FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 05 feb 2018, 19:54

Kod Parmaka je dobro sto igra i krilne pozicije, pa moze bit zamjena na vise frontova, mislim da su to i trazili
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 feb 2018, 19:56

MortemHz je napisao/la:slika
Sretno majstore :bih: :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2018, 19:59

I ne zaboravite, svi oni koji uđu na "mala" vrata, u večini slučajeva budu odlični. Tako da nemojmo se iznenaditi ako ovaj Makedonac bude odličan i veoma koristan igrač, a Crepulja bude nikakav. Ali, mislim da će Crepulja biti strašan, ali to se nikada ne zna. Uglavnom, sretno obojici.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 feb 2018, 20:01

Oovog Crepulju ne mozes nasmijanog vidjet ozbiljan frajer haha. Ja nebi napadaca doveo,po potrebi bi gurnuo Krstu u spica,a krilnih igraca svakako imamo

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 feb 2018, 20:03

Hocemo desnog Bekaa dajte nam Radulovica pa da izginemo
1946~

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 05 feb 2018, 20:04

BordoSarajevo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ko ima vremena jel može proguglati o ovom igraču, da li je igrao redovno u Sudovi i uopšte u zadnje 2-3 sezone?
Onako, ima svega ovdje. U Grckoj nije nikako igrao, HNL i Litvanija pomijesano, normala je igrao u Litvaniji, nije bas svaku a nekad sa klupe ali moze proci.
:thumbup:
Dajte još beka :pray:
Ima Ebue, prakticno se nudi kome bilo... bez zafrkancije za nivo naseg PL s minimalnom fizickom spremom bi dominiro na iskustvo. Plus da ostali nauce od kako se igra na beku a posebno plus marketinska paznja na klub - citav fudbalski svijet prati njegovu pricu. Uopste se ne zajebavam.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 feb 2018, 20:06

Ocito su se odlucili za jefzinije rjesenje. Neka ga na klupi januar je, kraj prelaznog roka, nema bas puno izbora jbg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 05 feb 2018, 20:18

Napisem nasoj "legendi" harisu duljevicu komentar na sliku sa zastavom FKS, na Instagramu .. Kao stavio komentar "Sarajevo u srcu". Reko bas ti je bilo u srcu kad si otisao dzaba..
Naravno, posto nema 2 klikera u glavi ide blok od njega..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2018, 20:26

Ni meni nije loša ideja za Ebouea. Lik se doslovno nudi da igra, eno rekao je da mu nije bitna ni lokacija, pa makar to bio Pakistan ili Bagdad. Jeste da ima 34 godine, ali on s 40 može ovdje igrati, pokidao bi ligu. Zamislite koja bi to priča bila za Klub i medije, po cijelom svijetu. Ne znam zašto se ne bi pokušalo uraditi tako nešto..

Ne bi niko mogao proći po toj desnoj strani. :mrgreen:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 feb 2018, 20:29

I ovakav eboue je nerealna opcija
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2018, 20:32

badboy je napisao/la: Ima Ebue, prakticno se nudi kome bilo... bez zafrkancije za nivo naseg PL s minimalnom fizickom spremom bi dominiro na iskustvo. Plus da ostali nauce od kako se igra na beku a posebno plus marketinska paznja na klub - citav fudbalski svijet prati njegovu pricu. Uopste se ne zajebavam.
Buraz i meni naumpadne uvijek naš klub kad se javi jedna od ovih zvijezda koja propada, al ipak je nerealno. :D Vjerujem da bi opet tražio neki nivo para kojem mi ne možemo prić a neki tim iz treće engleske mu to može platit. A i njegovo "bilo kome" je ipak mislim bilo usmjereno nekim niželigašima iz ovih top država. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 05 feb 2018, 20:32

ThrillerHz je napisao/la:Kod Parmaka je dobro sto igra i krilne pozicije, pa moze bit zamjena na vise frontova, mislim da su to i trazili
hahahah nemoze parmak na sve strane :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2018, 20:32

A sto je najsmjesnije imamo pare za njega trenutno :D ali ne znam je l' se o tome uopce treba pricati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2018, 20:36

MortemHz je napisao/la:A sto je najsmjesnije imamo pare za njega trenutno :D ali ne znam je l' se o tome uopce treba pricati
A sve i da dođe do ozbiljne priče tu, javit će se neko od "pljuvača" da osudi lika koji uzima desetine hiljada a nije prošao pripreme, Sajkača 2. :mrgreen:
A i kad bi propalo sve, razapeli bi nas hejteri kao onda kad se spominjao Luka Toni prije 7-8 godina.
A svakako će se sad ubacit mitomani iz Doline krompira jer se syebaše čitajući ovu temu, i citirat nekog od nas na Prepucavanjima.
Preventivno nam podojite karu plavuše, znam da čitate ovo. :kafa:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 feb 2018, 20:37

Ja bi doveo samo napadaca koji ce biti bolji od Ahmetovica. Ako nema takvog, ja ne bi nista ni dovodio. Imamo Ahmetovica i Velkoskog, a sa strana Halil i Hebib i jos Kuzmanovic, Lelic manje vise.
Sabrine mi moje!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 feb 2018, 20:39

BosnianKingdom je napisao/la:Ja bi doveo samo napadaca koji ce biti bolji od Ahmetovica. Ako nema takvog, ja ne bi nista ni dovodio. Imamo Ahmetovica i Velkoskog, a sa strana Halil i Hebib i jos Kuzmanovic, Lelic manje vise.
Od proljetnog Ahmeta bolji je i Dudo iz Ilijaša, tako da... neka Parmaka. :urnebes:

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 05 feb 2018, 20:52

Sad sam dobio info za ovog makedonca kaže mi jedan nas bivsi fudbaler da zna ovog makedonca i kaže da je bezveze igrač

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 05 feb 2018, 20:53

kraljlavova je napisao/la:Sad sam dobio info za ovog makedonca kaže mi jedan nas bivsi fudbaler da zna ovog makedonca i kaže da je bezveze igrač
To znaci da ce biti odlican.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 05 feb 2018, 21:07

MortemHz je napisao/la:A sto je najsmjesnije imamo pare za njega trenutno :D ali ne znam je l' se o tome uopce treba pricati
Al fakat zasto ne? To bi bas bila bomba, na svjetskom nivou, nista region, evropa. Da moze dobit neku extra ponudu vec bi je dobio, tako da....Za pare koje bi mu se dale nema sanse da bi mogli platit deseti dio kampanje ili publiciteta koji bi dobili ovako za DZ. citav svijet bi pratio pricu u narednih 4-5 mjeseci. Napravit ugovor da se moze lako izac iz njega, ako ide, ide ako ne na kraju sezone cioa. Da bi se napravio iskorak nekad treba uraditi i nesto sto onako na prvu i izgleda nemoguce ili suludo. Ovo je prilika za takvu pricu.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 05 feb 2018, 21:18

alenpitar je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Sad sam dobio info za ovog makedonca kaže mi jedan nas bivsi fudbaler da zna ovog makedonca i kaže da je bezveze igrač
To znaci da ce biti odlican.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, feniksptica, Hajdeee, Homelander, keli, miguelramos, riki46 i 63 gosta.