 5 asova, u tri servis gema prvi servis 100% ali se Šetkić dobro drži i dobar je na svom servisu
A što lupa ovaj Kolar u dva servis gema 5 asova, u tri servis gema prvi servis 100% ali se Šetkić dobro drži i dobar je na svom servisu
Ovaj Mayer se razgoropadi na turnirima u Njemačkoj, posebnom onim travnatim, vamo na ostalim ga slabo gdje ima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
odbrani mirza herojski ovaj servis za 5-4
do ovog gejma je bio dobar i u razmjenama, sad se vec umorio i ako ne prodje prvi servis, belaj.
do ovog gejma je bio dobar i u razmjenama, sad se vec umorio i ako ne prodje prvi servis, belaj.
bravo brate mirzete..set je tu...sad izdrzat do kraja, nema ovaj snage za tri seta.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema ni Mirza.
Ja bih rekao da je Mirza prehlađen. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ja ne mogu gledati Bašića (osim ako ne igra protiv nekog gdje je veliki autsajder), taj lik mene toliko nervira amaterizmom u svojoj igri da ja to prosto ne mogu gledati, od mene ima svu sreću al' mi živce vaditi neće 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
prehladjen je on samo od igre na mrezi..leti covjek na nju ko karlovic, al ne znaaaaaa:-)Unofficialpage je napisao/la:Nema ni Mirza.Ja bih rekao da je Mirza prehlađen.
mirza inace bolji tenis igra kad se malo kosti i zglobovi rastresu, tako da bi ovo trebao dobiti.
mayer nista do sada, nije ni cudo sto je jucer glatko fasovao od onog playboya.
Koja razlika u igri danas i u nedjelju protiv onog rekreativca iz Bugarske, danas Mirza igra sasvim korektno
samo trebo bi se osisat 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čini mi se kao šmrće malo.
Ali nema većeg antitalenta za mrežu od Mirze
Bilo koji udarac gdje loptica treba pasti blizu mreže, ne zna svaka ide u mrežu. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jel vama stao mirzin stream?
evo uzeo brejk a ne vidjeh kako:-)
evo uzeo brejk a ne vidjeh kako:-)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.