FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kod Parmaka je dobro sto igra i krilne pozicije, pa moze bit zamjena na vise frontova, mislim da su to i trazili
1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ne zaboravite, svi oni koji uđu na "mala" vrata, u večini slučajeva budu odlični. Tako da nemojmo se iznenaditi ako ovaj Makedonac bude odličan i veoma koristan igrač, a Crepulja bude nikakav. Ali, mislim da će Crepulja biti strašan, ali to se nikada ne zna. Uglavnom, sretno obojici.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Oovog Crepulju ne mozes nasmijanog vidjet ozbiljan frajer haha. Ja nebi napadaca doveo,po potrebi bi gurnuo Krstu u spica,a krilnih igraca svakako imamo
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima Ebue, prakticno se nudi kome bilo... bez zafrkancije za nivo naseg PL s minimalnom fizickom spremom bi dominiro na iskustvo. Plus da ostali nauce od kako se igra na beku a posebno plus marketinska paznja na klub - citav fudbalski svijet prati njegovu pricu. Uopste se ne zajebavam.BordoSarajevo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Onako, ima svega ovdje. U Grckoj nije nikako igrao, HNL i Litvanija pomijesano, normala je igrao u Litvaniji, nije bas svaku a nekad sa klupe ali moze proci.BordoSarajevo je napisao/la:Ko ima vremena jel može proguglati o ovom igraču, da li je igrao redovno u Sudovi i uopšte u zadnje 2-3 sezone?![]()
Dajte još beka
-
- Kontakt:
Ocito su se odlucili za jefzinije rjesenje. Neka ga na klupi januar je, kraj prelaznog roka, nema bas puno izbora jbg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Napisem nasoj "legendi" harisu duljevicu komentar na sliku sa zastavom FKS, na Instagramu .. Kao stavio komentar "Sarajevo u srcu". Reko bas ti je bilo u srcu kad si otisao dzaba..
Naravno, posto nema 2 klikera u glavi ide blok od njega..
Naravno, posto nema 2 klikera u glavi ide blok od njega..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ni meni nije loša ideja za Ebouea. Lik se doslovno nudi da igra, eno rekao je da mu nije bitna ni lokacija, pa makar to bio Pakistan ili Bagdad. Jeste da ima 34 godine, ali on s 40 može ovdje igrati, pokidao bi ligu. Zamislite koja bi to priča bila za Klub i medije, po cijelom svijetu. Ne znam zašto se ne bi pokušalo uraditi tako nešto..
Ne bi niko mogao proći po toj desnoj strani.
Ne bi niko mogao proći po toj desnoj strani.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Buraz i meni naumpadne uvijek naš klub kad se javi jedna od ovih zvijezda koja propada, al ipak je nerealno.badboy je napisao/la: Ima Ebue, prakticno se nudi kome bilo... bez zafrkancije za nivo naseg PL s minimalnom fizickom spremom bi dominiro na iskustvo. Plus da ostali nauce od kako se igra na beku a posebno plus marketinska paznja na klub - citav fudbalski svijet prati njegovu pricu. Uopste se ne zajebavam.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- dynamodresden1
hahahah nemoze parmak na sve straneThrillerHz je napisao/la:Kod Parmaka je dobro sto igra i krilne pozicije, pa moze bit zamjena na vise frontova, mislim da su to i trazili

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sto je najsmjesnije imamo pare za njega trenutno
ali ne znam je l' se o tome uopce treba pricati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A sve i da dođe do ozbiljne priče tu, javit će se neko od "pljuvača" da osudi lika koji uzima desetine hiljada a nije prošao pripreme, Sajkača 2.MortemHz je napisao/la:A sto je najsmjesnije imamo pare za njega trenutnoali ne znam je l' se o tome uopce treba pricati

A i kad bi propalo sve, razapeli bi nas hejteri kao onda kad se spominjao Luka Toni prije 7-8 godina.
A svakako će se sad ubacit mitomani iz Doline krompira jer se syebaše čitajući ovu temu, i citirat nekog od nas na Prepucavanjima.
Preventivno nam podojite karu plavuše, znam da čitate ovo.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi doveo samo napadaca koji ce biti bolji od Ahmetovica. Ako nema takvog, ja ne bi nista ni dovodio. Imamo Ahmetovica i Velkoskog, a sa strana Halil i Hebib i jos Kuzmanovic, Lelic manje vise.
Sabrine mi moje!
Od proljetnog Ahmeta bolji je i Dudo iz Ilijaša, tako da... neka Parmaka.BosnianKingdom je napisao/la:Ja bi doveo samo napadaca koji ce biti bolji od Ahmetovica. Ako nema takvog, ja ne bi nista ni dovodio. Imamo Ahmetovica i Velkoskog, a sa strana Halil i Hebib i jos Kuzmanovic, Lelic manje vise.

-
- Kontakt:
Sad sam dobio info za ovog makedonca kaže mi jedan nas bivsi fudbaler da zna ovog makedonca i kaže da je bezveze igrač
To znaci da ce biti odlican.kraljlavova je napisao/la:Sad sam dobio info za ovog makedonca kaže mi jedan nas bivsi fudbaler da zna ovog makedonca i kaže da je bezveze igrač
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Al fakat zasto ne? To bi bas bila bomba, na svjetskom nivou, nista region, evropa. Da moze dobit neku extra ponudu vec bi je dobio, tako da....Za pare koje bi mu se dale nema sanse da bi mogli platit deseti dio kampanje ili publiciteta koji bi dobili ovako za DZ. citav svijet bi pratio pricu u narednih 4-5 mjeseci. Napravit ugovor da se moze lako izac iz njega, ako ide, ide ako ne na kraju sezone cioa. Da bi se napravio iskorak nekad treba uraditi i nesto sto onako na prvu i izgleda nemoguce ili suludo. Ovo je prilika za takvu pricu.MortemHz je napisao/la:A sto je najsmjesnije imamo pare za njega trenutnoali ne znam je l' se o tome uopce treba pricati
alenpitar je napisao/la:To znaci da ce biti odlican.kraljlavova je napisao/la:Sad sam dobio info za ovog makedonca kaže mi jedan nas bivsi fudbaler da zna ovog makedonca i kaže da je bezveze igrač

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, feniksptica, Hajdeee, Homelander, keli, miguelramos, riki46 i 63 gosta.