Ibro je bio kapiten tad mislim, ma ja Jelića forsirali na uštrb EdinaTristan10 je napisao/la:Tad je Ibricic meni bio najveci potencijal. Cini mi se da je Dzeko tek dosao na kraju kval pod pritiskom i tada forumasa, tad ga je i Ceska htjela. A nasi amateri u savezu kao uvjek kasne. Ali svakako Ibricic je bio meni barem najbolji igrac u tom momentu.legenda reala je napisao/la:Bili su Memišević i Salihović pod ugovorima sa Werderom i Hertom
Vedo PSG, Ibro Zagreb Džeko Teplice, Dajić je bio negdje u Mađarskoj i mislim da je to to da su ostali bili.PL BIH
btw jeste li sigurni da je Vedo tad igrao, posto je on godinu stariji?
Jeste igro Vedo dao gol protiv Norveske za baraž
Ma nebitno znam da je tad bio po Njemačkoj, Vedo je tad mislim bio na posudbi u Dijonu na krajz te sezone otišo je u NjemačkuMoggi je napisao/la:memisevic je 2005 dobio nogu iz werdera, a ibisevic je tada u alemanniji aachen bio, tako da samo salihovic i dzeko sto je bilo prolaznolegenda reala je napisao/la:Bili su Memišević i Salihović pod ugovorima sa Werderom i Hertom
Vedo PSG, Ibro Zagreb Džeko Teplice, Dajić je bio negdje u Mađarskoj i mislim da je to to da su ostali bili.PL BIH
Ibro je bio strasan potencijal tad