čuj Frankove...čestitambparena je napisao/la:5:1 odlican rezultat - sad da vidimo frankove
p.s. eto kolko me je interesovalo ni ne znam ko je igrao protiv lyona...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
čuj Frankove...čestitambparena je napisao/la:5:1 odlican rezultat - sad da vidimo frankove
p.s. eto kolko me je interesovalo ni ne znam ko je igrao protiv lyona...
zamalo pogodicatalonia je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la: moja skromna prognoza je 4:1 za barsu![]()
haj fala hehe,al ja se nesjecam da sam to napisaocatalonia je napisao/la:zamalo pogodicatalonia je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la: moja skromna prognoza je 4:1 za barsu![]()
Ne bih se složio. Xavi je izašao oko 70 minute a Barca je nastavila da dominira. Messi 2 gola i asistencija ( možda priznaju i onu drugu )juznjak> je napisao/la:Xavi je tu glavni i mozak ekipe bez njega nema Messia i ostalih.
juznjak> je napisao/la:Xavi je tu glavni i mozak ekipe bez njega nema Messia i ostalih.
cuj od kud ti toOTNYS_YNWA je napisao/la:Definitivno najbolji igrač ( Messi ) !
Prošla sezona je bila perfektna ali je Xavi dominirao. A čini mi se ( koliko sam upućen ) da je 2 sezone ( nekad' prije ) imao dosta problema sa ozljedamabparena je napisao/la:cuj od kud ti toOTNYS_YNWA je napisao/la:Definitivno najbolji igrač ( Messi ) !![]()
ti ko da si bio na putovanju 5 god i ko da si se vratio s Jupitera maloprije.
p.s. naravno malo sale - pozdrav kolega ...
Upravo zbog tih osobina paše perfektno u Barcinu igru i ja sam prošlog ljeta bio pravo ljut na upravu kluba jer nisu uložili više truda u njegovo dovođenje, a doveli su Ibrahimovića za kog se moglo pretpostaviti da neće donijeti potrebne karakteristike. Ne kažem da on nije dobar igrač, ali Villa daleko bolje odgovara Barcinom stilu igre. Siguran sam da će se već za kratko vrijeme pokazati kao odlična investicija.nidjo_barca je napisao/la:Tako je![]()
![]()
Da se malo osvrnem da Villu.Dobar je stvarno,moze on i dosta bolje naravno,ali vremenom ce to doci ako Bog da.Covjek se jako dobro krece,ne komplikuje,brz protok lopte je sa njim,bas ono sto treba ovoj Barci.
Moglo se i veceras vidjeti ono sto sam pisao u vezi napada.Villa je poceo kao istureni napadac,a vise vremena je provodio na krilu,dok je Messi vise bio u sredini,Pedro po strani.Dakle,stalne rotacije se prave u napadu,izmjene mjesta,sto djeluje veoma zbunjujuce za protivnika.
nidjo_barca je napisao/la:Ne komplikuje on previse,ali trebao bi malo brze se oslobadjati lopte.Al situacija u 2. poluvremenu,covjek ide sam na golmana,2 metra od njega,on ga ide driblatUmjesto da je samo opali po golu,mora uci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.