FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pjesme sranje.
Sejfo krme pitarsko !
Sejfo krme pitarsko !
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Svaka riječ ti je na mjestu !Jesam ša'e je napisao/la:Aj ne serite moralisti, skandiralo se ime jer je policija pravila problem oko transa i toga, momak je sa tribine, bitan je, raja ga zna i normalno je da ce ga podrzat. vi eto ne bi svog rumenog podrzali da isto uradi, ne serite. navijanje je bilo ok, vjezbale su se nove pjesme koje su ODLICNE, utakmica bezveze, vidi se da nisu nesto motivirani bili, nema veze idemo dalje.
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
1921 je napisao/la:Pjesme sranje.
Sejfo krme pitarsko !
Pjesme odlilčne obje !
Dobro za sejfa

LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
al' meni eto nije jasno sto se zabranjuje da se pise o navijacima, a kad se nesto desi ss.ba prvi stavljaju takve vijesti pa u zadnje vrijeme i klipove i onda ocekuju da se ne pise o tome na forumu...Hairlija je napisao/la:Ljudi nije vam ovo tifo forum,ili se to pak sam kaze kada je pocnem pricati o navijacima,navijacu i sl. stvarima

ne visi ni moderator bas 24/7 na forumu, vjerovatno ce izbrisati kasnije
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
ja ne pljujem nikoga niti koga dizem u nebesanick je napisao/la:ne placate samo njima...tako da ta prica ne pije vode...necu da se petljam u te stvari jer nisam u tom miljeu ali bar nisam licemjeran i ne pljujem jedne a druge da dizem u nebesa...vojnik srece je napisao/la:neznam brate kako su to moguce ubicee da si bio u sirokom sve bi ti bilo jasno jel sigurno na to mislis jer nije se lahko suzdravat kad ti drug s tribine umire a niko nista kontas burazz a drugo kad uzmes nozz i zbodes momka vise puta koliko ja znam ili kad ganjas igrace nozeee po terenu al hajd nebitno aa nije mi jasno ono svii u napad mrtav je hasee misllimmmm neznamm
Trebao bi nam psiholog, da razgovara s igračima. I Osim u intervjuu za SS.ba kaže kao da njegove igrače još uvijek proganja Hapoel. A to je davno trebalo zaboraviti. Treba prvo glave srediti, ostalo će samo doći 

-
- Kontakt:
Nisam ja reko da su manijaci kriminalci, a o hordama ne treba trositi rijeci... vidjeli smo ih protiv borca, teferic na tribinama. Al nema potrebe za skandiranje liku koji bode po tramvajima, neka budu ko i prosle sezone najbolji i najjaci!edotm87 je napisao/la:manijaci kriminalci, horde djeca cvijeca, uvjek bilo... dobar ti nick...Manijak sa sjevera je napisao/la:Razocarali su me Manijaci
ja sam od hapoela bolovao samo 20 dana nezz sto su oni toliko dusevni.... mislim da ce bit drasticnih zaokrena na pauzi nagadjam zadnji vezni, vezni, bek i golman... I u subotu il nedjelju kad budemo igrali protiv drine planirano je da se pusti nova pjesma sejo je komponovano naravno, dio texta je zeljo ti si sampion za tebe su drugi igracke zeljo ti si sampion...Omar500 je napisao/la:Trebao bi nam psiholog, da razgovara s igračima. I Osim u intervjuu za SS.ba kaže kao da njegove igrače još uvijek proganja Hapoel. A to je davno trebalo zaboraviti. Treba prvo glave srediti, ostalo će samo doći
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
hahahha psiholog zbog hapoela, sta onda treba leotarunermin_TM je napisao/la:ja sam od hapoela bolovao samo 20 dana nezz sto su oni toliko dusevni.... mislim da ce bit drasticnih zaokrena na pauzi nagadjam zadnji vezni, vezni, bek i golman... I u subotu il nedjelju kad budemo igrali protiv drine planirano je da se pusti nova pjesma sejo je komponovano naravno, dio texta je zeljo ti si sampion za tebe su drugi igracke zeljo ti si sampion...Omar500 je napisao/la:Trebao bi nam psiholog, da razgovara s igračima. I Osim u intervjuu za SS.ba kaže kao da njegove igrače još uvijek proganja Hapoel. A to je davno trebalo zaboraviti. Treba prvo glave srediti, ostalo će samo doći

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
1.3.1.2 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne smekamo jer ih je#bemo 1312 grupe gasimo !!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Al' Gušo je kralj, srećom nisu šutali puno igrači Rudara, bilo bi gutavo. Onaj jedan šut u prvom poluvremenu kad se bacio mislio sam da će ga preskočiti lopta. Jedan je Gušo.
Utakmica stvarno, stvarno dosadna.
Bio sam tamo sa veteranima
, a i gledao tekmu pa nisam najbolje vidio, šta su htjeli drotovi? Može na pp. 

Utakmica stvarno, stvarno dosadna.
Bio sam tamo sa veteranima

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Mene je veceras bilo stid sto sam na Jugu.Bodriti idiota koji bode raju po tranvajima,je krajnje primitivno da ne kazem klosarski.A sta drugo ocekivati od naseg velikog vodje i raznih malih vodja koji iz dana u dan osipaju jug,Rahmetli Dzilda i Aner se okrecu u grobu.Stvarno zalosno.
PONOSNO I HRABRO
"Ne znam ni sam šta reći za poraz na Pecari. Teško je to objasniti, no mislim da smo slabo psihološki ušli u utakmicu, a za to smo glavni krivci mi treneri. Mislim da nas još uvijek proganja Hapoel, odnosno poraz od izraelske momčadi. Na toj utakmici moji igrači su ustvari vidjeli koliko ne znaju".
Pitam se sta bi "Brko" uradio s ekipom gdje igraci znaju.
Mislim da je u prvom dijelu sezone vazno samo odrzati prikljucak za vodecom ekipom i onda krenuti u napad nakon zimske pauze, gdje ce igraci imati kvalitetne pripreme uz par pojacanja koja ce sigurno doci. Samo Amara treba pustiti na miru da radi, ne moze sve doci preko noci.
Pitam se sta bi "Brko" uradio s ekipom gdje igraci znaju.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
haj ba nauci se pisat 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Gdje se moze naci ta pjesma i ima li ona sampionska krece plava pruga(nezz je li to ime ali refren je salalalala zeljeznicar)nermin_TM je napisao/la:ja sam od hapoela bolovao samo 20 dana nezz sto su oni toliko dusevni.... mislim da ce bit drasticnih zaokrena na pauzi nagadjam zadnji vezni, vezni, bek i golman... I u subotu il nedjelju kad budemo igrali protiv drine planirano je da se pusti nova pjesma sejo je komponovano naravno, dio texta je zeljo ti si sampion za tebe su drugi igracke zeljo ti si sampion...Omar500 je napisao/la:Trebao bi nam psiholog, da razgovara s igračima. I Osim u intervjuu za SS.ba kaže kao da njegove igrače još uvijek proganja Hapoel. A to je davno trebalo zaboraviti. Treba prvo glave srediti, ostalo će samo doći
Haj ti odskakuta sa nase teme,donirajte koju marku za odbranu vasih koljaca.Vi kao nesto bolji.gdje god ste otisli napravili ste sranje.Umjesto da se poklopis i zapitas sta se to dogadja u oba nasa kluba ti djelis savjete o moralu,Nema nista gore nego kad ti Kur.. o postenju prica.johnnyHZ je napisao/la:SVE JA TO KONTAM AL PODRZAVATI UBICU ...(JER JE POKUSAO UBITI) je stvarno nisko ....![]()
al polije pjesme na ciglanama o veranu,poslije one o hasetu ...itd .. vise me nista ne iznenadjuje...
PONOSNO I HRABRO
Zato uredno vrijeđate legende kao što je Osim Mlađi i ne znam šta imaju pitari ikako nama moralisati i nešto porucivati.
Gledajte i pocistite prvo svoju avliju.
Što se tice utakmice, dosada živa
nešto malo bolje prvo poluvrijeme kad smo napadali i zabili dva gola, kasnije u drugom peglanje lopte i zayebancija na terenu.
Gledajte i pocistite prvo svoju avliju.
Što se tice utakmice, dosada živa

Zadnja izmjena: drop, dana/u 14 sep 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
yebemu zbog njeg marku izgubi, kladio se s jaranom u marku ko ce branitsemy-kkb je napisao/la:Utorak, malo pohladno plus liga prvaka pocela sigurno su sve faktori zasto je bilo slabija posjeta, a to su "derbi navijaci" koji nisu dosli, al nema veze. Utakmica losa, traljava nekakva, ko da je pripremna ili trening tekma. Iznenadio sam se kad sam vidio Gušu na golu![]()
Odlično ide navijanje sa novom pjesmom, zvuci stvarno coolerski, ultra...

Zeljeznicar za zivot cijeli !
[quote="bistrikboy"]Tekma bezveze,drotovsko smece bezveze,sjeme im se svima zatrlo,a Sejfo smrad bio i ostao,zna se i zasto!
Znaci ovaj post od osobe ispod cijeg imena pise da je moderator je u najmanju ruku jadan!!! I ako iko od odgovornih ljudi ovog portala cita ovo treba se malo zapitati...da moderator foruma daje podrsku osobi koja je pokusala ubiti drugu osobu, i zbog toga lezi u zatvoru...i taj isti moderator to podrzava...zalosno
Znaci ovaj post od osobe ispod cijeg imena pise da je moderator je u najmanju ruku jadan!!! I ako iko od odgovornih ljudi ovog portala cita ovo treba se malo zapitati...da moderator foruma daje podrsku osobi koja je pokusala ubiti drugu osobu, i zbog toga lezi u zatvoru...i taj isti moderator to podrzava...zalosno

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.