Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
1921
-
Kontakt:
edotm87 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Kup BiH za juniore:
FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 0:1
ako je to ono sto je igrano na pomocnom terenu
koseva, zar nisu kadeti? primjetio sam malog kenija, prvo poluvrijeme odigrali dobro skroz...

samo rupa po lijevoj strani odbrane opasna...
Pa ako pise FK Zeljeznicar - FK Sarajevo, trebalo bi da je igrano na Grbavici

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
AdisManiacZ
-
Kontakt:
Postao/la AdisManiacZ » 14 sep 2010, 18:36
IMA LI PRENOS SA TEKME, AKO IMA DAJ LINK, HVALA? I JEL HAZAT IL NEKO PRENOSI?
-
Kleo
-
Kontakt:
Eh da sam blize Sarajevu da dodjem na tekmu

Al eto me u subotu protiv Drine i to na sever, ima da se derem u inat svim onim filozofima sto jedva cekaju da pljuju po igracima posle poraza, a inace Zelju gledaju samo preko TV-a, jer i ne znaju gde je Grbavica...

-
Iker C
-
Kontakt:
Šta je ovo sad sa MArkovićem, kao da smo na Boga bacali kamenje?

FEDERER= KLOC
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
AdisManiacZ je napisao/la:IMA LI PRENOS SA TEKME, AKO IMA DAJ LINK, HVALA? I JEL HAZAT IL NEKO PRENOSI?
Nema nigdje prenosa, imaš jedino na naslovnici SportSport.ba portala (tekstualni prenos).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Isnar
-
Kontakt:
Iker C je napisao/la:Šta je ovo sad sa MArkovićem, kao da smo na Boga bacali kamenje?

Ne valja nista, ionako nemamo sirinu u defanzivi...
EDIT: Evo Visce od pocetka drugog poluvremena, taj nam treba ko budali samar, nadam se da je povreda iza njega...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 14 sep 2010, 20:53
Slabo navijanje osim na momente, i posjeta. Vjerovatno je razlog zbog osiguranog prolaza, lose vrijeme, hladno, utorak, itd. Slaba igra Zelje, ali i Rudara koji se samo brani. Ja otisao sa tekme, nisam vise mogao, bezze..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
goldboy
-
Kontakt:
zna se ono 1.3.1.2 grupe gasimo
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
Bodove (prolaz) piši, igru briši.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Faruk TM´87
-
Kontakt:
Postao/la Faruk TM´87 » 14 sep 2010, 21:53
eo sad za tekme i moje zapazanje:rovcanin mi se cini mnogo korisniji od laze...izborio je penal i zabio...sto se tice ostalih blijedo izdanje igrali smo koliko nam treba...navijanje onako,stelimo neke nove pjesme i tako...
-
tanzla
-
Kontakt:
Baš tako, igrali koliko je bilo potrebno. Daka zabio i na njemu penal bio, drago mi je zbog njega. Tekma dosadna da teško može dosadnija, Rudar bolje da nije došao, da se ne peglaju ljudi beze.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
nermin_TM
-
Kontakt:
Tekma bezveze, raje bilo koliko su i zasluzili mozda i vise od tog... Guso

stoperi KERLA MORA IGRAT gancev nije los mesic po meni sminker, dokazao se u sirokom kriv je za 2 gola sigurno i dns kad uspije nekim cudom uzet loptu krene da je povede stane i vrati je stanicu il colicu i tako se oni dodaju .... Markovic steta sto se povrijedio colic je odigrao pravo lose nezz jel zbog kopacki al vise je bio na zemlji neg na nogama, imao 2 sanse da se proslavi driblao umjesto da centrira jos pure... Savic prijatno iznenadio smireno davao lopte dribling samo kad treba, svraka imao jednu gresku na pocetku ostalo manje vise... Zeba se dns samo jednom na utakmici vratio poslije izgubljene lopte i odma smo stvorili polusansu, lik se mora vise vracat... Colic(novi xD) ce bit pojacanje obrukao se na pocetku zeba dobar pas on 1 na 1 puno se namijestao otisla preko noge il sta vec al trci... Damir igrao spica na papiru na terenu sve samo ne to... Imali smo 3-4 ubacivanja u 16 a nije bilo nikog da gurne loptu u gol jer se rovcanin previse izvlaci dok lazo ostaje nezz koja je bolja varijanta damir dosta vise trci i pritisak nekako najbolje bi bilo obojica da igraju... Lazo da gradi damir da kupi... Raje bilo oko milja ne vjerujem vise nas na sjeveru jedno 300 jug et koliko stane u c... Neko iza mene je rekao da su skandirali ime onom sto je izbo onog pitara u tramvaju... ako jesu onda je onaj sto sam sebi navija dokazao da ima iq kao broj cipela ako nisu ja se unaprijed izvinjavam...
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
Stole iz Bora
-
Kontakt:
Postao/la Stole iz Bora » 14 sep 2010, 22:03
Lijepo ja rekoh danas da je pametnije ostati kuci i gledati LP-a nego gledati ono veceras ..
Vecerasnjih 90 minuta se moze nazvati svakim drugim imenom osim fudbalska utakmica. Koliko god neki govorili da je pobjeda bila "rutinska" ono je bruka i sramota za aktuelnog prvaka drzave. Bez obzira i na izmjesan sastav. Anemija, bezidejnost, bezvoljnost ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
sorrow
-
Kontakt:
nermin_TM je napisao/la:Tekma bezveze, raje bilo koliko su i zasluzili mozda i vise od tog... Guso

stoperi KERLA MORA IGRAT gancev nije los mesic po meni sminker, dokazao se u sirokom kriv je za 2 gola sigurno i dns kad uspije nekim cudom uzet loptu krene da je povede stane i vrati je stanicu il colicu i tako se oni dodaju .... Markovic steta sto se povrijedio colic je odigrao pravo lose nezz jel zbog kopacki al vise je bio na zemlji neg na nogama, imao 2 sanse da se proslavi driblao umjesto da centrira jos pure... Savic prijatno iznenadio smireno davao lopte dribling samo kad treba, svraka imao jednu gresku na pocetku ostalo manje vise... Zeba se dns samo jednom na utakmici vratio poslije izgubljene lopte i odma smo stvorili polusansu, lik se mora vise vracat... Colic(novi xD) ce bit pojacanje obrukao se na pocetku zeba dobar pas on 1 na 1 puno se namijestao otisla preko noge il sta vec al trci... Damir igrao spica na papiru na terenu sve samo ne to... Imali smo 3-4 ubacivanja u 16 a nije bilo nikog da gurne loptu u gol jer se rovcanin previse izvlaci dok lazo ostaje nezz koja je bolja varijanta damir dosta vise trci i pritisak nekako najbolje bi bilo obojica da igraju... Lazo da gradi damir da kupi... Raje bilo oko milja ne vjerujem vise nas na sjeveru jedno 300 jug et koliko stane u c...
Neko iza mene je rekao da su skandirali ime onom sto je izbo onog pitara u tramvaju... ako jesu onda je onaj sto sam sebi navija dokazao da ima iq kao broj cipela ako nisu ja se unaprijed izvinjavam...
ovo je živa istina, stajao sam tu a 90% ljudi oko mene je skandiralo, i to ne neko malo skandiranje kao što ti opisuješ nego dugometražno i to par puta u toku utakmice, došlo mi je da povratim, fuj!!!
-
vojnik srece
-
Kontakt:
Postao/la vojnik srece » 14 sep 2010, 22:11
eee jeste grupa pa fakat raja vi ste nenormalni prvo skaniraju neki svi u napad mrtav je hase pa sada skandirate momku koji bode raju po gradu neznam ja sam navijac sarajeva zao mi je sto vam smaram i pisem bezveze po temi al gadno brate gadno
-
nick
-
Kontakt:
vojnik srece je napisao/la:eee jeste grupa pa fakat raja vi ste nenormalni prvo skaniraju neki svi u napad mrtav je hase pa sada skandirate momku koji bode raju po gradu neznam ja sam navijac sarajeva zao mi je sto vam smaram i pisem bezveze po temi al gadno brate gadno
ko vi ste bolji,dajte mjesecno po 5 maraka za advokate istim likovima sto prave belaj,zato ne seri i to svako mjesec po petaka...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
vojnik srece
-
Kontakt:
Postao/la vojnik srece » 14 sep 2010, 22:15
nick je napisao/la:vojnik srece je napisao/la:eee jeste grupa pa fakat raja vi ste nenormalni prvo skaniraju neki svi u napad mrtav je hase pa sada skandirate momku koji bode raju po gradu neznam ja sam navijac sarajeva zao mi je sto vam smaram i pisem bezveze po temi al gadno brate gadno
ko vi ste bolji,dajte mjesecno po 5 maraka za advokate istim likovima sto prave belaj,zato ne seri i to svako mjesec po petaka...
istina brate priznajem al mi njim ne skandiramo shvatas
-
nick
-
Kontakt:
vojnik srece je napisao/la:nick je napisao/la:vojnik srece je napisao/la:eee jeste grupa pa fakat raja vi ste nenormalni prvo skaniraju neki svi u napad mrtav je hase pa sada skandirate momku koji bode raju po gradu neznam ja sam navijac sarajeva zao mi je sto vam smaram i pisem bezveze po temi al gadno brate gadno
istina brate priznajem al mi njim ne skandiramo shvatas
pa sta je gore placat advokate potencijalnim ubicama i svjesno to radit iz mjeseca u mjesec
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.